Şimdi Ara

4210A - 8gb ram- 1tb - 940m - Öneri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Arkadaşlar,
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_casper-cn-msd-4210a-core-i5-4210m-8gb-1tb-2gb-nvidia-gt-940-windows-10-notebook-1145156.html#kullan_C4_B1c_C4_B1-yorumlar_C4_B1

    Bu ürünü 100tl indirim ile 1750tl'ye alabiliyorum.Sizce nasıl , casperın önceki serileri(3-4 sene önceki)nin ısınma , kasa dandikliği gibi sorunları olduğunu biliyorum yalnız bu en son seriyi , canlı olarak denedim metal kasa sağlam gözüküyor , klavyesi falan baya rahat.

    Genellikle düşük seviyede 3d ve 2d uygulamar(oyunlar) , internet ve video için kullanıcam.Desktop pc ime alternatif olucak , yani öyle gta 5 , witcher 3 , fallout kaldırır mı gibi dertlerim yok.Sadece ısınma ve ses problemi olmaması yeterli , bazı yorumlarda hdd sesinin çok rahatsız edici olduğunu okudum böyle birşey var mı?







  • Bir haftadır ne alacama karar verememekten kafamda saç kalmayacak bu gidişle sanırım bende bunu alacam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartını netten modelini yaz ver notebookcheck diye bir site var orda ekran kartı modelinin 54/128 bit olduğu yazar kafana yatarsa alırsın.sıkıntı yapma
    ama tavsiye toshiba almanda yarar var
  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    Isınma ve ses problemi tam da Casper'in kronik sorunları. Tabi teknoloji bu şans işi biraz da, herkes alır sorun çıkar sen alırsın hiç sorun çıkarmaz. Ama Casperlarda sorun ihtimali daha yüksek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.