Şimdi Ara

32 Inc Toshiba vs Philips

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, iyi forumlar dilerim herkese. Full HD Smart TV almayı düşünüyorum. Uydu kanalları ve bunun dışında Netflix amaçlı kullanacağım. Başlıkta belirttiğim iki model arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Artı ve eksileri nelerdir acaba? Araştırdığım kadarıyla ikisinde de uydu kanalları ve Netflix uygulamasında problem yok. Kafamdaki en önemli soru yanlardan görüntü kaybı olur mu? Bilgisi veya yorumu olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum. Teşekkür ederim.


    Toshiba 32LL3A63DT: https://www.hepsiburada.com/toshiba-32ll3a63dt-32-80-ekran-uydu-alicili-full-hd-smart-led-tv-p-HBV00000Q0PW0


    Philips 32PFS5803/62: https://www.amazon.com.tr/Philips-32PFS5803-62-Ekran-Smart/dp/B07FR4TFTZ/ref=cm_cr_srp_d_product_top?ie=UTF8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BestSupTR -- 12 Temmuz 2020; 23:46:47 >







  • Toshiba modeli hosuma gitti. Ben de anneanne-dedenin kullanmasi icin bir televizyon bakiyorum. Kumanda uzerindeki Youtube - Netflix tuslari da guzel bir cozum olabilir. Kotu bir yanini da goremedim, yorumlar hep olumlu olmus. Is gorecektir.
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Ben de yorumlara baktığımda Toshiba'nın sadece ses kalitesinin biraz kötü olduğunu gördüm, onun dışında sorunu yok sanırım. Philips'te kanal geçişleri oldukça uzun sürüyormuş ve belirli aralıklarla kanallar kendiliğinden siliniyor ve yerleri değişiyormuş. Tekrar kurulum istiyormuş. Kronik sorunu bu sanırım. Bu yüzden Toshiba'nın siparişini geçeceğim ben.
  • Bu modeli dün aldım ve kesinlikle tavsiye etmem. Çok kalitesiz malzemesi var. Ekrana dokunduğumda içeri göçüyor. (TV'nin içi görünüyor o derece) Yani biri yanlışlıkla çarpsa anında kırılacak cinsten.

    Görüntü FULL HD deniyor ama kesinlikle HD Ready'den hallice. HepsiBurada'dan almıştım. İade talep ettim, bakalım ne olacak?
  • selfmachine kullanıcısına yanıt
    Toshiba'yı aldım ben de. Hocam evet malzeme kalitesi olarak kötü maalesef ve dediğiniz gibi bizimkinde de ekrana dokununca hafif içeri doğru giriyor. Televizyonu ailem için aldım ben ve Philips ile ilgili kanalların sık sık silinmesi ve yerlerin değişmesi ile alakalı çok fazla yorum okuduğum için Toshiba'yı tercih ettim. Ailemin bu sorunla uğraşmasını istemedim. Görüntü, ses ve malzeme kalitesi olarak muhtemelen Philips daha iyidir. Alırsanız yorumlarınızı burada paylaşırsanız memnun olurum.
  • Toshiba nın bu modelinden memnun olan varmı,aklımda bu tv yi almak var bütçem max 1800 tl gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Toshiba ile Philips arasında kaldım. Büyük ihtimal Toshiba alacağım. 3 yıl garantisi ve Bluetooth olması artı bir etken diye düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jacko_aj_s kullanıcısına yanıt

    4 ay gibi bir süredir oturma odasında kullanıyoruz, şuanlık bir sıkıntı çıkarmadı. Büyük çoğunlukla Netflix için kullanıyoruz ve arayüzünün hızlı olması bizi memnun ediyor. Umarım uzun süreli kullanımda da bu durum aynı kalır. Görüntü kalitesi güzel seviyede, ses kalitesi biraz bekletinizin altında kalabilir. Yanlış anlamayın rahatsız edici bir sesi yok fakat 5-6 binlik bir akıllı televizyona göre kalitesiz geliyor normal olarak. Çok bir beklenti olmadığı sürece öneririm.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.