Şimdi Ara

.410 Cal Şarjörlü Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar .410 Cal bir şarjörlü tüfek almayı düşünüyorum. Kullanıcı dostlarımdan yardımlarını rica ediyorum.

    Silahı hedef atışlarında kullanma amacı ile almak istiyorum, sabit hedefi diz belirli bir mesafeden sık :) Öyle ava gideyim gibi bir derdim veya gayem yok.

    .410 Cal de çok fazla bir seçeneğimiz yok araştırdığım kadarı ile; Husan M71, Crossfire T14, ERS-2017, Barak 36 gibi,

    Bu veya başka tüfekleri kullanan arkadaşların yorumları ve bilgileri gerçekten benim için değerli. Özellikle M71 kullanan arkadaşlar yorumlarını esirgemezlerse sevinirim.



  • Ben de 12 ve 20 çal. Var o yüzden bir yorum yapamıyorum ama bu videolar size faydalı olabilir Alparslan Şen diğer marka incelemeri devar.
    https://www.youtube.com/watch?v=lowaTmdLx-o&feature=youtu.be
    https://www.youtube.com/watch?v=_k2H8FBw7Ps&feature=youtu.be
    Edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidayet güneşi -- 10 Şubat 2020; 23:31:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hidayet güneşi H kullanıcısına yanıt
    üstad her iki videoyu da izlemiştim. özellikle JTAC kanalının videosunu hatmettim denebilir :) benim burada ki gayem birebir kullanıcı yorumlarını öğrenmek istiyorum
  • Merhaba, şahsen bir crossfire T14 sahibi olsamda tüm .410 ları deneyimleme imkanım oldu. İnanın performans olarak hiç farkları yok. Hepsi besleme sıkıntısı yapıyor. Bunun asıl nedeni fişeklerin bir standardı ılmadığı gibi şarjör kaynaklı da olabiliyor. Kendi tüfeğimle birlikte gelen bir şarjör takılma yaparken diğeri akıyor. Benim crossfire ı tercih etmemdeki sebep; ar aksesuar standartlarına en fazla uyan tüfek olması oldu. Mazleme kalitesi, mekanizma akıcılığı ve 10 yıl garantisi husanıda öne çıkarıyor. Ersüs te iyi ama nedense ben hiç ısınamadım. Bunda arkadaşıma aldığımız tüfeğin henüz 50 atım yapmadan iğne kırması etkili oldu; ki Ersüste Süleyman usta elinden geçmiş tüfekti. Kısacası hepsi aynı, git bayiye hangisi aklına yatarsa al hocam. Hepsindede canın sıkılacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoltAction kullanıcısına yanıt
    bugün bir arkadaşım da benzer şeyleri söyledi.

    Hacı hedef atışı için alıyorsun eyvallah .410 işini görür keyif de verir ancak bir süre sonra sıkılacaksın, hadi av belgesi alalım, ava gidelim moduna gireceksin ama .410 la o iş olmayacak. hiç uğraşma tertemiz derya mk12 al geç, fiyatları da hemen hemen aynı... gibi gibi kafamı şişirdiydi, sizin mesajı da okuyunca sanki biraz hak verir gibi oldum. zira bulunduğum yerde bulunan av bayiilerinde şarjörlü tüfek yok, hepsi parayı öde siparişle getirtiriz modundalar. bu nedenle tüfeği deneyimleme imkanım olmuyor. ama MK12 modunda arkadaşda Bora Barak 99s modeli var, sanırım ikisi birbirine çok yakın tüfekler (ebat ve ele oturuş anlamında) sanırım aklım çelinmek üzere :)
  • Av belgesi alıp ava gitmek öyle kolay değil hocam. Bir sürü prosedürü var. O zaman senin ilacın Husanın 20 kalibre şarjörlüsü. Ava da gelir atıcılığa da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.