Şimdi Ara

3500 TL civarı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar evdekileri sonunda yeni bir tv almaya ikna ettim ve hemen buraya koştum Neyse konuya gelirsek almışken iyi bir şey olsun istiyoruz çünkü tvnin ömrü bitene kadar kullanılacak.

    3500 TL, iyisi olursa 4000 TLde uygundur ama o da son noktadır yani. Vatandan (İstanbul) alacağımız için oradan öneriler daha iyi olacaktır. Görüpte almak istiyoruz çünkü. Bu tv piyasasından hiç anlamıyorum o yüzden sizden tavsiye istiyorum.
    Şimdi istediğimiz şeyleri yazayım;

    120 - 130 cm arasında yeterlidir. (sanırım bu fiyata daha üstü yok zaten)
    4K: Çok önemli değil ama olursa iyi olur.
    3D: Kullanmayız gerçi de yinede bulunsun. (Olmasa da olur ısrarcı değilim.)
    İnternete girme kesin olmalı kablosuz olarak, Digiturk Play bilen varsa ondan maç izleyebilmeliyiz bu çok önemli.(Gerçi internet tarayıcı sistemi nasıl bilmiyorum, izin veriyor mu böyle bir şeye)

    Diğer özellikler sanırım standart bu fiyat aralığında (dahili uydu alıcı, hdmi, usb, smart tv vs.)

    Arada pc bağlayıp oyun oynamayı da düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 14 Mayıs 2015; 23:10:35 >







  • regaip01 R kullanıcısına yanıt
    Boyutu hoşuma gitti doğrusu, neden ucuz acaba çünkü 123 cmlerden bile ucuz tv. Yani neyi eksikte diğerlerine göre ucuza veriliyor?

    İnternet sitesine ılımlı bakmıyor evdekiler, ucuz bir şey değil sonuçta birde eski kafa derler ya işte internete alışamamış sonuçta, görüp dokunacak öyle sipariş verecek. Bir muhattap istiyor karşısında yani.
  • Maalesef durum böyle ikna edebilsem 2998 + 100 tl worldpuana buldum aynı tvyi ama kabul etmiyorlar.

    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-55ub830v-4k-ultra-hd-tv-lg-turkiye-garantili-128242002?gclid=CjwKEAjwj9GqBRCRlPram97Xk3ESJADrN7Iepf3VSJcJcRJrCqlfk7pLPGxP7gj1ppamMEfUeVnfVxoCdc7w_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0#product-detail



    Neyse nereden alacağımızdan çok modellere yönelelim, sağ olasın önerin için o tv dursun bir köşede başka önerisi olan olursa karşılaştırıp karar veririz artık. İlk gelen tv tavsiyesine atlamak pek akıllıca değil sonuçta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 14 Mayıs 2015; 23:55:48 >




  • LG' nin 830V modeli panel 4K ama uydu alıcısı 4K destekli değil. 60p yayınları oynatamıyor. 30p yayın olursa görüntü alırsınız, gerçi TRT' nin bile şuanki 4K yayını 50p. Şuanda TRT 4K' yı bu TV' de izleyemezsiniz sadece ses alırsınız görüntü alamazsnız. O yüzden alacaksanız 850V modeli alın. Ama onunda fiyatı yüksek. Gerçi 850V' ninde eksikleri var ve LG' nin yeni çıkan 2015 UF modellerinde bu eksiklikler giderildi.
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    O zaman onları çıkarttım.

    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-49uf8507-49123-cm-4k-uhd-3d-webos-smart-led-tvdahili-uydu-alici-2-gozluk.html?srt=UP#ozellikler

    uf olarak bunu buldum, forumda yorumları bayağı güzel. Eğer diğer markalardan öneriniz yoksa bunu almayı düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zQrba kullanıcısına yanıt
    Hocam teknosanın akşam 22-24 saatleri arasında LG ve Samsung TV' lerde KDV indirimi kampanyasını yakalamaya çalışın. Oradaki fiyatta aynı ama KDV düşünce bayağı iyi fiyata yakalayabilirsiniz.
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Akşam bir bakayım hocam, internetten alma işine olumlu bakmıyorlar ama güzel fiyata denk gelirse teknosa diye ikna edebilirim belki. Sağ olasın
  • zQrba kullanıcısına yanıt
    Aslında internet daha avantajlı. 14 gün içerisinde sorgusuz sualsiz iade hakkınız var. Beğenmezseniz kargo parası ödemeden geri gönderip paranızı alabiliyorsunuz. Mağazadan veya bayi alımlarında ürünü görerek aldığınız için iade hakkınız anca yetkili servisin raporu sonucunda (sorunlu Tv ise) yapabilirsiniz. Yoksa iade edemiyorsunuz. Serviste kolay kolay iade raporu yazmıyor. Helede LG. Ben buzdolabı aldım, daha ilk kurulurken kapı yönü değişimi için 70 TL talep ettiler. Bornova LG Yetkili servisi AYES. Tam bir kur kaç firması, müşteri memnuniyeti sıfır. ALLAH böyle paracı firmaların eline insanı düşürmesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 15 Mayıs 2015; 12:46:32 >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Bakalım akşam indirime girerse zorlarım evdekileri artık. Geçmiş olsun sana da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.