Şimdi Ara

4442096'den Cep. Tel. Garantisi için Aradılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
23.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 sefer 4442096 nolu numaradan aradılar, Hemen bant kaydı başlıyor ve şöyle söylüyor;

    Kullanmakta olduğunuz cep telefonunun garantisini ayda 3 TL'ye 12 ay boyunca devam ettirmek için 1'e basın, kabul etmiyorsanız 0 (Sıfıra) basın. Konuşmanın sonunda da Ekstragaranti diyor.

    Ben direk telefonu kapattım, 2-3 gün sonra yeniden aradılar. Benim tel. garantilik bir durumu yok, eski telefonları nasıl garanti altına alıyorlar bilemiyorum.
    Dikkatli olun, yoksa her ay faturanız biraz fazla gelebilir.



  • 1 hafta once beni de aradilar,
    Kapattim telefonu,halbuki,
    Telefonun garantisi 2009 da bitti,
    Aramayla nasil garantili olur ki...
  • aynı şekilde babamı aramışlar 6 aylık telefon daha yeni dolandırıcılık stili galiba
  • şimdi beni de aradılar açmadım , Google a yazdım neymiş diye mesajlarınızı gördüm :(
  • Beni de ayni sekilde aradilar, benim de bosluguma geldi ve 1'e bastim. Sonradan uyandim. Cep telefonu operatorumu aradim, bizimle ilgili degil dendi. Turk Telekom'u aradim, bizim yetkimiz yok Cumhuriyet Savciligi'na basvuracaksiniz dediler. Ne yapacagimi bilemiyorum.
    Bu arada bankama haber verip artik sifrelerin bu numaraya yollanmamasini istedigimi soyledim bari en azindan. Telefon numarami mi degistireyim, fazla mi paranoya yapiyorum bilemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pinkfairy

    Beni de ayni sekilde aradilar, benim de bosluguma geldi ve 1'e bastim. Sonradan uyandim. Cep telefonu operatorumu aradim, bizimle ilgili degil dendi. Turk Telekom'u aradim, bizim yetkimiz yok Cumhuriyet Savciligi'na basvuracaksiniz dediler. Ne yapacagimi bilemiyorum.
    Bu arada bankama haber verip artik sifrelerin bu numaraya yollanmamasini istedigimi soyledim bari en azindan. Telefon numarami mi degistireyim, fazla mi paranoya yapiyorum bilemedim.


    Firmanın internet adresini buldum. Biraz incele, belki iptal ettirmenin yolunu bulabilirsin. Fazla paranoya yapmana gerek yok bence, sadece her ay faturana 3-5 TL eklenir diye düşünüyorum.
    http://www.extrakoruma.com/kat.asp?kat_adi=Uzatma%20Garanti%20Nedir?&kat_id=92&kat_no=53
  • arkadaşlar bu bir dolandırıcılık değil ama hileli bir ticaret.haber kanallarına aylık üyelik sisteminin aynısı ile çalışıyor.Turkcell kullanıcıları (4442096) müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirebilirler.diğer operatörler zaten kapıda nakit yada kredi kartı ile ödeme olduğu için para vermezsiniz olur biter.Eğer abonelik istemezseniz aktivasyon mesajına cevap vermeyin.
  • Beni de aradılar kapattım telefonu, dikkatli olmak lazım. Ne olduğu belli olmayan bir sürü numara var 444'lü hatları bence sadece kurumsal firmalara vermek lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grin

    ...444'lü hatları bence sadece kurumsal firmalara vermek lazım.


    Artık teknoloji ilerledi, telekom firmalarının tekeli de kalktı. Arama yaparken firmalar arzu ederlerse istedikleri numara etiketini yapıştırabilir. Gerçi bu firma 444 ile başlayan bir numara almış ama karşı tarafın ekranında 444 ile başlayan bir numara görünmesi için illa 444 ile başlayan telefon hattına sahip olmak gerekmeyebilir. Tabi etik bir davranış değil ama artık teknolojik olarak imkansız bir şey değil.

    Atıyorum, sizi, sizin numaranız ile bile arayabilirler. Teknolojik olarak çok zor bir olay değil karşının ekranında istediğin numarayı göstermek (telekominikasyon firmaları için tabi, yoldan geçen herhangi birisi için değil) Telekominikasyon firması diyince de aklınıza sadecde Türk Telekom, Trcell filan gelmesin, tekel yok, 10'larca firma var, belki yüzlerce...
  • IPTAL CEP yazip 8071 e mesaj atarak iptal edebilirsiniz arkadaslar
  • başlık güzel olmuş , google de hemen çıkıyor. benim de bugün hattım arandı ve teklif aynı , " 0 " a basıp kapattım.
  • böyle bir hizmetleri gerçekten var mı acaba??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanasrav

    böyle bir hizmetleri gerçekten var mı acaba??

