Şimdi Ara

300-500 TL arası AliExpress'den stüdyo kulaklığı ve ona uygun amfi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sadece bilgisayarda müzik dinlemek için AliExpress'den 650 TL civarı bir açık tip kulak üstü stüdyo kulaklığı aramaktayım. Kulak içi kullanamıyorum kulak zarımda hassaslık var. Yanında aynı şekilde bir amfi de önerirseniz yine AliExpress'den 300-500 arası çok memnun olurum. Tizlere çok önem veriyorum, basslardan nefret ediyorum. Yeterli bilgiye sahip değilim bildiğiniz ek bir şey varsa paylaşırsanız memnun da olurum. Tek hedefim kendi biriktirebildiğim para dahilinde Hi-Fi'ye olabildiğince yakın enstrümental müzik dinlemek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shultes -- 14 Nisan 2021; 18:40:18 >



  • Philips SHP9500 ve hidizs 8 almaya karar verdim. Arayan arkadaşlara tavsiye ederim, gerçi kullanmadım ama bu bütçedeki sayısız forum araştırması beni bunlara yöneltti. Hala tavsiyelere açığım.​

  • shultes S kullanıcısına yanıt

    Shp9500 dinliyorsanız amfiyi geçin. Hiç aramaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mair kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim bunu çok kişiden duydum ama amfiden ziyade dac istiyorum açıkcası, anakartımın ses kartı berbat ve sesi analoğa çeviren bir şeylere ihtiyacım vardı. Tek başına masaüstü dac alacaktım ama yine bilen arkadaşlar dac tek çalışmaz, amfi de alacaksın dediler. ben de çok masraf yapabilecek bir maddi durumda olmadığım için, hidzs8 de fazla gelecek düşüncesiyle zayıf amfili bir dac olan hd sonata pro ( 350tl) ye yöneldim. bunu da iptal edeyim mi? bilmiyorum doğru mu yaptım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shultes -- 19 Nisan 2021; 11:15:5 >
  • shultes S kullanıcısına yanıt

    Bilen arkadaşlara selam söyleyin, her ikisi de tek başına çalışabilir. Alabileceğiniz çoğu dac / amp usb ile bilgisayara bağlandığında dactır. Ama salt daclar az da olsa vardır.


    Shp9500den bahsediyorsak kçı kırık telefon bile yeter. Verimliliği yüksektir. O yüzden amfiye gerek yok desim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mair kullanıcısına yanıt

    Afedersiniz mesajınızı geç gördüm, ben de sizin gibi düşünmüştüm bu beni rahatlattı. peki o zaman salt dac olarak ne alabilirim ben? ses kalitesinin artmasını istiyorum olabildiğince, bilgisayarımdaki ses kartı gerçekten kötü. bana Khadas ES9038Q2M USB DAC yüksek çözünürlüklü ses kurulu ile XMOS XU208 128 QF48|Demo Board| - AliExpress önerdiler ( khadas ) fiyatı 700 tl fakat ederi en az 2000 olduğu için kesin al gibisinden, fakat sonra girişleri çok tuhaf dediğimde amfisiz olmaz zaten pahalı amfi de şart dediler, kastettiğim amfi dac çalışmaz muhabbeti burada geçti. bu noktada ne yapmalıyım dersiniz? aklımda olan şeyler sonata hd pro - shp9500 birlikte kullanmak, sadece shp9500 ü masaüstüne bağlayıp kullanmak veya siz dac önerirseniz onu alıp amfisiz kullanmak var. Mesajınızı bekliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shultes -- 25 Nisan 2021; 15:15:7 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.