Şimdi Ara

3600 icin anakart tavsiye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Herkese merhaba 3600 için anakart arıyorum. oyuncu falan değilim. Haftada 1-2 saat belki oynarim. Gunluk kullanim ve web tasarim icin ara sira photoshop icin kullanicam. Şimdiye kadar hep Asus kullandım Hiç şikayetçi olmadım.

    Butcem 700 tl civari. Ama 4. Nesil ciktiginda gecmek gibi bir niyetim var. 4. Nesil uyumlu olursa iyi olur. Sanirim b450 anakartlar uyumlu olacakmis. Ama tam hakim degilim konuya.

    Tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bildiğim kadarı ile her 450 destekleyecek lakin msi markasının max kodu ile yani b450.... max olan kartların bios boyutu diğer kartlarınkine oranla daha büyük olduğu için daha çok öneriyorlar. normal bir kullanıcıyım deömiştiniz oc yapmayacaksanız çok üstün bir kart almanıza gerek yok orta seviye bir b450 işinizi görecektır (şahsi düşüncem). ama gidipte giriş seviyesi bir anakart almayın çünkü ilerde illaki oc yapmaya çalışacaksınız.
  • Merhabalar aceleniz yoksa bekleyin b550 serisi anakartlar çıkmak üzere + olarak 4.nesil ve sizde bulunan 3.nesil işlemcileri destekliyor. pci express 4.0 destekli geliyor yani istemediğiniz kadar özellik var ama bütçe olarak biraz daha artırmanız gerekebilir malum durum ve doların hali ortada yok okadar ileri dönük derseniz b450 serisi bir anakart işinizi görebilir yinede bu saatten sonra b450 bırakın x570 serisi bile yakında alınırmı bundan sonra diye tartışma başlar ve 2.elde satışları artmayada yinede karar sizin son olarak elinizdeki bütçeyi 100-200 tl eklerseniz asus tercih etmişsiniz tuf serisi msi tomahawk gigabyte gamingx serisi tavsiye ederim saygılar sağlıklı günler.Not anakart yada bilgisayar bileşeni alırken asla oyun oynamam gerek yok yada çizim yapmam yada renderle filan işim olmaz gibi bilgisayar alınmaz aklınızda olsun ne alırsanız alın fiyat ve performans olarak yada teknolojik olarak yatırım olarak düşünün..




  • Msi b450a pro max işinizi görecektir. 32 mb biosu ve bios flashback gibi artı özellikleri mevcut.
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum, MSI B450A Pro Max modeline yonelebilirsiniz. Dikkat edin B450m degil, ATX boyutlu olan. MSI'in MAX serisi yuksek BIOS kapasitesi sayesinde daha kolay uyum saglayacak 4000 serisine, ek olarak VRM yapisi da B450'ler icerisinde en iyisi. Surpriz aramaya gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.