Şimdi Ara

40 günde forma giriyoruz (bana katıl,sende kilolardan kurtul)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar

    Can sıkıntısından diyeti bozanlar,bir haftadan fazla diyet yapamayanlar,toplanın buraya

    Pandemi dolayısıyla aldığım kilolardan ötürü böyle bir işe kalkışıyorum

    Kısaca anlatmak gerekirse amacım şu şekilde;

    -40 gün içinde kendimi forma sokabilmek(umarım)

    -benimle beraber forma girmek isteyen arkadaşlar için ufak bir motivasyon sağlamak

    -yani bir bakıma birbirimizi gazlayarak bu 40 günü atlatabilmek


    Daha önce böyle bir konu açılmıştı,bende bundan esinlenip bunu kendime uyarlamaya karar verdim


    Yarın itibariyle gün gün nasıl ilerlediğimi sizlerle de paylaşacağım


    Başlangıç kilomuz:80 (aşağı yukarı yani)

    Yarın ilk günümüzde görüşmek üzere...


    1.GÜN

    Sabah erken kalkıp yürüyüş yaptım.İlk öğünümü öğlen 12:30 civarında yedim.1 kase muzlu yulaf ezmesi ve 5 yumurta yiyip sonrasında antrenman yaptım.

    Normalde diyete başladığım ilk gün aşırı zorluk çekerim ama bugün niyeyse çok rahat geçti.Antrenman sonrası kepekli makarna yedim ve 1 bardak kefir içtim.

    Saat şuan akşam 18:30.

    Birinci gün gayet rahat geçti.


    2.GÜN

    Bugün antrenman yoktu,o yüzden baya bir yürüyüş yaptım.Yine ilk öğünümü 12 civarı yedim.Yulaf ezmesinden pankek yaptım,yanındada şekersiz ıce tea içtim.

    Diyet gayet hızlı şekilde ilerliyor.Az öncede son öğünümü yedim.Son öğünümde bir porsiyon barbunya pilaki,tam tahıllı ekmek ve bir bardak kefir vardı.

    İkinci günü de bitirdik.


    3.GÜN

    Yine erkenden kalktım ve yürüyüş yaptım.Dün akşam gözümün önünde 2 tane büyük boy pizza ve üstüne pasta yendi  

    Ama yemedim tabi.Başladık artık bu işe.Neyse,öğlen 2 civarı ilk öğünümü yedim.Evet bu baya geç oldu ama olsun

    Kahvaltı tipi bir öğün yaptım.Tam buğday ekmeği,peynir,zeytin ve domates yedim.Bu öğünden sonra antrenman yaptım,sonrasında aynaya baktım.Daha şimdiden

    değişim başlıyor galiba.Akşam da tam buğday makarna yiyip yanında da kefir içtim.evet bugün de böyle geçti gitti.


    4.GÜN

    Diyete feci şekilde uyum sağladım.Bugün yine klasik şekilde ilerledim.Birinci öğünümü saat 12 civarı yedim,dünden kalan makarnayı yoğurtla beraber yedim.Şuanda da

    ikinci ve son öğünüm olan yulaflı pankeki yiyorum.Bugünü de kapatmış olduk.


    5.GÜN

    Sabah yürüşü,ardından muzlu yulaf ezmesi ve yumurta.Sağlam bir antrenman sonrası kahvaltı tipi bir öğün(peynir,domates,tam buğday ekmek vs...)

    ve bugün de tamamlanmış oldu.


    6.GÜN

    Bugün enerjim baya düşüktü,neden bilmiyorum.Neyse,güzel bir sabah yürüyüşünden sonra saat 12 gibi ekşi mayalı tam buğday ekmeğimle tost yapıp yedim.

    Bir sonraki öğün de saat akşam 6 civarında oldu.Büyük bir porsiyon bezelye yemeği,yoğurt ve biraz da ekmek yedim.Bugün de hızlı bir şekilde geçti.


    7.GÜN (1 hafta geçti  )

    Birinci haftayı tamamladık.İlerleme gayet iyi.Bu sabah yürüyüşünden sonra klasik yulaf ezmesi ve yumurta yedim.Sonrasında antrenman,en sonda akşam yemeği ile

    günü kapattım.Akşam yemeğinde tam buğday makarna yedim,yanında da kefir içtim.Birinci hafta ışık hızında geçti.


    8.GÜN

    Klasik bir gün daha.Bolca yürüyüş,saat 12 gibi dünden kalan tam buğday makarnayı yoğurtla beraber yedim.Akşam 6 civarı canım aşırı tatlı istedi.

    1 büyük kase ballı yulaf ezmesi yedim.Bugünde bitti.


