Şimdi Ara

352. DÖNEM (Ağustos 2013) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Aday Adayları (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.765
Cevap
124
Favori
1.327.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snowfalcon

    Bugün bursa osmangazi askerlik şubesine gittim herhangi bir form doldurmadım. Trans. verdim. komando olmak istiyormusun hayır , yedek subay istiyormusun hayır bir kaç soru daha sordu iki evrak imzaladım 25 temmuzda e devletten bakarsın dedi tamam dedim çıktım. şimdi 25 temmuzu bekliyoruz bakalım hayırlısıyla.

    Hayırlı olsun
  • ASKERLİK DURUM BELGELERİNİN GÜNCELLENMESİNE AİT TRT DUYURUSU



    1. AĞUSTOS 2013 YEDEK SUBAY CELBİNDEN İTİBAREN TEST VE MÜLAKAT FAALİYETLERİ KALDIRILMIŞ VE YEDEK SUBAY CELP DÖNEMLERİ, ER CELP DÖNEMLERİYLE AYNI ZAMANDA OLACAK ŞEKİLDE ŞUBAT, MAYIS, AĞUSTOS, KASIM OLARAK DÜZENLENMİŞTİR.

    2. BU KAPSAMDA; YOKLAMASINI YAPTIRARAK ASKERLİK DURUM BELGESİ ALAN VEYA ASKERE SEVKLERİ TEHİR EDİLEN YEDEK SUBAY ADAY ADAYLARININ CELP DÖNEMLERİ DEĞİŞTİĞİNDEN, 15 MAYIS 2013 TARİHİNDEN ÖNCE VERİLEN ASKERLİK DURUM BELGELERİNİN YENİDEN DÜZENLENMESİ GEREKMEKTEDİR.

    3. BU DURUMDAKİ YÜKÜMLÜLERİN YENİ CELP DÖNEMLERİNE GÖRE CELP VE SEVK İŞLEMLERİNDE MAĞDUR OLMAMASI İÇİN SON DURUMLARINI GÖSTERİR ASKERLİK DURUM BELGELERİNİ, YURTİÇİNDE ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANLIKLARINDAN, YABANCI ÜLKELERDE İSE BULUNDUKLARI YERİN ELÇİLİK VEYA KONSOLOSLUKLARI ARACILIĞIYLA ALMALARI GEREKMEKTEDİR.

    4. 1076 SAYILI YEDEK SUBAY VE YEDEK ASKERÎ MEMURLAR KANUNU’NUN EK-6’NCI MADDESİ GEREĞİNCE BU DUYURU YÜKÜMLÜLERE TEBLİĞ MAHİYETİNDEDİR.

    5. YÜKÜMLÜLER BU DUYURU METNİNE VE KONUYLA İLGİLİ DAHA FAZLA BİLGİYEwww.asal.msb.gov.tr. İNTERNET ADRESİNİN ANA SAYFASINDAN ULAŞABİLECEKTİR.



    @353dönem @KoşanBalık @seracani @spartacus39 @emrow16 @Serdivanlı




  • kısa dönem diye tercih ettim ama acaba uzun dönem olarak mı tercih etseydim diye kararsız kaldım şimdi.. herkes birşey söylüyor... bölümüm iktisat dil ve diploma puanı iyi, bu dönem başvuru da az olduğundan uzun çıkabilirdi ama bilmiyorum artık ne olacak....

    sizce kısa dönem yapıp gelmek mi yoksa uzun dönem yedek subaylık mı avantajlı olur ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haybeci1907

    kısa dönem diye tercih ettim ama acaba uzun dönem olarak mı tercih etseydim diye kararsız kaldım şimdi.. herkes birşey söylüyor... bölümüm iktisat dil ve diploma puanı iyi, bu dönem başvuru da az olduğundan uzun çıkabilirdi ama bilmiyorum artık ne olacak....

    sizce kısa dönem yapıp gelmek mi yoksa uzun dönem yedek subaylık mı avantajlı olur ?

