Şimdi Ara

407'de tesisat'a bass için öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    Şu anda arabamda, 4 kapıda ALPINE SPS-171A komponent, ve bunları besleyen ALPINE MRP-F300 bir anfim var. head unit olarak arabanın orjinalinkini kullanıyorum ve de serviste bunun anfi çıkışlarını aktifleştirerek RCA'den giriş yaptım nizami bir şekilde, dönüştürücü falan yok arada.

    çok temiz bir ses aldım bunlardan, sistemimin genelinden memnunum fakat, arabanın peugeot olmasından ötürü, bass vurdukça kapı döşemelerim rezonansa giriyor resmen, hoperlorlerim o bası kaldırmasına ragmen kapı döşemeleri vesaire felaket ses yapıyor. biraz daha da ısrar edersem glup glup sesler çıkarmaya başlıyor tabi hoperlorler de...

    yani özet olarak, sistemin bass performansından pek memnun değilim, bi sekilde bass'ı arabanın içinden alıp hem komponent'leri rahatlatmak istiyorum. ama duymak istediğim bass da öyle uğultu şeklinde olsun istemiyorum. voov vooov gibi uzun bass'lar değil de, kısa ve net bass duymak istiyorum. yani esasen bass olarak benim komponentlerimin verdiği şekilde ama biraz daha kuvvetlisini ve kapılarımı sallamayanından istiyorum

    bana bu konuda bir öneride bulunabilir misiniz? marka olarak hepsinde alpine'dan gittiğim için bütünlüğü bozmak istemeyebilirim, olmuşken alpine olsun diye ama ALPINE SWD-3000 için kısa net bass veremediğne dair bir yorum okudum forumda kafamı karıştırdı biraz o...

    ayrıca yine 407'lere bagaja bass uygulandığı zaman pandizot'un sallanarak çok ses yaptığı gibi bir duyum aldım, bu konuda bir tecrübesi olan var mı?? eğer olur ise bu sorun nasıl çözülebilir.

    arabanın kapılarındaki hoperlorleri biraz kaliteleştireyim diye başladığım macera, çığrından çıktı yani özetle, şimdiki hale gelene kadar hatrı sayılır bir para ve emek harcadım, olmuşken tam olsun istiyorum.

    ha bir de ek bilgi, amacım müziği arabanın içinde kendim dinlemek, bass vurdumu tüm çevreyi titretsin gibi bir amacım da yok.

    teşekkürler şimdiden...







  • İlk önce arabada bu dedikleriniz için İzalasyona ihtiyaciniz olucak bassin glup glup etmemesi ve bassin arabada kalmasi için. Ayrica dişaridan gelicek seslerede yardımcı olucaktir. İzalasyon malzemesi olarak Dynamat tavsite edicem. Fiyatlari iyidir. Bütün kapilara ve hoparlörlerin bulundugu noktalar ağirlikli yapilicak. ALPINE SWD-3000 tatli bass vuruslari vardir. İşinizi görücektir. Dişari dinletme amaci yok ise güzel bir ürün aracin sedan oldugunu unutmayın lütfen (:
  • rockford fosgate P3 500 watt rms
  • Öncelikle eski bir konuyu hortlattığım için özür dilerim ama "onrakmn" arkadaşımız tam da almayı istediğim marka ve modellerden oluşan bir sistem yapmış.

    quote:

    Şu anda arabamda, 4 kapıda ALPINE SPS-171A komponent, ve bunları besleyen ALPINE MRP-F300 bir anfim var.


    onrakmn eğer hala buralardaysan bu sistemin performansı hakkında deneyimlerini paylaşırsan sevinirim. Ayrıca bas'ı nasıl çözdün?

    Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.