Şimdi Ara

3d programlara giris

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar uzun zamandir kafamda bu tarz programlari kullanip-ogrenmeye karsi bir istek var ama bir turlu usengecligimi asip bir baslayamadim. Artik bi baslamaya karar verdim. Ama hangi programdan baslamak saglikli olur,ne gibi bir yol izlemeliyim ? Bunun egitimini veren herhangi bir kursa gitmeli miyim yoksa kendi basima videolar yardimiyla ogrenebilir miyim ? En merak ettigim soru ise el ile cizim yetenegi olmayan biri bu isi yapabilir mi ? Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler iyi gunler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hayır kursa gitmene gerek yok. Ancak zamana ihtiyacın var. Kendi kendine öğrenebilirsin ya da ders alabilirsin. Blender gibi ücretsiz ve kolay bir programla başlaman senin için iyi olur. Online ders veriyorum, ihtiyacın olursa iletişime geçebilirsin.
  • ucretsız derslerle ogrenebılırısn. youtube ve vımeo da epey ders var. blender ısını fazlaca gorecegı gıbı c4d ve 3dmax gıbı programlarada yonelebılırsın. modelleme, kaplama-materyal ve render konuklarını sırasıyle ogrenırek ılerleyebılırsın.
  • Cevaplar için teşekkür ederim blender'a başlayacağım ilk olarak
  • teknik programlar hakkında cevap vermek gerekirse;
    umarım videodaki sorular sana yardımcı olur. eğer aklında başka bir soru işareti kalırsa dilediğin gibi bana/ bizlere sorabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 2 Eylül 2017; 11:42:36 >
  • Bu programlari ogrenirken bir de kil alip kil ile sculptiring yapmak istiyorum bu da uzun suredir kafamda vardi. Bunun da 3d programlara yansiyacak avantajlari olur degil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=TLb_CCoWn5o
    blender ile yhapılan sculpting e bir örnek. blender pek çok konuda işinizi görür.

    https://www.blender.org/user-stories/visual-effects-for-the-man-in-the-high-castle/
    bu yapımdada blender kullanılmış ayrıca. sektörün bedava=kötü algısını kırmış ve yükselen bir programdır blender.

    https://www.blenderguru.com/articles buradaki top 10 render derlemelerine bakarsanız gayet güzel işler çıkarılabildiğini görürsünz. örnek ve ilham olabilirler.




  • öncelikle merhaba program öğrenmeye başlamadan önce işiniz neyi gerekitiriyor, veyahut okuduğunuz bölüm nedir bu gibi etkenler çok önemli misal

    kalıp tasarım, makine mühendisi--SOLİDWORKS-CATIA
    gemi inşaat mühendisi-yat tasarımı- endüstriyel tasarımcı-medikal ürünler- nispeten ulaşım--RHİNOCEROS
    iç mimarlık-mimarlık-stand tasarımı-mobilya--3DS MAX
    uluslararası çalışıcağım otomotiv sektörüne ilgim var, ben tasarımcıların ameleleliğini yapıcam , fordun kadrosuna modelci olarak giricem dersen ALİAS AUTOMATIVE (amelelik dediğime bakma aliascılar yurtdışında saatlik çalışır saati 100 dolar falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.