Şimdi Ara

4.kez gireceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
4
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Psikolojik bozukluklar, hastalıklar, terk edilişler... Liste uzar gider. Şöyle bir bakıyorum da eskiden ne hayallerim vardı be. Pişman mıyım onu da bilmiyorum kolay değil 3 sene boşa gitmiş görünüyor şimdilik. İlerde belki iyi ki'lerim olur mu bilemem. Şunu söyleyeceğim ne yaşarsanız yaşayın geçiyor. İnsanlar terk ediyor yenileri geliyor, hastalık geliyor bir gün şifası da geliyor her şey geçiyor arkadaşlar. Ne olursa olsun çalışmaya devam edin. Her zaman kendinize değer katın başkalarına değil siz kendinize değer kattıkça çevreniz de değerlenecek zaten.

    Bu sınava bir kere girin olmadıysa son bir kez daha girin. Yeter. İnanın değmez fazlasına. Bu seneyi mesela son şansınız olarak görün sınava girmeden mezuna kalacağım demeyin elinizden geleni yapın. Çok büyük hedeflerim vardı hiçbiri yok şimdi ne için bunca sene beklediğimi de bilmiyorum. Size en iyi tavsiyeyi kazananlar değil en çok kaybedenler verir. Kaybedenlerin sözlerine iyi dikkat edin ki siz de kaybetmeyin.

    Bu sürecin bana kattığı en güzel şey maneviyat oldu. Manevi anlamda geliştim sadece bir ömür kullanacağım değerli şeyleri elde ettim. Çok yıprandım ama çokta güçlendim. Değdi mi? 3 senenin gitmesine değdi mi?

    Hem değdi hem değmedi.

    İyi çalışmalar

    Hayırlı Ramazanlar :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • başarılar dilerim, hedefiniz ne?

  • Geçmişe ben de çok üzülen birisiiyim benim de yok yere 3 senem gitti. Üzülmenin hiçbir anlamı yok ama böyle üzüldükçe hem anı hem de geleceği mahvediyoruz.başarılar diliyorum umarım gönlünüze göre olur.
    Hayat anlardan ibaret zaten elimizdeki şey 'şu an'



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8085C6669 -- 15 Nisan 2021; 1:17:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizin için zorlu yıpratıcı 3 sene olmuş .inşallah bu sene her şey gönlünüzce olur . 1 sene bile okuldan arkadaslardan ayri kaldik ve ruh halimiz gerçekten çok etkilendi bunu 3 sene boyunca yaşamak hayal bile edilemeyeck kadar zordur.
    Allah yolunuzu açık etsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmişi özlemekten fazla ileri gidilemez demiş Ados. Önünüze bakın, kendi hayatınıza odaklanın hocam.

  • bu sınavın ederi 3 tür hocam. 3ten fazla girmek kişide çok büyük sorunlar oluşturabiliyor. keşke geçen sene tercih verseydiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki de değmiştir hocam sen şimdi sanıyorsun ben neler kaçırdım falan belki neler kazanmışsındır. Hayata iyi tarafından bakacaksın. Belki ilk senelerinde gitseydin çok daha büyük problemlerin olacaktı. Nereden biliyorsun diye soracak olursan üniversitede bir sürü insanın problemleri var okul uzatan çok var. Psikolojik sıkıntılar. Belki ilk senende gitseydin senin de böyle olup yine senelerin gidebilirdi. Belki de gitmeyebilirdi de.


    Kısacası hayat bu ilk senen de girip 10 sene uzatabilirsin birkaç sene sonra girip zamanında bitirebilirsin tam tersi de olur. Giden senelerine bakma önüne bak.


    Bu sana ders olur ve tecrübe kazanırsın. Her şey yoluna girer sıkma canını.

  • Şimdilik net bir hedefim yok dostlar.
    İyi tarafından bakarsak manevi anlamda geliştiğimi söylemiştim. Eğer üniversiteye gitseydim bu kadar gelişemezdim. İman hakikatleri en büyük sevinç kaynağım şu an. Tek kazancım bu geçen 3 sene de. Belki de ilerde iyi ki diyeceğim 3 sene belli mi olur. Hayırlısıyla son bir gayretle bitireyim düşüncesindeyim. Zaten geçen zamanlarda da adam gibi bir çalışma yapmamıştım.
    Sadece şu ana odaklanıyorum artık. Sadece yaşadığım günü dikkate almaya başladım ne geçmişe üzülüyorum ne gelecekten korkuyorum.
    Kalan zamanda lütfen son gayretinizi yapın elinizden geleni yapın ne olursa olsun. Mezuna kaldım diye şimdiden bırakanın sonu benim gibi olur. Hayırlı Ramazanlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meftun. -- 15 Nisan 2021; 17:17:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen ne yalancısın be. bi hedefim tıp diyon bi hedefim yok diyon bi netlerim şöyle bi böyle. nasıl bi şerefi bozuk trolsün sen? bu konu yalan değil ama biliyorum

    bu arada mesajları sakın silme ss aldım tek tek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D72C9D06E -- 24 Nisan 2021; 2:44:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meftun. M kullanıcısına yanıt

    aşırı boşsun. kararımı verdim diyo bide ya 

    sana tavsiyem mezunluk planlarına başla şimdiden üzülme sonra 


    9 gün önceki mesajı seni ciddiye alarak yazmıştım bu arada ama şimdi görüyorum sen ağır problemlisin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D72C9D06E -- 24 Nisan 2021; 4:53:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.