Şimdi Ara

300-400 TL Kaliteli Kulaklık Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Forumda birçok arkadaşın aynı dertten muzdarip olduğunu gördüm ve alınabilecek kulaklıklar listesi çıkarttım.
    300-400₺ fiyat aralığında, CS:GO, PUBG, Valorant gibi oyunlar için SES KASMA performansı açısından daha iyi olan ve en az 3 yıl idare edecek oyuncu kulaklıklarından hangisi tercih edilmeli?

    7.1 Surround olarak belirtilen kulaklıklar, Windows 10 64 Bit işletim sisteminde yazılımsal bir destek ile saran ses olarak aktif oluyor. Ben performans olarak sanal 7.1 olarak belirtilen kulaklık ile stereo kulaklıklar arasında performans farkı olacağını düşünmüyorum. Fiziksel olarak kulaklığın içinde 7 tane hoparlör konumlandırılırsa tabii o ayrı bir tartışma konusuna dönüşür.

    Bu bağlamda alınabilecek ürünleri ve son aylardaki fiyat artışlarını inceledim.

    Liste şu;

    Corsair HS35 Stereo 3.5mm 330₺
    Logitech G332 Stereo 3.5mm 348₺
    Asus TUF H3 7.1 Surround 3.5mm 350₺
    Hyperx Cloud Stinger Core Stereo 3.5mm 384₺
    Lenovo Legion H500 7.1 Surround USB 413₺
    Thermaltake Tt eSPORTS SHOCK PRO 7.1 Surround USB ve 3.5mm 420₺
    Razer Kraken X 7.1 Surround 3.5mm 421₺

    Benim gönlüm Thermaltake TTe-Sports Shock Pro'tan yana sebebi de hem USB hem de 3.5mm analogdan bağlantı sağlayabiliyoruz.

    Sizce hangisi tercih edilmeli? veya alternatif kaliteli ürün önerilerinizi bekliyorum.

    Teşekkürler.







  • Cooler master mh751 muadili
    Takstar GM200



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EveryThingMiPro -- 8 Temmuz 2020; 18:7:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • hocam muadil ürün almak istemiyorum, kaliteli marka ürün alacağım
  • StaNOnE kullanıcısına yanıt
    Aslında mh751 bu markanın muadili. Hyperx cloud mevzusu ile aynı mevzu. Hyperx cloud ve cloud ii takstar markasının pro 80 modelinin boyanıp hyperx logosu basılıp satılmış halidir. Cooler master mh751 de yine takstarın daha yeni modeli olan pro 82 modelinin marka basılmış halidir. Ve hatta cooler master bass deliklerini kaldırması nedeniyle ses kalitesini düşürmüştür. Ayrıca cooler master takstarınkinden daha kalitesi pedler takmıştır. Yani attığım model mh751 den daha kalitelidir. Aliexpress ten almak istemezseniz ona bir şey diyemem.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 ürünün karşılaştırması(Hatta 4 ürün takstar pro 82 nin 2 versiyonu bulunmakta)
    https://www.head-fi.org/showcase/takstar-gm200.23913/reviews



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EveryThingMiPro -- 10 Temmuz 2020; 19:41:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ürünü inceledim güzel ve kaliteli görünüyor teşekkürler bilgi için.
    ben dün Anker SoundCore Strike 3 7.1 Surround USB bu ürünü uygun buldum ve aldım geçtim. henüz elime ulaşmadı, heyecanla bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaNOnE -- 10 Temmuz 2020; 20:55:7 >
  • StaNOnE kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Anker bilinen iyi bir markadır güvenilebilir. Bu ürünü ilk defa gördüm elinize ulaştığında kalitesi hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Ben de reperetuarımı geliştirmiş olurum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dün tesadüf rasgeldim, fiyatı uygun bilindik ve ses konusunda kendini ispat etmiş bi marka olunca çok düşünmeden aldım, ürün geldikten sonra oyun vs performans deneyimlerimi buraya yazarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun kulaklığınız. Bu fiyat bandı için listeden faydalanmak isteyecek arkadaşlar için bir ekleme yapabilirim. Plantronics Rig 400 (stereo, 3,5mm) 400₺ fiyat ile satılıyor. Tavsiye de ederim kullanan biri olarak.
  • Hocam memnun musunuz almayı düşünüyorum ama electrohouse müzikler için ve mikrofon kalitesi nasıldır bir de jel vs varmış diyorlar. (gözlük kullanıyorsanız rahatsızlık veriyor mu vs onu da söylerseniz sevinirim.)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ZewZack kullanıcısına yanıt

    verdiği ses kalitesinden memnunum, iyi ki almışım. sade arayüze ve basit kullanıma sahip bir uygulaması var içerisinde 4 tane ekolayzer modu var FPS, Standard, Music, Customize ve 3D modu var. gözlükle kullanıyorum herhangi bir rahatsız edici durum söz konusu değil. jel değil de özel padlere sahip şöyle anlatayım Antalya'nın o öldürücü sıcağı ve neminde yarım saat 1saat kulaklık takılı kaldı diyelim benim kulaklarımın arkası nedense hep terler. oyun arasında böyle kulaklığı çıkarırım 1dakikalığına kulaklarım terlediği ve sıcak olduğu için kulaklık o ilk aşamada sıcak gibi oluyor 1dakika sonra tekrar kulaklığı kulağıma takınca kulaklık sanki buzluktan çıkmış gibi soğuk oluyor bence padleri kulaklık takılı olmayınca hemen soğuyacak veya tene değmediği anda soğuyacak bir malzemeyle yapmışlar bu çok hoşuma giden bi özellik. onun dışında rgb değil ama mavi-turkuaz karışımı bir ışığa sahip. ben tavsiye ederim.





  • StaNOnE kullanıcısına yanıt
    teşekkurler hocam yorumunuz icin. bir de sizi yoracagim ama müsait oldugunuz zaman windows'ta ses ayarlarından kaç bit ve kaç khz (16 bit / 24 bit 192000 khz gibi) öğrenebilip yazarsanız çok ama çok memnun olurum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.