Şimdi Ara

374 TL SoundPEATS Sonic Bluetooth 5.2 Oyun Modlu Kulakiçi Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Sahte çıkma şansı var mı? Yurtdışı fiyatlarından daha ucuza geliyor. Sipariş verdim ama umarım orijinal ürün gönderirler.

  • Selamlar, ürün geldi mi? Nasıl acaba? Aynı firma n11 de ürünü 450 tl ye satıyor niyeyse.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Soul741 Selam,


    Öğle saatlerinden beri kullanıyorum, kullandığım kadarıyla yorum yapayım.


    Çekim mesafesi iyi (takstar ml850 kafaüstü kulaklığım var, ondan biraz daha iyi çekim mesafesi), gecikme yok denecek gibi.


    Kontroller dokunmatik olsa daha iyi olurmuş, kulaklık kulağımdayken o butonlara basınca kafam delinecekmiş gibi oluyor hiç kullanışlı değil.


    Mikrofon kalitesini beğenmedim, görüşme yapılabilecek gibi değil.


    Ses kalitesi; Kulaklık tiz profile biraz daha yatkın bir kulaklık, bass sesleri verebiliyor ama bass şarkı (dubstep, pop) dinlerseniz verebiliyor. Slipknot şarkısı açıp gümbür gümbür davul sesiyle coşayım derseniz o açıdan biraz zayıf kalıyor. Ses netliği çok iyi.


    Daha önce kulakiçi kulaklık olarak sadece Soundliberty 53 kullandım, onunla karşılaştırırsak ses kalitesi konusunda Sonic gerçekten yatırır-kaldırır öyle bir performansı var. Bu kadar net ses verebilmesi beni biraz şaşırttı. Bendeki kafaüstü bluetooth kulaklığı pek kullanacağımı sanmıyorum sonic varken.

    Ama 53'e göre de mikrofonu bayağı kötü test ettiğim kadarıyla. Yani mikrofon var diyebilmek için mikrofon koymuşlar gibi bir şey olmuş. Mikrofonun gürültü engelleyicisi aşırı kötü olduğu için sizin sesinizi de boğuyor.


    Ek olarak, neredeyse tüüm bluetooth kulaklarda olduğu gibi bunda da bir dip ses var. Yani kulağınızdayken ve hiçbir müzik yokken sessiz ortamda rahatça duyabileceğiniz sinir bozucu bir dip sesi var.


    Ben 300 civarında kulaklık bakıyordum daha önce sonic'e denk gelmiştim, 450-500lerden düşünce fırsatı değerlendireyim dedim yoksa 450-500'e ben şahsen almam. Yani 450-500'e alınır mı, verdiğin paranın hakkını %100 verir mi o biraz uzun kullanımda belli olur.


    Ayrıca ürün yorumlarında ses seviyesi düşük vs. diyenler olmuş, kulaklıktan sesi fullemeleri lazım. Geldiğinde %50 seviyesinde oluyor. Şu an bilgisayarıma bağlı. Kulaklıktan ses sonda, bilgisayardan ise %60 olarak ayarladım benim için ideal ses bu. Dışarıda telefonlayken de en fazla 70-80'e alırım yani %100'e çekmek için biraz sağır olmak lazım ses seviyesi gayet iyi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xotac -- 9 Ekim 2021; 0:7:48 >




  • Çok teşekkürler yorum için. Bir sipariş geçeyim diyecektim ki fiyat artmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul741 -- 9 Ekim 2021; 0:16:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.