Şimdi Ara

40C8000 yada 40HX800 arasındaki farklar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arasındaki farklar neler bariz ustunlukler varmi ?

    SONY KDL40EX500AEP kullanıyorum değistiricem yada yeni alıcam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundmr -- 14 Şubat 2011; 13:26:01 >



  • forummm :) tvmi satip bunlardan alıcammm napımmm :)
  • ikisi arasında ki farkları şöyle kısaca sıralayacak olursak
    40C8000 modeli standart yayını ekstra bir şeye ihtiyaç duymadan 3D ye çevirebiliyor. 40HX800 modelinde bunun için bir aparat gerekli. 40C8000 modeli gri renkte bir tasarıma sahipken 40HX800 modeli siyah bir tasarıma sahip.(bence odaklanma noktasında siyah daha başarılı olacaktır. )Sony görüntü işlemcisi bence Samsung a göre daha iyi ve sunacağı görüntü daha iyi olacaktır. Mevcut ürünün de Sony olduğuna göre Sony kalitesine alışmış olmalısın. Farkları sıralamaya devam edersek Samsung USB üzerinden MKV gibi formatlarıda desteklerken Sony MP3,Jpg ve DiVX formatlarını destekliyor.İkisinde de internet TV özelliği farklı isimler altında mevcut. Kısacası Birbirlerine çok benzeyen televizyonlar. Çok multimedya ile işin yok ise bence sony modelini al. Sunacağı görüntü şu anki şartlarda bence çok daha iyi olacaktır.
  • multimedya fazla aram yok ne biliym acip fazla kurcalamadım ps3 bağliyorum bide bluray arsivimden film izliyorum o kadar :S
  • merhaba,iki modelin gerçek tepkime süreleri ve kontrast değerleri neler?yardımcı olursanız sevinirim.

     40C8000 yada 40HX800 arasındaki farklar ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erozel -- 6 Mart 2011; 13:22:10 >
  • EVT arkadaşlar c8000,hx800 yada c7000 hatta c750 gibi modelleri olan, bunlardan hespi yada herhangibiri hakkında bilgi sahibi olan vatan evlatlarından aydınlatma veya kıyaslama veya tavsiye beklerim bende. haydi üstadlar cevaplarınızı bekliyorum (:
  • Bende 46hx800 var, 7 gün önce aldım. Film ve HD yayın performansı çok iyi, tabii PS3 te oyun performansı da çok iyi, zaten PS3 ile uyumlu aynı kumandayı kullanabilirsiniz. Ben digiplus kullanıyorum 1080İ yayın alıyorum ama SD yayınlarda vasat diyebilirim. Ama zaten böyle bir tv yi sd yayın için almazsınız. 3D görüntü kalitesi de güzel, 30 dk fazla seyretmek zor ama istiyorsanız kullanışlı 3D menüsü var, normal yayınlarda sanal 3D yapabiliyor. Siyah kalitesi çok iyi, gece ışık yansıması yok, seyrettiğiniz yayına göre ayarlar var oyun,sinema,spor v.s. otomatik ayar yapıyor. Menüsü kullanışlı ve kolay, ayrıca kitapçığı ekrana taşımışlar, çözümleri ve soruları ekranda görebilirsiniz. Kitapçık saklama ve arama sorunu yok. İnternet tv kullanışlı youtube gibi sitelerden video ve müzik dinleyebiliyorsunuz. Ortamdaki ışığa göre ekran ışığını otomatik ayarlayabiliyor.
    Sonuç olarak keşke şuda olsaydı diyeceğim bir özellik yok, herşey düşünülmüş. Ve özellikle HD film seyretmek çok keyifli ve güzel.
    Fiyatı ise 4.100 tl + 350 tl 3D gözlüklere verdim.