    2007 de alınan cihazlar için bile aramışlar
    sitelerinde cihazın üretici garantisi dolmamışsa diyor,
    Açıkçası pek güvenilir değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azizerkan07

    quote:

    Orijinalden alıntı: hakanasrav

    böyle bir hizmetleri gerçekten var mı acaba??

    2007 de alınan cihazlar için bile aramışlar
    sitelerinde cihazın üretici garantisi dolmamışsa diyor,
    Açıkçası pek güvenilir değil.

    bankaların ve gsm operatörlerinin atacağı kazıklardan kendimizi korumaya çalışmak zorunda kalmamız yetmiyormuş gibi bir de bunun gibi para tuzakları çıktı maalesef...bunların öbür tarafta vay hallerine... geçenlerde de buna benzer bir numara acil medikal ihtiyaç sigortası gibi bir hizmet vereceği vaadiyle bir yakınımı kandırıp kartından 179 TL çekmiş. Sonraki gün yakınım test etmek için numarayı aradığında kimse cevap vermemiş. Ödeme iadesi için firmaya ve bankaya başvurdular ve çok şükür iadelerini alabildiler..
  • benide aradılar arkadaşlar ve detaylı bilgiyi aldım aramada 1 i tuşladığınızda onay verilmiyormuş msj geliyor onu okuyorsunuz ona onay verdiğinizde müşterilerileri oluyorsunuz.ben dahil oldum.çokda memnunum.ayrıca teknik servis ağları gelişmiş aradığınızda karşınıza çıkan müş.tem.cileri var iptal için bile yardımcı oluyorlarmış.geyik olsun diye herşeyi öğrendim.ayrıca sadece36 tl ye 2 yıl garanti veriyorlarmış.12 ay ödeyeceğim ben sadece bir yıl ödeyeceğim.bir ay 3 tl ödedin abone oldun o ay telefonunun tamirini yapıyorlar sonra dilersen iptal et.bunun içinde para ödenmiyormuş ayrı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayatcaglar

    benide aradılar arkadaşlar ve detaylı bilgiyi aldım aramada 1 i tuşladığınızda onay verilmiyormuş msj geliyor onu okuyorsunuz ona onay verdiğinizde müşterilerileri oluyorsunuz.ben dahil oldum.çokda memnunum.ayrıca teknik servis ağları gelişmiş aradığınızda karşınıza çıkan müş.tem.cileri var iptal için bile yardımcı oluyorlarmış.geyik olsun diye herşeyi öğrendim.ayrıca sadece36 tl ye 2 yıl garanti veriyorlarmış.12 ay ödeyeceğim ben sadece bir yıl ödeyeceğim.bir ay 3 tl ödedin abone oldun o ay telefonunun tamirini yapıyorlar sonra dilersen iptal et.bunun içinde para ödenmiyormuş ayrı

    reklamları mı dinledik :)
  • Cep telefonu tamiri öyle aya uydu göndermek gibi birşey değil. Telefonunun garantisi bitip sağda solda açılan tamirciye telefonunu götürenler bu işin nasıl çocukların eline düştüğünü de görmüşlerdir.
    Böyle bir hizmeti herhangi biri verebilir aslında ama asıl konu bu işi ne kadar düzgün yapacağıdır. Atıyorum Adıyaman'da yaşayıp bu hizmeti alan biri telefonu bozulunca ne yapacak hizmetten faydalanmak için telefonunu kargo ile istanbul'a yollayıp 15-20 gün telefonsuzmu kalacak.

    Ben telefon açılınca karşıda konuşanın kendisini tanıtmadan sayın müşterimiz diyerek söz girmesi , firma adının en son da bildirilmesi, sanki konuya hakimmişiz gibi 3 liraya garantiyi isteyip istemediğimizden bahsetmesi gibi birçok absürtlükten dolayı firmayı elektrik tasarruf cihazı satan dolandırıcı firmalar listeme ekliyorum.



  • Ben de bugün arandım bu numaradan. Her 444 lü numara gibi bunu da açmadım tabiki.:-D zaten tanımadığım numaralara pek acmiyorum. Buraya yazmanız iyi oldu. Okudum ve hiç şaşırmadım.
  • Bugün beni de aramışlar,duymamışım.İyiki de duymamışım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.