Şimdi Ara

45 bine kadar dizel, manuel 0 km tavsiye..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi kesinlikle 0 olcak. Dizel ve manuel olcak B veya C sınıfı.

    Punto evo düşünmüyorum ayrıca fiat grubundan da düşünmüyorum. Klasik olcak ama az yakmalı, gerçekten az.
    Şuan 1.4 astra h var 2011 model 10binde bunu satıcam. (Ne kadara gider?) Benzine artık para yetiştirilmiyor tüpte düşünmüyorum, eski aracım punto evo dizeldi çok memnundum ama pert olunca sogudum artık onun için düşünmüyorum.

    Hb veya sedan olucak Aveo olursa sedan düşünüyorum mesela çok dar B sınıfı düşünmüyorum. Nasıl palioyla punto evo arasında fark var ama ikiside B sınıfı onun gibi.

    Önerileri bekliyorum; 0 , dizel, manuel, hb veya sedan, az yakan ve çok dar olmıyan bütçe max 45.



  • polo bluemotion
  • Kia ceed motion.. Bayisine git bir incele derim..
  • Öneriler için teşekkür ederim hepsini not alacağım bayileri gezerken. Polo pek düşünmüyorum bluemotion da esp standartmı mesela sitede sadece fiyatını gördüm 41.300 diye. Önerirken fiyat,motor ve donanım seçenekleriyle söylerseniz çok memnun olurum.

    Ceed hiç aklıma gelmemişti araştıracağım teşekkürler.
  • Aradığın araç gerçekten Polo Bluemotion. Ortalama tüketim verisi 3.4lt, bu verileri gerçekten tutturmak mümkün.

    ESP, Hill Holder gibi donanımlar da standart. Içi de sınıfına göre yeterli, ama bir Honda Jazz değil tabi ki
  • Astra Classic III dizel üretimi devam etseydi, kesinlikle Astra derdim. Aveo'yu iç hacim olarak inceleyemedim fakat bagaj kapasitesi D segmentinle yarışacak cinsten. Aveo LTZ tercih ettiğiniz de, digital klima haricinde, bir araçta olması gereken herşey mevcut. Buna, start&stop özelliği de dahil. Onun dışında Kia Rio Sporty gayet şık bir seçenek. Ve Anduril arkadaşımızın da dediği gibi Ceed modelleri de iyi bir pazarlıkla alınabilir. Bu arada Fiesta Titanium da seçeneklerinizin arasına katabilirsiniz.

    Saygılarımla.
  • Astra h dizel devam etseydi o en iyisiydi şu şartlarda polo...
  • B sınıfı alacağın tüm araçlar özellikel arka koltuk açısından dar olacaktır. Bu da senin kriterlerine uymuyor. Dolayısıyla ister istemez C sınıfı bakacaksın. Bu sınıfın ön arka en geniş mesafesi de Kia Ceed'de...
  • polo 1,2 tdı
  • Janjan: Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim malesef jazz uymuyor:) Bluemotion da kullanılan motor seçeneği ne ve 3 silindirmi? Polo içinde sıra bekleniyormu?

    Sonpol: Fiestayı fiyatına yakıştıramadıgım ve ön konsolunu sevmediğim için eledim. Astra h den memnunum ama benzinli. Yoksa karartılmış ön farları 16'jantlarıyla gerçekten çok dikkat çekici görünüş açısından gayet memnunum. 1.3 dizelini test ettim 3 kişi sollamalarda biraz yordu beni manuel, otomatigini tahmin edemiyorum. Ağırlık farkı var tabi Punto evoda aynı motordan çok memnundum mesela. Kia hiç aklımda yoktu onuda araştırıyorum,teşekkürler.

    kagan12312: Teşekkürler:)

    Mazotşist: Bekarım ailemle kullanmıyorum diz mesafesi çok önemli değil açıkcası kalıplı ve ferah olsun diye dedim. Max.300 litrelik bagaj yeterli.
    C sınıfı olması tabikide daha iyi ve konforlu.
  • Polo blue motion bence alinmaz

    İyi arastirma yapmak lazim
  • Yeni aveo Arkası da bagajı da geniştir. Özellikle B sınıfına gore arkası ferah.

    Yakıt tüketimi bluemotion dan daha az (cok fark yok) ve sınıfında en donanimlisi ve en guvenlisi (EuroNcap den rekor puanla 5 yıldız)

    Bayiye bastırırsınız indirim yaparlar fiyatta
  • 3 silindir 75 beygir araba

    Adamin elinde kalir valla::)))
  • Alıntı yapmak istiyorum fakat hata veriyor onun için böyle yazıyorum kusura bakmayın:)

    bELa: Aveo ltz gerçekten çok dolu sadece arka kısmına alışamadım pek güvenlik donanımlarıda benim için önemli buda en büyük artısı.

    cihanir: Polo bluemotionun çok gürültülü çalıştıgını duymuştum ama performansını bilmiyorum kullanmadım. Az yaksın diye zevkimdende çok ödün vermek istemiyorum ama..