  • mustahsil usta, 3d gözlük 350tl çok pahalı değilmi yaw yani kaç gözlük 350tl :S

    LG LE8500 için olumlu olumsuz kanaatleride toparladım :)

    OLUMLU YÖNLER
    ----------------------------------------------
    bu bir arkadaşın mesajı le8500 sayfasında yazmış. olumlularını aldım

    > SD yayınlarda altın uçlu scartla kullanmakta fayda var. Gözü rahatsız etmiyor iyi denebilir.
    > PS3 bağladım performans inanılmaz gerçekten. düşük seviye de truemotion kullanmakta fayda var.
    > usb den oynatmada hiç ama hiç sorun yok mükemmel devam edici.
    Takılma yok altyazı sorunu ben yaşamadım dili değiştitrince problem çıkmıyor gibi.
    HD RİP dilmlerde bile görüntü inanılmaz akıcı.True motion'ı yüksek seviye de tutmakta fayda var.
    > son olarak bluray film izledim yani 15 dakikalık özet görüntü. Çok başarılı gerçekten.
    > ses sorunu yaşamadım ama tabiki bir ses sistemiyle daha da temizlenebilir.
    > NetCAST özelliği gayet iyi.
    >süper ince

    OLUMSUZ YÖNLER
    ----------------------------------------------
    > birçok GÖRÜŞ parlama hakkında olumsuz kanaatte

    > ses ile ilgilide yorumlar çok iyi değil

    > fiyatı kalitesine göre fazla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakabey71 -- 17 Mart 2011; 16:35:56 >




  • 2 adet gözlük ve 2 adet 3D animasyon film var pakette. 3D maç nasıl olacak merak ediyorum. Henüz normal film de seyretmedim. Digitürkün belgeselleri vardı güzel ve farklı bir deneyim oldu, ama uzun süre seyretmek zor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustahsil -- 17 Mart 2011; 17:49:44 >
  • merhaba acaba hx800 nasıldır bende almak istiyorum siyah derinliği nasıldır benim için çok önemli 3d görüntülerde ne derece başarılıdır ?
  • 46 hx800 +2 tane 3d gözlük+transmitter+duvara askı aparatı+5 yıl sony garantisi 4150 TL fiyat verdiler. Sizce nasıl bir fiyatttır.
  • 3d yayınlarda nasıldır ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: charkci

    3d yayınlarda nasıldır ?

    Arkadaşım SONY bayisinde baktım 3D görüntüye. Daha önce izlemediğim için bir tuhaf geldi bana ama güzeldi. İlginç geldi daha doğrusu. SD yayınlarını 3D yaptı ama fazla bi fark göremedim açıkçası. o konuda başarısız buldum. Forumlarda 2010 yılının en başarılı serisi HX800 olarak gösteriliyor. Benim mağazada baktığım görüntülerde SD yayınları berbattı, ama bayii kablolardan kaynaklanıyor bir kaç tv ye aynı receiverden yayın verdiğimizden kalite düşüyor daha sonra size tek kablo ile gösterebilirim dedi. vaktim olmadığından o zaman deneyemedim ama ne kadar doğru bilemem ama o kadar da kötü olacağını tahmin etmediğimden doğru olabileceğini düşünüyorum açıkçası. Ben dış panel ve estetik görünüşünden dolayı NX 710 almayı düşünüyordum ama o da HX800 den daha pahalı ve seri bitmiş. Bazı sitelerde halen satışı devam ediyor en düşük fiyatı ise 4700 TL+2 adet gözlük 200 TL. Açıkçası acelem yok ama bekledikçe de seriler bitiyor. en iyisi sene sonuna kadar bekleyeceğim o zamanki duruma göre HX900 ün fiyatının ne olacağına göre karar vereceğim. şu an HX900 6000-6500 TL arasında. 4000-4500 TL civarına düştüğünde hemen HX900 alacağım. tabi yanında gözlük hediyesi de olursa.




  • sanırım konu hakkında fikir veren kalmadı.:)
  • Arkadaşım SONY KDL40EX500AEP'ü neden satıyorsun, artıları eksileri nelerdir? Üç gündür bütün mağazaları dolaşıyorum, en iyi görüntü bu seride var. Bilgi verirsen sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.