Şimdi Ara

40 veya 43 inç ince TV tavsiyeniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yatak odası için tv arayışına girmiştim. Duvar aparatı ile kullanacağım. Iptv kullanacağım bu sepeble smart ve dahili wifi olan modellere baktım.
    Öncelikle 40 inç tv lere baktım. Çok kalınlardı 8 cm de aşağı bulamadım. Tv ünitesininde derinliği ile beraber çok kötü bir görüntü olacaktı. Neyse dedim belki daha büyük inçlerde inceltmişlerdir dedim. 43 lere kadar çıktım surum yine aynı.

    Şu an salonda 2013 yılında 3500 tlye aldığım 46f7000 i hala memnuniyetle kullanıyorum. Aktif panel hızı 200hz olan ve kalınlığı sadece 3.5 cm olan mükemmel tasarımda bir tv.

    Teknoloji ilerlemedi de geriledi mi yahu. Tamam panel hızı salonumdaki gibi 200 olmasın 50 oksun razıyım sadece yayın izlenecek çünkü.

    Ama 8 cm kalınlık nedir arkadaş.


    Bu sebeple sizden fiyat önemli olmamakla beraber mümkünse 1080p(saçma sapan 4k ile uğraşmak istemiyorum. Ülkemizde hala en iyi yayın ve edinebildiğimiz çoğu içerik 1080 iken bunu upscale etmek ne kadar iyi).
    Ve mümkünse ince(maks 5cm) kalınlıkta bir ürün önerisi istiyorum.

    Marka olarak samsung, lg, philips düşüncelerim. Ama tabikide az çok bilinçli kulllanıcı olarak Türkiye toplama markalar hariç her markaya açığım...



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.