    9.GÜN

    Sabah uzun bir yürüşten sonra birinci öğün.Yumurtalı ekmek,biraz bal ile beraber.Sonra antrenman.En sonda bezelye yemeği,yoğurt ve ekmekle beraber bugünüde kapattık


    10.GÜN

    Bugün enerjim aşırı derecede düşüktü,feleğim şaştı diyebilirim.Neyse yine de devam.İlk öğünde dünki gibi yumurtalı ekmek yapıp yedim.Bugün zaten antrenman yoktu.

    Son öğünde de yulaf ezmesi,süt,bal ve muzu pişirip yedim.10 günü geride bıraktık. 


    11.GÜN

    Erkenden uyandım,yürüyüşümü yapıp öğle yemeği yedim.Klasik yulaf ezmesi,muz,yanında da yumurta yedim.Sonrasında antrenman,en son da bol kaşarlı tost yedim kefir ile beraber.

    Bugünü de bitirdik.


    12.GÜN

    Güzel bir yürüyüşle başladım.İlk öğünümü saat 12 gibi yedim.Kepek ekmeği,kaşar peyniri ve domates yedim.Bugün antrenman yok,o yüzden biraz canım sıkıldı ve son öğünü

    biraz daha erken yedim.Erken dediğim akşam 5 gibi yani.2 haftayı tamamlıyoruz az kaldı 


    13.GÜN

    Bugün baya yoğundu.İlk öğünü 12 civarı yedim.Öğlen olduğu için bezelye yemeği yedim biraz kepek ekmeğiyle ve kefir ile beraber.Akşam 5'e doğru anca antrenman yapabildim.

    Son öğünü az önce yedim.Tam buğday unuyla kek yapıp yedim yanında 1 tane elma ile.Bugünü de kapattık


    14.GÜN(2 hafta geçti  )

    Bugün baya sıkıcıydı.Sabah ilk öğünümü yedim,klasik kahvaltı tipi kepekli ekmek,peynir,domates falan.Sonrasında çok kötü birşey yaptım.Son öğünümü az önce dayanamayıp yedim.

    Saat şuan öğlen 14:00 ve ertesi güne kadar dayanmam lazım.Son öğünüm de yulaf ezmesi,süt ve baldı bu arada.Şimdi yarına kadar dayanıcaz hadi hayırlısı.2 haftayı geride bıraktık

    ama iyi tarafından bakarsak.


    15.GÜN

    Bu sabah baya yorgun şekilde uyandım.Ufaktan bir yürüyüş yapıp ilk öğünümü yedim.Yulaf ve 5 yumurta ile pankek yaptım.Bir kaç saat sonra antrenman yaptım.Antrenman baya sağlamdı.

    Şimdi de kepek ekmeğinden tost yaptım yiyorum.Bugün de güzel geçti.


    16.GÜN

    Sonuçlar ufaktan gelmeye başladı.Sabah erkenden uyandım ve yürüyüş yaptım.Sonra ilk öğünümü yedim.Muzlu yulaf ezmesi yanında da yumurta yedim.

    Yine antrenman olmadığı için sıkıldım ve son öğünü erken yedim.Kepek ekmeği,bolca kaşar peyniri,domates falan yedim yanında da büyük bir bardak kefir içtim.Bugün de bitti.


    17.GÜN

    Bugün haftasonuydu ama baya erken uyandım,sabah 7 gibi.İlk öğünümü biraz erken yedim çünkü ailemle kahvaltı yapmak istedim.Kahvaltıda muzlu yulaf ezmesi ve dev bir omlet yedim.

    Birkaç saat bekledikten sonra antrenman yaptım.Sonrasında feci şekilde acıktığım için son öğünü hemen antrenmandan sonra yedim.Kepek ekmeğiyle bol kaşarlı tost yapıp yedim,yanında da

    baya bir kefir içtim.Yarın dinlenme günü,biraz daha rahatım.Günler çok hızlı geçiyor.


    18.GÜN

    Bugün dinlenme günüydü.Biraz daha rahat geçti o yüzden.İlk öğünümü saat 9:30 civarı yedim.tam buğday unuyla mikrodalgada kek yapıp yedim(hiç fena değildi )

    Son öğünümü de yine biraz erken yedim.Tam buğday unuyla çiğ börek tarzı birşey yapıp yedim bol peynirli,yanında kefir ile.Bugünü de bitirdik.


    19.GÜN

    Koskoca 19 günde heralde diyeti bırakmak istediğim tek gün bugündü.Diyeti bozmak bile değil diyeti bırakmak ve koşarak kaçmak istedim resmen 

    ama pes etmek yok.Bugünün öğünleri dünün öğünlerinin neredeyse aynısıydı o yüzden yazmaya gerek yok.Güzel bir antrenman yaptım ve 19.günü bitirdim.Yarın tartılma günüm.


