Şimdi Ara

300g kağıda çıktı için yazıcı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
20.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yeni kuracağımız bir iş için matbaa'dan 250-300g kağıda tek taraflı baskı yaptıracağız. arka kısmına da her ürün için ayrı bilgi notu basmak istiyoruz ama kendi yaptığım araştırmalarımda bütçemize uygun yazıcı bulamadım. bazı yerlerde önden besleyip arkadan çıkartan yazıcılar demişler ama bu yazıcılar hangileri? bu konuda bana ne önerebilirsiniz?

    1-fiyat üst limit: 400-500
    2-aylık ortalama çıktı sayısı: 30-500(işin yoğunluğuna göre)
    3-çok fonksiyonlu olursa çok iyi olur
    4-renkli lazer yazıcılar pahalı olduğundan mürekkepli düşünüyorum ama bu işi yapabilen sadece lazer yazıcı varsa siyah-beyaz lazer de olabilir.
    5- Kolay dolan kartuş düşünüyorum.
    6- Bağlantı türü wifi olursa iyi olur ama tüm bu saydığım özelliklerden öncelikli olan 250-300g kağıda baskı yapabilmesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • demente D kullanıcısına yanıt
    herhangi bir inkjet bile 300 gr kağıda baskı yapabilir. ancak siz ne tarz bir kağıda baskı yapacaksınız. kuşe kağdına falan baskı yapacaksaız normal yazıcı mürekkebi bu kağıda yapışmaz mesela böyle bir durumda kuşe mürekkebi ve epson yazıcı gerekecek size.
  • chungkingexpress C kullanıcısına yanıt
    başta kuşe düşünüyorduk ama matbaacı da aynı şeyi söyleyince ismini bilmiyorum ama üzerinde ince çizgiler olan kartvizitlerde kullanılan kağıtta karar kıldık.
    Gittiğim tüm bilgisayarcılar ve teknoloji marketleri normal yazıcıyla 300g kağıda basamayacağımı söylemişti. normal yazıcılar kağıtları içlerinde kıvırdığı için kalın kağıtların sıkışacağını söylediler hep.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demente D kullanıcısına yanıt
    valla ben 300 gr fotoğraf kağıdına epson P50-PX730-PX830-RX620-1400 canon mx360-mp230-5350 bütün bu makineler ile baskı aldım. bazılarıyla hala almaya devam ediyorum. fotoğraf kağıdı olması farkedermi bilmiyorum ama gramajı 300 gr benim kullandığım kağıtlarında. en garantisi epson B310 yada B510 olur sizin için bu iki makine zaten bu tarz küçük çaplı matbaa işlerinde kullanılıyor. biraz bütçeyi aşmanız icap edebilir ama.
  • chungkingexpress C kullanıcısına yanıt
    fiyatları çok yüksek ya bu modellerin, lazer renkli yazıcı fiyatı nerdeyse. eğer sizin dediğiniz gibi arızalanmadan basacağına emin olabilsem canon'un 300-400 liralık all in one modellerini hemen sipariş verip birer tane de kolay dolabilen kartuş alırdım. bana zaten yüksek kalitede baskı gerekmiyor.
    bu arada basacağım kağıt 300g fantazi kağıtmış, az önce matbaayı arayıp öğrendim. kağıt boyutu da 10x20 olacak genelde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demente -- 16 Kasım 2013; 15:40:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demente D kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi 300 gr fotoğraf kağıdına baskı alabiliyorum ben ancak fantazi kağıtlar daha az yoğunluklu olmaları dolayısıyla onların 300 gr'ları fotoğraf kağıdına nazaran daha kalın olmaları gibi bir durum söz konusu olursa o zaman sıkıntı olabilr. incelemeden karar vermeyin siz gene temkinli olun yahut 80-90 liraya satılan canonlar var. mp230 falan denemek için alın bir tane sonuç alırsanız ne ala.
  • ilginiz için teşekkürler, biraz daha araştırıp en uygununu alacaz artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demente -- 17 Kasım 2013; 0:46:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300Gr kesinlikle bir inkjet yazıcı için yüksek bir gramaj değil. Alacağınız her yazıcı ile bu gramajdaki kağıda sorunsuz baskı alabilirsiniz.
  • dolankartus.com.tr kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkürler. bu günü yollarda geçirdiğim için yeni cevap yazabildim. öğleyse ben işime en çok yarayacak yazıcıyı aramaya başlayayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba demente , Bende 300g kağıda baskı yapacak printer arıyorum, problemi nasıl çözdünüz acaba?
  • Her yazıcı 300 gr.'a kadar baskı yapmaz, Fotoğraf kağıtları istisna kuşe basmaya kalkarsanız yazıcıda kağıt mürekkebi emmeyecek ve dağılma olacaktır. Epson L1300 ile 300 gr. Yerli bristol denedim çok rahat geçiyor. Bunun yanında tırtıklı dediğiniz fantazi, tuale cinsi kartonlar baskı kafasını bozmakta bilginiz olsun.
  • Arkadaşlar benim yazıcı epson L3110 220 grm kağıt almıyor nasıl çözeriz bu işi kağıtta mat fotoğraf kağıdı ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ezbere cevap verenler olmuş. 300gr yazıcılar için kolay bir kağıt değildir.

    EPSON L365 ve EPSON L3151 defalarca denedim kağıdı almıyor ittirisenizde hata verip direkt kağıdı çıkartıyor.

    200gr üzeri kağıtlar EPSON da (Denediğim modellerde ) iş yapmıyor Sır bu işlemler için 120gr 160 gr 220gr 260 gr 300gr 450 gr kağıtlar aldım sonuç yukarıdaki yazdıklarım gibidir.


    Denemeden cevaplar yazılmış.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.