Şimdi Ara

3000 TL'ye kadar dizüstü tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Eski dizüstü bilgisayarımı değiştirmek istediğim için bir süredir yeni ve 2. el dizüstü piyasasını takip etmekteyim. Uzun yıllar problemsiz kullanmak istediğim için yeni almaya karar verdim (2. elden vaz geçtim). Muhtemelen iyi kullanılmış bir 2. el de beni yıllarca idare eder ama yeni ürün ile gelen fatura ve 2 yıllık garanti önemli. 2. el bir sürü bilinmeyen ile gelecek.

    Bütçem 3000 liraya kadar, ve taksitle alışverişe imkan sağlıyor. Bu rakamı geçmeyecek, en iyi özelliklerde önerebileceğiniz bir dizüstü bilgisayar varsa sevinirim.

    Teşekkürler.

    EK NOT:
    Büyük firmaların internet mağazalarına göz atıyorum da, aklım almıyor. Ben şu an kullandığım dizüstü bilgisayarımı 9 yıl önce almıştım. Aldığım zaman özelliklerine göre dönemin "iyi" kategorisine girebilecek bir dizüstü değildi, orta seviye denilebilirdi. Üzerinde 4 GB RAM var.

    9 yıl sonra, şimdi bakıyorum, üzerinde 2GB, 4GB RAM olan o kadar çok dizüstü satışa sunulmuş ki, hem de gülünç fiyatlara. 9 yıldır teknoloji mi yerinde saydı yoksa elde kalan ürünleri, parçaları birleştirip birleştirip millete bir şekilde satma gayreti mi var. Yani ben 9 yıl önce iyi denemeyecek bir bilgisayarı 4 GB RAM ile almışım, 9 yıl sonra bana daha yüksek fiyatlı bir bilgisayarı halen 4 GB RAM ile sunuyorlar. İnanılır gibi değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rimbolls -- 3 Şubat 2017; 12:11:21 >



  • halloven H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, yaptığım olası dizüstüler listesine onu da ekledim. Bütçeyi biraz zorlayıp aşağıdaki 2 bilgisayara yoğunlaşıyorum gibi:
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gp72-leopard-pro-core-i7-6700hq-2-6ghz-8gb-1tb-hdd-17-3-gtx950m-2gb-w10.htmlhttp://www.ebrarbilgisayar.com/hp-17-ab010nt-1bw83ea-i5-6300hq-8gb-1tb-128gb-ssd-4gb-gtx960m-173-freedos-pmu357179

    Günde 8-12 saat, iş-ofis-yazı-internet-film-oyun (ör: World of Warcraft) ihtiyaçlarım için kullanacağım ve uzun süre kullanmak istiyorum (5 yıl+), bu yüzden karar vermekte zorlanıyorum. Eski bilgisayarımı 9 yıldır aynı şekilde kesintisiz kullanıyorum ve kullanıcı hataları hariç büyük bir sorun yaşatmadı hiç. Daha önce ne HP ne de MSI kullandım. MSI model ile ilgili çok yorum var ama HP model ile ilgili pek yorum bulamadım. MSI'ı gidip bizzat gördüm, HP'yi nerede görebilirim ona bakıyorum. Bu modelleri veya yakın modelleri kullanan varsa iyi/kötü yanlarını (fan sesi, ısınma, ekran kalitesi vs.) paylaşırlarsa sevinirim.

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rimbolls -- 5 Şubat 2017; 18:26:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.