Şimdi Ara

4 Gündür internetin gelmemesi. Bravo Türk telekom ekipleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. İstanbul Kağıthane mehmet akif ersoy mahallesinin bir sokagında komple internetimiz gitti. bu gün 5. gün ve halen internet yok. site olarak internete baglanamıyoruz.


    Bir sürü kişi arıza kaydı bıraktı. Bizim bölgeye bakan türk telekom personeline soruyoruz abi benlik bir durum değil komple yok bugün gelirler biz de yetkili ekibe bildirdik diyor. 4 gündür bugün bugün diyor ama gelen giden yok yapılan hiç birşey yok. internet üzerinden çalışan insanlarız. 4 gündür umursayıp gelmediler bile. yogunluk felan değil yogun olsan 2. gün 3. gün gelirsin. bu ne ya. tekel oldular ya hep bu yüzden rahatlık.




  • Bunun şuçlusu maalesef halk Devletin tüm kurumları bu sorumsuzluğu yapıyorlar. Düzeni sağlamak için yapılacak şey belli ya gidip belediyeye şikayet edersin o firmaya çözüm sunması için yada sandıkta işini çözersin. Bugün 100. sırada ise ülkemizdeki internet bunu yönetenlerin sucudur. O kadar kar ediliyor internet denilen şeyden ama yatırımlara gelince karın belki de %10 yatırım olarak dönüyor. Ortak altyapı ülkemize gelmeden de bu sorun maalesef düzelmez. Tüktelekom yoğunluğuna gelince santralde çalışan kişiler iş yapmaya niyetleri yok yattığı yerden maaş almak istiyor herkez.Tüm internet firmaları Devletin elinde ve 16mbit hızı alamayan halen yerler var düşünün artık siz gerisini. Evimde 4. katta mobil telefon çekmiyor.

  • Merhaba. Sokağınızda bir kazı sırasında kablolar mı zarar gördü acaba? Ya da saha dolabında mı bir problem oldu? Büyük çaplı bir arıza ise çözümü de uzun sürüyor olabilir hocam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.