Şimdi Ara

3 YILLIK SİGORTA PARASI MOTOR PARASINI GEÇİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
16.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BUGÜN 90 CC VERGİSİZ TVS SCOTY PEP ALMAK İÇİN BAYİYE GİTTİK HEM BABAMA HEM BANA BİRER TANE SCOTY ALACAKTIK...NEYSE BAKTIK MOTORLARA FALAN RENGİNİ MENGİNİ DE BEĞENDİK...BABAMA DEDİM YENİ MOTOR ALIYOZ ,ALMADAN Bİ GİDEM BAKAM SİGORTA ŞİRKETİNE SORAM NE KADARA SİGORTALIYORLAR...GİTMEZ OLAYDIM...3500 TL YE ALACAĞIM SCOOTY PEP MOTOR İÇİN BABAMA 1000 TLYE YAKIN Bİ FİYAT VERDİLER...BÜTÜN HEVESİM KAÇTI...BAYİYE GERİ GİTTİK MOTORU ALMAKTAN VAZGEÇTİĞİMİZİ SÖYLEDİK...3 SENELİK SİGORTA PARASI MOTOR PARASINI GEÇECEK NERDEYSE...VAR MI Bİ ÇÖZÜM YOLU ARKADAŞLAR BEN 2---250 TL BİŞİ OLUR DİYORDUM SİGORTA...YANİ 500-600 TL BİLE ÇIKSA O BİLE ÇOK 3500 TLLİK Bİ MOTOR İÇİN...Bİ ÇÖZÜM ÖNERİSİ TAVSİYESİ OLAN VAR MI...YA DA 2016 DA BU ARALAR 0 MOTOSİKLET ALIP SİGORTA YAPAN ARKADAŞLAR VAR MI,KAÇA YAPTIRDINIZ?



  • yetmez ama evet,bıze mustehak daha ıyı gunlerımız bunlar..

    pırlanta alan adam %0 ÖTV vergısı oder,sen motor gıbı bır ulasım aracı ıcın kdv ustune otv odersın ustune dunyanın en pahalı benzınını oder depona koyarsın ve zorunlu oldugu ıcın motorunun 3te1 fıyatına sıgorta yaptırırsın,,,hhüüllooğğğğğğğ
  • sigorta durumları epey karışık bu aralar senin durum gene iyi 2012 cbr 250 ye 9.759 tl zorunlu trafik sigortası çıkartan firma var :)
    Sİgorta için neler etken hepsini bilmesemde genel olarak.
    1 Sahibin yaşı
    2 ehliyetinin yaşı
    3 ehliyet sahibinin kazası varmı
    4 alınacak motorun yaşı
    5 alınacak motorun trafikteki adedi kaçı kazaya karışmış ve kullanıcı yaş ortalaması.
    bunlar bneim aklımdakiler, buna göre cbr 250 örneğine dönecek olursak Yamaha X-max 250 nin sigortası 300 tl çıktı arkadaşa.
    CBR 250 bolca var trafikte ve kullanıcı kitlesi yeni başlayan çoğunlukla genç insanlar ve trafikteki sayısı çok olduğundan x-max a oranla kazaya karışmışlığı daha az, doğal olarak kullanan kişi yaşı 35 olup 4. motoru olduğu ve 18 indne bu güne sürekli motoru olup hiç tarfiğede karışmadığı düşünülünce bu fiyat normal..

    ama var bi numara ben geçen sene 350 tl verdim bakalım nisanda gelliyor bana ne çıkacak..




  • yetmez ama evet,bıze mustehak daha ıyı gunlerımız bunlar..