    bence, kısa dönem yapıp gelmek
  • arkadaşlar ben bu sene mezun oldum diplomamı da 17'sinde alacağım. Ağustosta gidip kısa dönem yapmak istiyorum (yedek subaylık da cıkabilir biliyorum), bu mümkün müdür? Yani ağustostaki celbe yetişebilir miyim?
  • StonKeep S kullanıcısına yanıt
    Hocam daha bu sabah geldim şubeden yeni mezun olarak. Kasım'a kaldık :)
    Hayırlı olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StonKeep

    arkadaşlar ben bu sene mezun oldum diplomamı da 17'sinde alacağım. Ağustosta gidip kısa dönem yapmak istiyorum (yedek subaylık da cıkabilir biliyorum), bu mümkün müdür? Yani ağustostaki celbe yetişebilir miyim?

    1 Sayfayı okumanı öneriyorum..
  • Slm arkadaslar askerligi yedek subay olarak yapmayı düsünüyorum ancak cekindigim bir nokta var o da söyle ki acemilik egitiminde basarısız olunuyor mu? yoksa herkezi bi sekilde yedek subay yapıyorlar mı?Tecrübeli arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: malikuraldh

    Slm arkadaslar askerligi yedek subay olarak yapmayı düsünüyorum ancak cekindigim bir nokta var o da söyle ki acemilik egitiminde basarısız olunuyor mu? yoksa herkezi bi sekilde yedek subay yapıyorlar mı?Tecrübeli arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.


    eğer sana çıkarsa her türlü olursun rahat ol her yedek subayda öle eğitim almıyor yada askerlik boyunca eğitimi gerektirecek işler yapmıyor sadece şunu söyleyebilirim bu güne kadar sen ne istersen iste onların dediği oluyordu ama bu sefer ne olur bilinmez
  • arkadas bende yedek subay adayım ankarda su sekilde oluyor 4 sınavdan kalırsan bute 15 ay asker olark yapiyorsun burda gecen sure askerlikten sayılmıyor ama tc henuz 2 dersten fazla kalan yok...:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kamil_enes

    arkadas bende yedek subay adayım ankarda su sekilde oluyor 4 sınavdan kalırsan bute 15 ay asker olark yapiyorsun burda gecen sure askerlikten sayılmıyor ama tc henuz 2 dersten fazla kalan yok...:)

    maaş ne kadar dede ?
  • yarın kura çekicem nerde gorev yapacam belli olucak. 15 temmuzda göreve başlıyacam
  • bunlar ne sınavları oluyor acaba?
  • sınavlar sınıfına gore degisıyor ben tankçıyım tankla alakalı dersler ,silahlar,haritacılık,muhabere,egitim yönetim,motor vb.
  • Merhaba arkadaşlar, 349. dönem dedeniz olarak Kıbrıs'a düşecek arkadaşlara şimdiden bir kaç tavsiyede bulunayım.
    Ağustos celbinde gidecekler büyük ihtimalle denetim görecekler. Özellikle yazıhanelerde çalışacak arkadaşların bu denetimden oldukça fazla etkileneceğini düşünüyorum. Hepinize kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yep_53

    Merhaba arkadaşlar, 349. dönem dedeniz olarak Kıbrıs'a düşecek arkadaşlara şimdiden bir kaç tavsiyede bulunayım.
    Ağustos celbinde gidecekler büyük ihtimalle denetim görecekler. Özellikle yazıhanelerde çalışacak arkadaşların bu denetimden oldukça fazla etkileneceğini düşünüyorum. Hepinize kolay gelsin.

    şafak kaç dede?
  • 15 Mayıs'da hürgeneral oldum. Bölük yazıcısıydım. Nispeten rahat bir dönemde yaptım askerliği. Ağustos döneminde gidecekler yazıhane denetimi görebilirler. Benden öncekilerden aldığım bilgilerden gece 12 de yatıp 2 saat nöbette tutup sabah yine 6 da kalktıklarını söylemişlerdi.
  • haziranda subeye ugramassak ne oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erfc20

    haziranda subeye ugramassak ne oluyor

    bakaya kalır para cezası odersin
  • askerde dayak ne olacak dışarda polisin attığının yanında
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.