    Yorumun için teşekkürler şaşırmadım desem yeridir 1.2 vergi olarakta iyi ama sıra varmıdır araç varmıdır çok beklemek istemiyorum açıkcası ve İzmirdeyim.
  • Sana tavsiyem 1.3 dizel LTZ 95 BG 6 vites sınıfının en güvenli aracı olabilirdi aslında ama boşver sakın alma.
  • kesbi: Marka tartışması çıksın istemiyorum gerçekten laf olsun diye açmadım en geç 1 ay içinde bu konuyu çözmek istiyorum yoksa vaktim olmıcak uğraşmak için. Evet seni fazla eleştirdiler belkide fazla toz konduramadığın içindir bilmiyorum saygıyla karşılıyorum ama yeri burası değil
  • Yeni aveo kesinlikle güzel bir araç. Ve fiyat olarak gerçekten iddalı bir model. Fakat, dizel Ltz tercih edildiğinde, fiyat neredeyse 43.000 TL oluyor. Hal böyle olunca, çok daha farklı alternatifler ortaya çıkıyor. Bence B segmentine verilecek en yüksek miktar 40.000TL'dir. İyice araştırın edin. Ben D segmenti düşünüyordum, gönlüme göre bir türlü araç bulamadım. Bende şuanlık bir kaç yıl idare etmesi açısından B ve C segmenti araştırmasına girdim. Elbette ki fiyat/fayda oranı en yüksek araç tercih edeceğim.

    Ben size sunduğum seçenekler içinde, ablamda olduğu için Fiesta'yı kullanmış bir insanım. Kullandığım model 1.4 otomatik benzinli, titanium donanım ve alev kırmızı renge sahipti. Yani lansman rengi. Araç 2010 model. Ford Fiesta kullanımı gayet zevkli bir otomobil. Ve, ikinci el piyasası oturmuş ve oldukça fazla tercih edilen bir araç. İç tasarım, sınıfında ki diğer araçlardan dar değil, fakat konsol tasarımı benim çok hoşuma gitmiyor. Zaten yakın bir süre zarfında makyaj olasılığı yüksek. Yine de genel olarak oldukça başarılı bir model ki, zaten bunu satış rakamları ile görebiliyoruz.

    Aveo henüz yeni bir araç. Aracın üstüne çalışıldığı, çarpışma testlerinden bile anlaşılıyor. Fakat, piyasası henüz olmayan bir model. Bunun yanında, bakım maliyetinin bir hayli yüksek olduğunu, başka forumlardan gördüm. Yani fiyatının düşük olması cezbediyor fakat, bakım maaliyetleri üzüyor anladığım kadarıyla.

    Kia Rio full dizel 45.000'ni buluyor. Donanım gayet yeterli ve dizayn olarak bence en iyi araç. Bu fiyat iyi bir indirim uygulanmadıkça kabul edilebilir değil.

    İnce eleyip, sık dokumak lazım. Araç seçme işi gerçekten ayrı bir dert. Kolay gelsin. :))

    Saygılarımla.




  • Evet önermeye gelince gayet kolay yorum yapabiliyordum ama iş kendime gelince herkesde oldugu gibi benimde kafam karıştı. Aldıgım arabayı tahminimce bir 5 sene kullanırım ama Kia Rio çok değer kaybedermi bunuda düşünüyorum. Hiç kullanmadım ve içine dahi oturmadım rio'nun onun için sağlıklı cevaplar veremicegim. Fiesta nedense benim üstüme üstüme geldi bilmiyorum göz bikere alışmayınca gönülde katlanmıyor ne yazıkkı yoksa kalitesine laf etmiyorum.
    Aveo konusuna gelince yaklaşık bir saattir araştırıyorum evet istedigim modeli ltz yaklaşık 43 bin civarı. E bu parayı görüncede insan tekrar düşünüyor acaba başka ne modeller vardır diye. B sınıfında 42 binlere çıkmayıda istemiyorum açıkcası. 2010 sonunda 2011 evo 1.3 dynamic'i aldıgımda 32.500 dü 1.500 tl indirim ile. Şimdi fiyatları gördükçe hayretler içinde kalıyorum:)
  •  45 bine kadar dizel, manuel 0 km tavsiye..

    yeni kasasını beğendim.
  • İkinci elde değer arıyorsan, kesinlikle Fiestayı başa çekmelisin. Kia Rio, Chevrolet Aveo gibi modeller, seni ikinci elde üzebilirler. Fakat, ben yine de Aveo'nun geleceğinden umutluyum. Fiyat konusun da aynı fikirde olduğumuza sevindim. Hangi aracı tercih edersen et, en aşağı 2.000 TL indirim uygulatmadan el sıkışma bence.

    Şimdi yazarken bir seçenek daha aklıma geldi fakat ilgilenir misin bilmiyorum. Fiat Liena. Via dizel tercih edebilirsin. Aslında Türkiye şartlarına en uygun araç Liena fakat üretimden kalkması veya yenilenmesi muhtemel.

    Şu bir gerçektir ki; Otomobil almak için en kötü zaman. Devletimiz sağolsun :)). Fakat almaya karar verirsek, kesinlikle sıfır'dan şaşma derim.

    Bana göre otomobil fiyatları şu şekilde olmalı: Bu vergi saçmalıklarının, en azından eski oranlarına dönmesi şart.

    Min.-Max.

    A Segmenti: 20-30
    B Segmenti: 25-40
    C Segmenti: 35-60
    D Segmenti: 50-80
    E Segmenti: 120-200
    F Segmenti: 220-350




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.