Şimdi Ara

31 Aralık 2018 AKN sonrası fiyatlar nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
9.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu hakkında içeriden bilgisi olan var mı?
    Rakiplerine göre çok pahalı kablonet.En az azından zam olmasa bari...

    Şunlarda burada dursun;

    31 Aralık 2018 AKN sonrası fiyatlar nasıl olur?



    31 Aralık 2018 AKN sonrası fiyatlar nasıl olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YunusTRY -- 25 Ağustos 2018; 6:29:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ben de yeni taşındığım evde Kablonet'e geçicem öteki türlü sadece ADSL var çünkü ama fiyatları gerçekten pahalı. Üstelik 25 mbps paketleri 24'e çekip hızın 8'e düşmesini ayarlamışlar. Benim asıl merak ettiğim bu paketler 2019 sonrası nasıl olacak ?
  • Aynı kalacak çünkü Akn kararının ertelenmesini bekliyoruz. Yanisi akn ile bir süre daha devam. Akn kalkar ise kota gelecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Akn kararının erteleneceğini sanmıyorum. ! mayıs kararları da ertelensin diye başvurulduğunda BTK bunu reddetti ve uzun zaman önceden Servis Sağlayıcılarına bildirdiğimiz için altyapı çalışmalarınızı tamamlasaydınız dediler. nitekim bu sürece geçişte hiçbir sorun da yaşanmadı. Akıllı kotalı tarifeler vb yeni tarifeler icat edilecektir muhtemelen. Full limitsiz tarifelerde yüksek fiyattan sunulacaktır tahminim.
  • AKN'nin kalkması bu fiyatlar ve yeni kotalı tarifelere baktığımızda bizim için iyi olmadı gibi duruyor. AKN'nin komple kalkması yerine şu an uygulanan sistemin devam etmesi daha hayrımıza.
  • 2019da temiz kazik yicez merak etmeyin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gece-gündüz sistemli paketler gelecek, prime time da hızınız %50 düşecek sabah-öğlen ise normal hızda devam edilecek.
  • 50-100 mbps'ler hayal olacak gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar uçar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • poison06 kullanıcısına yanıt
    Btk Telekom un akn li paketlerini yeni onayladı. Hele Telekom un bu belirsizliği sürer iken zaman tanınır. Turkcell in zaten canına minnet hemen kota getirecek. Akıllı tarife gelecek mesela 19-02 arası 5 mbit geri saatler 24 mbit gibi. Benim beklediğim bu olur TT den

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6. aya kadar rahatım, sonrası Allah büyüktür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akn kaldırıp kotalı sistem getirebilirler mi cidden? Zaten amaç internette sınırlama kavramını kaldırmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Onu bilmemde fiyatlar her türlü artacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türksat naptiğini saniyor anlamış değilim açıkçası bu fiyatlarla çok müşteri çekemez daha çok kaçırır türksatin gelişmemesinin nedenide çok belli bu fiyatlarla akn'ler ile nasıl gelişicek o kadar eski firma sözde hiçbir esprileri yok şaka gibi fiyatlar ve akn'ler mevcut 50 75 100 gb kota koymuş fiyatı 40 yapicağina 50 yap 55 yap aknsiz yap şunu zaten herkes o kota aknsiz diye abanmayacak 10.000 kişiden 100 kişi abanacak o kotaya adam normalde 10 gb kullanıyorsa kotasız iken 15 kullansın zaten çok aşırı gelişmiş bir altyapın yok bu şekildede nasil büyümeyi hedefliyorlar acaba türk telekom dişinda bir tek vodafone ve turkcell'de ışık görüyorum birşeyler yapmaya çabalıyor adamlar ellerindeki imkanlar ile gelişebildikleri kadar gelişmeye çalışıyorlar son yıllarda zam gelir eminim türksata bunların üstüne 5-10 lira daha koyarlar türksat nasıl bir çizgi izliyor bilmiyorum ama çok garip bir çizgi izledikleri belli çok değişik bir firma altyapıları gelse bile bu fiyatlarla internet almam bu firmadan




  • Mevcut AKN'li paketler 2019 itibariyle ile sözleşmeleri devam ettikleri sürece ne yapacaklar acaba? Benim 1.5 ay gibi bir sürem var örneğin, 50 Mbps ile 250 AKN, bununla 1 ay AKN'siz kullandırtacaklardır diye tahmin ediyorum.

    Daha sonrasında ise AKN'li paket olamayacağı için AKN'a yakın/aynı GB'da kotalı paketler olarak sunacaklar, ki şuan incelediğimde de bu durum gözüküyor. İkiye ayırmışlar hemde ya otomatik internet kapanıyor ya da GB başına ücret alınıyor şeklinde.



    Ben öncelikle sözleşmem bittikten sonra sözleşmemi yenilemezsem ki çıkacak indirimsiz fiyata bakacağım, belki hiç bir değişiklik yapmadan bu pakette kalıp bir nebze yüksek fiyat da olsa kulanabilirim
    Şuan mevut bir kampanyaya baktığımda 100 Mbps ve 500 GB Kota için 110 TL diyor, mevcutta 50 Mbps 250 AKN için 90 TL ödediğimi düşünürsek, buna geçilebilir.




  • Allah'tan turknet akn siz yüksek hızların ucuz fiyatlara verilebileceğini gösterdi millete... Piyasa da türk net bu fiyata akn yi kaldirmasaydi diğer iss ler ocakta kotali tarifeler ya da yüksek fiyatlı akn siz tarifeler çıkarabilirdi... Bence ocaktaki akn siz fiyatları türk net belirleyecek...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

    Akn kaldırıp kotalı sistem getirebilirler mi cidden? Zaten amaç internette sınırlama kavramını kaldırmak.

    Zaten getirdiler ki Superonline'da 24 mbit üstü akn'li tarife yok. 50-100 mbps tarifeler ya sınırsız, ya da kotalı(kota sonrası internet kesiliyor.) 25 mbps sınırsız 89 tl, 50 mbps sınırsız 169 tl, 100 mbps sınırsız 299 tl. 100 tl altına 50-100 mbps almak istiyorum desen superonline'da kotalıdan başka çaren yok. Ya yüksek fiyat verip sınırsız alacaksın, ya da düşük fiyat verip kotalı alacaksın. (Ya da 89 tl verip 25 mbps sınırsız alıp 50-100'den vazgeçeceksin.)

    2019'da akn kalkacağı için, sadece superonline değil, diğer operatörler de buna benzer uygulamalar uygulayacak. Türknet vs uygun fiyata akn'siz vermeye devam eder ama türk telekom, superonline gibi altyapı sahiplerinde akn'siz fiyatlar yüksek. Kotayı kullanırlar. (Bir de akıllı sınırsız tarifeler var, gün içerisinde 25 mbps, akşam 7 gece 12 arası 10 mbps'e düşüyor. Bu tarz tarifeler de gelebilir ama fiyatını nasıl konumlandırırlar bilmiyorum.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 26 Ağustos 2018; 13:42:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 50 mbps paketlerin ucuzlaması lazım.Herkesi 24 mbps'ye bağımlı ediyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 mbps paketler ucuzlamasa bile Türk Telekom gibi 35 mbps paketler yapsınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soter1907 -- 26 Ağustos 2018; 19:1:56 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.