Şimdi Ara

43 BİNDEN MÜHENDİSLİK İÇİN MEZUNA BIRAKILIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 43k yaptım. Bilişim alanına yönelmek istiyorum. Bu sıralamadan mezuna bırakmaya değer mi yoksa tercih yapılır mı?

    Tercih ne yapabilirim?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ilk 1kye girebirilim diyorsan olabilir veya 800-900 e gerisi için bence kalınmaz

  • richardfeymanınsaçı kullanıcısına yanıt
    Yakaladım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla bende 42k dan mühendislik için bıraktım hocam yazacak olsam gazi ee yazardım bilgisayar için bir yer bulamadım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • richardfeymanınsaçı kullanıcısına yanıt

    ilk 5k'ye girebilirim. 1k şans işi değil mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence 1k yapmak için günlük 8-10 saat ders çalışacağına daha kötü bi üniye gidip o vaktini gidip projelere ayırsan daha iyi olabilir.Ben olsam böyle yapardım

    karar sizin tabi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GhastManTR kullanıcısına yanıt

    işte onu bilemem hocam yaparım diyorsan kalınır her şeyin çok iyi gitmesi lazım sınav anında

  • Eğer işsiz kalıp kalmamaysa mesele veterinerlik yazabilirsin. Mühendisliğe ilgin varsa da kal mexuna iyi bir yerde oku.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam bilgisayar için özeller dışında 1.5-2k ya girerseniz en iyi üni.lerde okuyabiliyorsunuz. Bence EE ya da diğer mühendislikler için mezuna kalınabilir. İş imkanı olsun diyorsanız Hacettepe EE'de iyi bir ortalama yaparsanız Ankara'da savunma sanayii şirketleri için avantajlı olursunuz diye düşünüyorum hocam.

  • Bilişim alanında sıralaman aralığında seçebileceğin wn iyi yer ege eee hocam. Son zamanlarda aşırı gelişiyor. Tavsiye ederim pişman olmazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ege ee'yi bi o kadar önermem. Binası her an yıkılacak gibi, 1 tane okuyan mutlu insan görmedim. Bu aralıkta yazılacak mantıklı bir yer o ayrı ama genel olarak konuştum ben.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Corvoattano581 kullanıcısına yanıt

    Hocam bilmediğin şeyler hakkında konuşma bence. Ben ve arkadaşlarım mutluyuz 2014 ege eee si yok artık gelişiyoruz. Yeni bina yapıldı ve eski bina da restorasyon edildi. İncelemeni öneririm. https://forum.donanimhaber.com/ege-universitesi-elektrik-elektronik-muhendisligi--149622308

  • Hocam hiçbir art niyetle yazmıyorum lütfen ofansif algılamayın rica ediyorum. Ayrıca yanlış bilmiyorsam yeni binada lab'lar var derslikler yine eski binada yapılacak. Ege'nin genel olarak mujendisliklerini iyi buluyor musunuz? Bakın ben de makine mühendisliği okuyorum ve farkındaysanız ee'yi gömüp kendi bölümümü ovmuyorum. Herhangi bir destek var mı okuldan bir proje yaptığınız zaman? Sponsor bulacağız diye yırtınıyoruz her seferinde. Ee erasmusa 4 kişi, makine 5 kişi gönderebilmis. Belli ki okulun imkanlar konusunda ciddi sıkıntıları var. 43kya ege yazacagina ozel bi unide tam burslu yazsin veya imkanj daha çok olabilecek İYTE yazsin daha mantıklı. Veya DEÜ ee yazsın en azından ingilizce. Ege'de doğru düzgün ingilizce egitimi yok. O yüzde 30 denen ingilizce 0 resmen bölümdeki derslerde.

    Egeyi çok gömdüm tabii ki de kötü bir okul olduğu anlamına hiç gelmiyor, fakat 43kya bence imkanlari daha iyi bir okula gitmek daha mantıklı. Ege'de bizler kendi kendimize bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ittire ittire. Demek istediğim buydu. Ege'nin ne ee'sini ne de makinesini overim aman aman yani. Eğer kırıcı bir şey söylediysem özür dilerim ayrıca öyle bir amacım yoktu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Hocam ceng istiyorsanız yazmayın ituye girseniz bile zaman kaybı olur. Kocaeli bilgisayar yazın gidin bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corvoattano581 kullanıcısına yanıt

    Yok hocam o konuda haklısın. Sanırım bu rektörün kendisinin ziraat çıkışlı olduğu için ziraate ve en yüksek puanlı bölüm olduğu ve aynı zamanda hastaneside önemli olduğu için tıpa daha çok önem vermesinden kaynaklanıyor. Bu her devlet üniversitesinde böyle. Estüde, esogüde, deüde, İstanbul üni de mühendislik okuyan arkadaşlarım da aynı konudan müzdarip. Ama ben genel olarak konum, bilinirlik ve eğitim olarak egeyi beğeniyorum. Deünün, ve iytenin konumunun ne kadar sıkıntılı olduğunu herkes biliyordur. Hem bu yüzden hemde gelişilmesi için artık çaba harcanıyor üniversitede. Akredite kazandırılmaya çalışılıyor ve kazandırıldı vs. Rektörden memnun musun dersen memnunum. Daha kötülerini gördük.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz ingilizce bi yer sonra kas ilk sene ortalama (en az 3.25) sonra yatay geçiş yap. mezuna kalmandan çok daha iyi bir yol eğer ilk 10k vs yapmayacaksan.

  • Top tier CS istiyorsan ilk 2k gerekli minimum hatta ilk 1k bu da çok zor. Bu sıralamadan ilk 10k ya bile çekip çekemeyecegin garanti değil. Sen çalışırsın, belki çok iyi yaparsın ama çok kolay bir sınav gelir her şey çöp olur. Ortalama bir CS ye girip sağlam çalışıp ortalama kasıp yatay geçiş denemek daha mantıklı. Yatay geçiş yapamasan bile çok çalışıp kendini geliştirmeye odaklanırsin ki yatay geçiş olur muhtemelen. Hem üniversite sınavına çalışmaktan psikolojik olarak çok çok daha kolay olacaktır hem de farklı bir şeylere çalışacaksın en azından.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 14 Ağustos 2021; 11:34:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk senense bırak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mertovski53 M kullanıcısına yanıt

    2.ise peki hocam

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.