    pırlanta alan adam %0 ÖTV vergısı oder,sen motor gıbı bır ulasım aracı ıcın kdv ustune otv odersın ustune dunyanın en pahalı benzınını oder depona koyarsın ve zorunlu oldugu ıcın motorunun 3te1 fıyatına sıgorta yaptırırsın,,,hhüüllooğğğğğğğ
  • Pahalıymış gerçekten. Burada yıllık 65 EURO (50cc için). Yapacak birşey yok maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen dostum aynı dertten ben de muzdaripim.
    Hadi ben zevk için kullaniyorum motoru ondan verdiğim parayı zevke gidiyor derim takmam neyse de motoru ulaşım aracı olarak kullanan belli bir kesim var ve bu insanlar araba alacak durumu olmayan ya da araba yakitina alternatif olsun diye motosiklet kullanıyor. Durum böyleyken böyle fahiş fiyatlar insanların elini kolunu bağlıyor. Bence bu konuda ciddi düzenlemeler gerekiyor. Çünkü ne zaman bi kaç motorcu bir araya gelip muhabbet edecek olsak konu zorunlu trafik sigortası fiyatlarına gelir oldu bir şekilde :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorcuları serseri yapma çabaları bunlar, biz çok iyi biliriz plakayı söküp atmayı, sonrasında yan yan cirit atmayı polis sirenlediğinde de önü göğe değdirerek filtering yapmasını da çok iyi biliriz, sabrımızı sınamasınlar.
  • bende bu yıl motor almay planlıyordum. hala da planım var. hatta ehliyeti bile aralıkta zor zahmet hallettim. pcx veya nmax istiyordum. ancak sigorta fiyatları böyle olunca şuan için vazgeçtim gibi. eğer durum mayısa kadar böyle devam eder duruma devlet bi el atmazsa, motor hevesim başlamadan bitecek. ve sanirım gidip bi bisiklet alıcam onunla iki teker hevesimi atacağım gibi duruyor.
  • ..a ...n bebeleri 100cc lik scooter a 320 tl sigorta çıkarttılar, 0 motor olduğu için ve plaka çıkarmam gerektiği için mecbur ödedim.
  • Yakında bisiklete de zorunlu sigorta isterler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk motor için düşersem kalkarsam sorun olmasın diye en ucuz motordan aldım 1250tl ye ikinci el 100'lük çin malı cub. 750 tl sigorta ödedim hala içimde acısı. en başta o kadar ödeyeceğimi bilsem almazdım zaten 4-5 ayada satarım. seneye o kadar daha ödeyemem.
  • başlığa aşık oldum. benim gibi düşünen insanlarda varmız.
    adı üstünde yeni DÜZEN.
    harbi Düzüyor.
  • Bazı sigorta şirketleri motosiklete sigorta yapmıyor, tabi yapmıyoruz demiyor böyle fahiş fiyatlar çıkarıyorlar. Geçen sene bana da 750-800TL prim çıkaran oldu 300TL ya yaptırdım sonuç olarak. bu yıl ne olacak kim bilir.
  • Burada hükümetin , sigorta şirketlerinin olduğu kadar yurdumun kurnik insanınında payı çok. Çok şeref yoksunu insan tanırım arabaları dipdibe çekip kaza yapmış gibi foto çekip tutanak tutan , Yurdum insanı sözde müslüman ama attığımız her adımda kul hakkı yiyoruz haberimiz yok yada işimize gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigorta primlerinin motosiklet fiyatlarına orantısızlığı konusunda yerden göğe kadar haklısın arkadaş. Sigortacılar 50-60 lira karşılığında 100.000-200.000 liralık riskleri üstlenecek kadar keriz olmadığına, bizler de akıllı ve namuslu birer vatandaş olarak sigortasız yakalanmayı göze alamayacağımıza göre, geriye yapacak tek bir şey kalıyor: Motosiklet fiyatlarını üçe beşe katılmak. İşte o zaman doğru orantıya yaklaşabiliriz...
  • 2015 Model Salcano Tiger Speed 100 cc lik motorsikletime 475 tl' ye anadolu sigortadan yaptılar. 3 YILLIK SİGORTA PARASI MOTOR PARASINI GEÇİYOR




  • 2006 model Yamaha Cygnus RS 125cc, geçen yıl 170 TL, bu yıl mayıs ayında yaptırdım 325 TL.
    Araba ehliyeti 1990, motor ehliyeti 2009
  • 100 lük motorsiklet sigorta fiyatları100 lük motorsiklet sigorta fiyatları

    100 lük motorsiklet Sigorta fiyatlarını 2018 yılı için hemen sorgulayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.