Şimdi Ara

30 saat giden Sony WH-1000XM3 kulaklık modeli duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Xperia XZ3 amiral gemisi akıllı telefon modelinin yanında Sony’nin iddialı ses ürünleri de IFA 2018 fuarındaydı. WH-1000XM3 kulak üstü kablosuz kulaklık modeli 30 saat kullanım süresi ile dikkat çekiyor.


     


    Sony WH-1000XM3 özellikleri ve fiyatı


     


    Ultra üst seviye olarak tabir edilen WH-1000XM3 ses tutkunlarına hitap ediyor. Q1 yongası sayesinde bir önceki modele göre 4 kat daha iyi performans gösteren kulaklık atmosfer basıncını gözeterek kullanıcının yerden yüksekliğini hesap ediyor ve buna göre gürültü engelleme yapıyor.


     


    Ayrıca Bkz.BlackBerry KEY2 LE tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

    32-bit ses sinyal işleme ve DAC amplifikatör barındırak kulaklık ayrıca sağ sürücü üzerine elinizi koyduğunuzda otomatik olarak ses seviyesini azaltıyor. 40mm Liquid Crystal Polymer en mükemmel ses kalitesi için optimize edilmiş.


     


    USB Tip-C üzerinden hızlı şarj imkânı sunan kulaklık 10 dakikalık şarj ile 5 saate yakın kullanım süresine imza atıyor. Yine mikrofon modülü bağlı olduğu akıllı telefon uygulaması üzerinden Google Assistant veya Siri’ye tek bir tuş ile ulaşabiliyor. 350$ fiyat etiketine sahip olan WH-1000XM3 kulak üstü kablosuz kulaklık modeli Eylül ayında satışa sunulacak.


     







  • "30 saat giden..."
  • Türkiye'ye gelir mi acaba?

  • rengi b*k gibi !

  • 30 saat nereye gidiyor ?

    "30 saat kullanım ömrü sunan" deseniz daha iyi olmaz mı

    Böyle başlık mı olur.

  • Noise cancelling var diye yanındaki koltukta ağlayan bebeğin sesini keseceğini düşünenler oluyor. Bu naneler ancak motor gürültüsü gibi derinden gelen sesleri engeller. Kulak içi kulaklıklar bile yeri geldiğinde daha iyi yalıtım sağlıyor.

  • Buna gerçekten 350 $ vermeye değermi asıl soru o ..

  • Hangi kulak içi kulaklık daha iyi yalıtım yapacak söylermisin??? Bose QC25 kullandım, şimdi de Bose QC15 var bende ve AirPods dahil hiçbir kulak içi kulaklık dış ortam sesini bu kulaklıklar kadar izole edemez. Aktif Gürültü Engelleme konusunda zaten piyasasın referans ürünleri Bose QC15, QC25 ve QC35 serisidir ki bunlar dış ortam sesini izole etme konusunda rakiplerinden çok çok daha iyi, ama tabiki sürekli sesleri izole ederler, uçak motoru, araba motoru, metro sesi vs vs ama müzik açıkken insan sesini de duymazsın ben duymuyorum, zaten Bose QC35 artık bu işin zirvesi ki -28 desibel ANC özelliği varki seni tamamen dış ortamdan koparıyor.
  • Bose QC45 dedikoduları da var ama bakalım Bose ne zaman cevap verecek???

  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkan_kolay

    Hangi kulak içi kulaklık daha iyi yalıtım yapacak söylermisin??? Bose QC25 kullandım, şimdi de Bose QC15 var bende ve AirPods dahil hiçbir kulak içi kulaklık dış ortam sesini bu kulaklıklar kadar izole edemez. Aktif Gürültü Engelleme konusunda zaten piyasasın referans ürünleri Bose QC15, QC25 ve QC35 serisidir ki bunlar dış ortam sesini izole etme konusunda rakiplerinden çok çok daha iyi, ama tabiki sürekli sesleri izole ederler, uçak motoru, araba motoru, metro sesi vs vs ama müzik açıkken insan sesini de duymazsın ben duymuyorum, zaten Bose QC35 artık bu işin zirvesi ki -28 desibel ANC özelliği varki seni tamamen dış ortamdan koparıyor.
    Bir kere airpods kulak içi kulaklık değil. ucu silikonlu kulak kanalının içine giren kulaklıklardan bahsediyorum. Bende de sennheiser momentum wireless kulaküstü kulaklık var. Biliyorum bu işleri yani. Yazımda da belirttim zaten motor gürültüsünü engelliyor diye ama asıl rahatsız eden bebek ağlaması vs sesleri engelleyemiyor. Hatta yanında konuşan adamı da duyabiliyorsun. Bu gibi tiz sesleri engellemede kulakiçi kulaklıklar daha iyi. Yine sennheiser momentum in ear kulaklığını tavsiye ederim denemen için.