    20.GÜN

    Evet bu sabah tartıldım ve 74.1 rakamını gördüm Bu giden kilonun yarısı sudur ama olsun yine de iyi rakam.Kahvaltıda tam buğday unundan yaptığım katmer tarzı

    birşeyi yedim yumurtayla beraber,yanında da şekersiz puding yedim(bu da ev yapımı)

    Şuanda saat 13:33,normalde bu diyet süresince hep günde 2 öğün yiyodum ama bugün çok canım çektiği için o şekersiz pudingden bir kase daha yedim.

    Birazdan da tost yapıp yerim son öğün olarak.Evet bugün 2 öğün değil 3 öğün yedim ama bugünlük böyle olsun.Bugün de böyle biter.


    21.GÜN(3 hafta geçti )

    Sabah kalkıp kahvaltı yaptım.Yumurta,yulaf ezmesi biliyorsunuz artık :)

    Sonrasında antrenman ve son öğünde de kepek ekmeğiyle tost yapıp yedim.Bugün aşırı hızlı geçti.


    22.GÜN

    Bugün antrenman yoktu o yüzden bol bol yürüyüş yaptım.Kahvaltım dünkü ile aynıydı.Son öğünümde de peynirli kepekli makarna vardı.

    Aşırı hızlı geçen bir gün daha.


    23.GÜN

    Bugünün öğünleri dünkü ile neredeyse aynıydı.Kahvaltıdan baya uzun bir süre sonra antrenman yaptım(aşırı yorucuydu nedense)

    Son öğün olarak da şuan dünden kalan peynirli makarnayı yiyorum,1 tanede havuç ekledim yanına.Bugünde bitti.


    24.GÜN

    Kahvaltıda bolca yumurta,lor peyniri,ekmek falan filan yedikten sonra biraz yürüyüş yaptım.Son öğünde de yulaf,yoğurt,tarçın ve muzu karıştırıp yedim.

    Yolun yarısını bitirdik,sonuçlar daha şimdiden iyi gibi.


    25.GÜN

    Öğünler dünkü öğünlerle aynıydı o yüzden yazmaya gerek yok.Baya sağlam bir antrenman yaptım bugün ve son öğünümü yiyorum şuanda.

    Bugünü de bitirdik.


    26.GÜN

    Kahvaltım yine aynıydı.Kahvaltıdan sonra biraz yürüyüş yaptım.Son öğün olarakta yulaf,muz ve bal yedim,birazda lor peyniri.Bugünde hızlıca geçti.


    27.GÜN

    Eveet yarın 4.haftayı tamamlıyoruz.Biraz daha sabır lazım.Neyse bugüne dönelim.Sabah kahvaltıda devasa bir omlet yedim,yanında lor,domates ve 2 dilim ekmek ile.

    Sonrasında antrenman.Şimdede muzlu yulaf ezmesi yiyorum.Birazda lor yedim.Sonuçlar hala tam gelmedi ama sonuçta 2 haftam daha var

    Bugünü de noktaladık.


    28.GÜN(4 hafta geçti  )

    Neredeyse 1 aya yaklaştık.Hadi hayırlısı bitiyor az kaldı.Bugün erken kalktım,baya acıkmıştım o yüzden hemen kahvaltıyı hazırladım.Dünkü kahvaltının aynısıydı.

    Bugün dinlenme günüydü o yüzden baya yürüyüş yapma imkanım oldu.En sonda saat akşam 4 civarı büyük bir miktar ballı yulaf ezmesi yedim.Bugünü de kapattık.


    29.GÜN

    Bugün erken kalktım,baya acıkmıştım direkt kahvaltıyı hazırladım.Dünkü ile aynı biliyosunuz zaten.Sonrasında antrenman yaptım,antrenmana başlarken enerjim sıfırdı.

    Neyse ki sonrasında toparladım biraz.Son öğün olarakta muzlu yulaf ezmesi yedim ve günü kapattık.


    30.GÜN(1 AY GEÇTİ  )

    Evet 1.ayımızı tamamladık.Zaman hakikaten çok hızlı geçiyor bunu farkettim.1 ay önce bu kararı aldım ve baya bir ilerleme oldu.

    Bugüne gelelim.Sabah 10 civarı yumurta,lor peyniri,domates ve ekmek yedim.Baya bir yürüdükten sonra da son öğünü yiyorum şuanda.

    Son öğün muzlu yulaf ezmesi(yanında biraz lor peyniri,1 tane de havuç yedim).

    Bugünü de kapattık.Son 10 güne giriş yaptık.


    31.GÜN

    Sabah biraz yürüyüş yaptıktan sonra kahvaltı yaptım.Klasik yumurta,lor,domates,ekmek falan.

    Sonrasında antrenman yaptım.Şimdide son öğünü yiyorum.Peynirli makarna ve salata.

