Şimdi Ara

3300 TL Civarı Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar belirttiğim gibi 3300 civarını çok aşmayacak şekilde bir kasa yapmak istiyorum. Çoğu sistemi bekleye bekleye uygun fiyatlı iken kaçırdım artık kesinlikle almam gerekiyor.
    Sinerji den şöyle bir sistem topladım sizce uygun mudur? Hazır sistemleri yeterince avantajlı gelmedi açıkçası.
    3300 TL Civarı Sistem Tavsiyesi

    İtopya da V3.5 3099tl idi fakat ben alana kadar zamlandığı için eski avantajı kalmadı.
    Teknobiyotik e2 sistem var onun da anakartını b450, PSU sunu bronze sertifikalı 500w yaptığımda aşağı yukarı bu topladığım sisteme yakın oluyor ama kasası yüzünden tercih etmek istemiyorum.
    İncehesapta superior bronze sistem de keza çok uygun fiyatlı fakat kasalar hep önü kapalı modeller. Bu modellerde ısınma sorunu yaşayacağımı düşündüğümden almak istemiyorum. lütfen fikirlerinizi paylaşın kararsızlıktan ne yapacağımı şaşırdım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Selamlar. Bu aralar bende aynı fiyat aralığında sistem bakıyorum. Teknobiyotik teki e2 sistem iyi gibi duruyor elimde 750 watt güç kaynağı olduğundan sorun etmedim oradaki guc kaynagini ama anakart 450m degilde b320m olursa ne gibi bir sorun olur onu bilmiyorum. Benim gibi hız aşırtma yapmayan biri b320 anakart alsa sikinti olur mu acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kokesta K kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de çok düşündüm ve forumlarda yaptığım araştırmalar sonucu a serisi anakartların faz sayılarının düşük olması sebebiyle b serileri kadar performanslı olmadıklarını, malzeme kalitelerinin de daha kötü olduğunu söylüyorlar. Bu sebeple anakartı düşündüğüm her sistemde b450 yongasına sahip bir model ile değiştirme gereksinimi duyuyorum. B320 ile ilgili çok bilgim yok ve genelde hazır sistemlerde b320 anakarta hiç rastlamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsuBLK -- 21 Ocak 2020; 21:2:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet a320 yazacağıma b320 yazmışım:))). Ikisi arasında 120 tl gibi bir fark var ve değip değmeyeceğini bilmiyorum. Birde şu power i silebilsem çok güzel olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sisteminiz güzel olmuş ama ram olarak çift kanal 16 gb bellek almanız hem uygulama hemde oyun performansınızı artırır o fiyat farkına değer
    https://www.youtube.com/watch?v=kCg7eVN6N9w
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    yapacağım ilk yükseltme o olacak. şu an bütçemi fazla zorlamak istemedim çünkü 3000 liradan başlayıp buralara kadar çıkmış bulundum. Sistemi sipariş geçtim bu arada.
  • https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-value-a32-rx580lg-ryzen-5-1600-8-gb-240gb-ssd-rx580-pmu420281

    monitör dahil iyi bir fiyat var bu sistemde. göz atmanı öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.