  • 30 saat giden nedir ya burası kahve mi? Düzgün Türkçe kullan artık, bu kadar da düşme be adam!

  • Bu tip kulaklıkları kullanan arkadaşlara birşey surucam. Daha önce hiç kullanmadım. Bunları takınca kulaklar ısınmıyor mu? Rahatsız etmiyor mu? Kullananlar cevap verirse sevinirim.

  • İyi yolculuklar o zaman ne diyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladık kaliteli ürün genel anlamda dış ortam seslerinide kesiyor ama ses seviyesi nasıl esas önemli olan o şarj i 30 saat gitsin diye herzmanki gibi ses siddetini düşürmüşlerse çöp ürün olmaktan öteye gidemez fakat kimse bu detayı incelemesinde dikkate almıyor soz gelimi bende LG nin kablosuz kulak içi kulaklıgından var noise canceling li denildigi gibi bebek ve konusma sesini kesmiyor ve ses siddedite az dolayısıyla muzık yerıne yandakı adamın telefon konusmasını dınlıyorsun otobuste hatta dahada komik olan telefonun içinden cıkan stok kulaklık bile daha iyi ozman insan bu çöpe niye para saydım diye uzuluyor.

  • sony'nin kulak pedleri soyuluyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DburakKoc

    Bir kere airpods kulak içi kulaklık değil. ucu silikonlu kulak kanalının içine giren kulaklıklardan bahsediyorum. Bende de sennheiser momentum wireless kulaküstü kulaklık var. Biliyorum bu işleri yani. Yazımda da belirttim zaten motor gürültüsünü engelliyor diye ama asıl rahatsız eden bebek ağlaması vs sesleri engelleyemiyor. Hatta yanında konuşan adamı da duyabiliyorsun. Bu gibi tiz sesleri engellemede kulakiçi kulaklıklar daha iyi. Yine sennheiser momentum in ear kulaklığını tavsiye ederim denemen için.

    Alıntıları Göster
    Bence sen bi Bose QC15, QC25 yada QC35 ile tecrübe et bu dediklerini de ondan sonra yorumunu tekrar yaz, hiçbir slikonlu veya slikonsuz kulaklıklar ANC özelliği bulunan Over Ear yüksek kalite kulaklıkar ile boy ölçüşemez yalıtım konusunda, Beats Monster da kullandım çok kulaklık kullandım ve Samsung Level On dahil, şu anda da kullandığım Bose QC15 ve dediğim gibi sürekli sesleri kesiyor (motor, rüzgar, metro, metrobüs, sokak gürültüsü uğultusu vs) ve aynı zaman da insan seslerinin de tam kesmese bile desibelini ciddi şekilde düşürüyor, eğerki müzik açıksa zaten insan sesi dahil hiçbişey duymuyorsun..




  • marshall ürünleri 30 saat üstü gidiyor normal birşey bu bir ay takmadıgım oluyor

  • WH-1000XM2 kullaniyorum ve bahsedilen özelliklerin hepsi var. XM2 de 30 saat kullanim süresi sunuyor. (ANC açık ve bluetooth üzerinden birseyler dinlerken). Gürültü acisinda uçak ve tren yolculuklarini inanilmaz rahat geçmesini sagliyor. Bose QC35 ile test ettim almadan once. Kullanim suresi ve ANC acisindan XM2 kesinlikle daha onde ama kuaklarin altina dogru biraz sıkabiliyor. Rahatlik acisinda Bose QC35 cok daha iyi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni aldım her yerde duyuruyom

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.