    Artık geri sayım başladı.Bitiriyoruz.


    32.GÜN

    Öğünler dünkü öğünlerin aynısıydı,ve zaten dinlenme günüydü.

    Yine aşırı hızlı geçen bir gün daha.


    33.GÜN

    Sabah biraz yürüyüş yaptıktan sonra kahvaltı yaptım aynı şekilde.Saat 3 civarı antrenman yaptım,şimdide son öğünü yiyorum.

    Bugün antrenmanda baya bütün enerjimin bittiğini hissettim.Neyse ki az kaldı bitirmeye.Bir günün daha sonu.


    34.GÜN

    Bugün neyseki dinlenme günüydü çünkü hiç antrenman yapıcak halim yoktu.

    Sabah aynı şekilde kahvaltı yaptım saat 10 civarı.Şuanda saat 4e geliyor ve son öğünü yiyorum.Peynirli makarna ve salata.

    Yarın beşinci haftayı tamamlıyoruz.Hadi hayırlısı çok emek verdik.


    35.GÜN(5 hafta geçti  )

    Sabah erkenden kalkıp biraz yürüyüş yaptım.Sonrasında aynı kahvaltıyı yaptım yine.Saat 1 civarı güzel bir antrenman yaptım.

    Şimdide son öğünü yiyorum.Şaka maka 5 hafta geçti.Daha dün gibi hatırlıyorum ilk günleri.

    Bakalım toplamda kaç kilo vermiş olucaz tamamlanınca.


    36.GÜN

    Enerjim git gide bitmeye başlıyor  

    Kendimi şuanda ''nasıl olsa 4 gün sonra bitiyor'' diye motive etmeye çalışıyorum.

    Bugünün öğünleri aynıydı ve dinlenme günüydü,o yüzden biraz daha rahat şekilde geçti.

    Yarın antrenman var,umarım güzel geçer çünkü harbiden baya yoruldum bu diyet aşamasından.

    Neyse kaldı 4 gün hadi bakalım.


    37.GÜN

    Bugün resmen bittim.Özellikle antrenman sonrası aşırı yoruldum.Neyse bugüne gelelim.

    Sabah aynı şekilde kahvaltı yaptım saat 9 gibi.Sonra antrenman.Şimdi saat 15:44 ve son öğünümü yiyorum.

    Büyük bir porsiyon bezelye yemeği,salata,lor peyniri ve kefir.

    Bugünü de bitirdik.


    38.GÜN

    Finale yaklaştığımız için kaloriyi biraz daha kısmaya karar verdim.

    Bu sabah aynı kahvaltıyı yaptıktan sonra akşam yemeğinde daha hafif yedim.

    Kaldı 2 gün.


    39.GÜN

    Bugün aşırı derecede yorgundum ve berbat bir antrenman yaptım  

    Ama yine de hızlı geçti diyebilirim.Yarın sabah tartılıcam ve diyeti bitirmiş olucaz.


    40.GÜN(final)

    Bu sabah erken kalktım ve tartıldım.72.1 rakamını gördüm.

    Bugünü yine diyete devam ederek bitiricem.

    Artık yarın biraz daha rahatlayabiliriz.

    Arkadaşlar inanın bana zaman çok hızlı geçiyor.Gözünüzde büyüyebilir bu süre ama benim için

    sanki 5 dakika gibiydi bu koskoca 40 gün.40 gün önce karar verip başlamasaydım

    bugün hala aynı kiloda kalıcaktım.Umarım birisine başlamak için bir motivasyon kaynağı olur burası.

    Kendinize iyi bakın,hoşçakalın  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-664C96675 -- 4 Mayıs 2021; 21:28:57 >







  • Maşallah kardeşim erinmeden her gün eklemeni yapmışsın. 👍 Peki 16 günde kaç kilo verdin? Ben bugün 59 ya da 60. Günümde olmam lazım toplam 18 kg civarı verdim. Ama senin yazdıkların kadar yemiyorum tabi ki. Bünyem de alıştı artık sadece bazen nefsim zorluyor çok minik kaçamaklar yapıyorum o kadar .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buraxlive B kullanıcısına yanıt

    Salı günü 20.gün tartılma günüm,bende baya merak ediyorum kaç kilo gitti acaba.O gün gelince eklerim zaten günlüğe.(muhtemelen 3 kilo civarı vermişimdir)

    Bu arada tebrik ederim baya sağlam kilo vermişsin,bir damacana kadar ağırlığı üstünden atmışsın resmen  

  • Teşekkür ederim. Sana bir kaç ufak tavsiye olarak suyu bol içmeni ve içine aloe vera katmanı önerebilirim. + olarak yeşil çay ve kahve de aralara serpiştirebilirsin. 😊

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.