Şimdi Ara

400tl civarı film-dizi-internet için tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 400 lira civarına mümkün olduğunca büyük ekranlı bir tablet istiyorum.Önceliklerim dizi-film izlemek ve internet kullanmak olacak.Tabletlerden hiç anlamadığım için konu açıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.



  • kerdeş sana, ezcool smart ten almanı tavsiye efderim.. hazirandan beridir kulalnıyorum, halen tertemiz duyuor, titiz kullanırım zaten.




  • evet büyük ekran düşünüyorsan arkadaşın tavsiyesine katılıyorum. ezcool smartTEN bende de var. sıkıntı yok memnunum . bende tavsiye ederim.
  • dogcan kullanıcısına yanıt
    Üstat Reeder A8i önerebilirim, forumda açtığım Ana Konusu mevcut

    http://forum.donanimhaber.com/m_85107280/tm.htm
  • dogcan kullanıcısına yanıt
    Artes Q1003 önerebilirim. Özellikleri oldukça iyi. Bahsettiğiniz işlerin fazlasını yapabilecek kapasitede. Şuan vatanbilgisayar ile novabazar'da indirime girmiş. Bir bakıp inceleyin derim.

     400tl civarı film-dizi-internet için tablet
  • Hocam sizin açmış olduğunuz konuyu incelemiş oldum ürün gayet güzel görünüyor gerçekten.Fakat artes q1003 de çok güzel görünüyor ve ikiside bütçeme uygun.ikisininde 10.1" olması diğerlerine tercih etmeme neden oldu bu iki modeli.Diğer yorum yapan arkadaşlarada tekrardan teşekkür ederim fakat bu iki modelden hangisine seçeceğime karar veremedim.İkisi hakkında da çok iyi yorumlar var.
  • Açıkcası ipad kullanıyordum ; çalıştığım şirket reeder pad4maxi diye bir tablet verdi , büyük ekran olması ve 3g li olması çok kullanışlı baya memnunum... ios7den sonra resmen soğudum appledan
  • İlla 3G olsun yada 3G olması benim için çok büyük avantaj diyen bir insan değilim çünkü günümüzde zaten nerdeyse her yerde bir wireless bulup internete bağlanabiliyoruz zaten.O nedenle 3G olsun diye daha yüksek fiyata daha düşük özelliklerde bir ürün almak benim için pek faydalı bir durum olmaz diye düşünüyorum.Ama tavsiyen için teşekkür ederim :)
  • Ha ama şarjı biraz daha fazla gidebilecek bir ürün için bir miktar daha para yada daha düşük özellikleri göze alabilirim :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogcan

    Ha ama şarjı biraz daha fazla gidebilecek bir ürün için bir miktar daha para yada daha düşük özellikleri göze alabilirim :D

    almadan önce bende çok araştırmıştımda ekran büyük olması benim için de çok önemliydi. sonra tasarımı falan hoşuma. hatta sipariş verdim geldi hoşuma gitmeyseydi iade etcektim ama çok beğendim. uzun zamandır kullanıyorum wifi çekimi batarya süresi falan halen çok iyi. iki defa rom yükledim. forum siteleride bu konuda oldukça başarılı bence. servislik pek işim olmadı henüz. ancak burada gördüğüm kadarıyla ilgi bir firmaya benziyor, forumlarında hakeza.. benim en büyük eksikliğim ki pek ihtiyacım olmasada bluetooth olmayışı, acele etmişim almakla. ben aldıktan sonra bluetoothlu versiyonu çıkmış. şuan satılanların hepsi bluetoothlu benimkisi hariç :(




  • OchiMochi O kullanıcısına yanıt
    Sizin yaptığınız incelemeyi okuyup çektiğiniz videoları izledim zaten ürün çok güzel görünüyor gerçekten, ama artes q1003 de iyi duruyor :D Bir türlü emin olamadım.
  • Artes d9702 hizlial.com a bak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.