Şimdi Ara

3. doz BioNTech aşısına gerek var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
1
Favori
8.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bravo Bolsanora, seçime katıl oyum sana. Evet aşı yalan, hastalık yalan, koyun olmayın, çobanlar gibi aşı olmayıp profesörler gibi ölün, oyum sana Bolsonaro. Doğal bağışıklık evet.


    3. doz BioNTech aşısına gerek var mı?
  • porofosorlar kendilerine söylenmesi istenenleri söylerler ve parayı da cukka ederler. ben porofosor olacağım, hocam TV'ye bir çıkın da, millete covid19 canavarının nasıl bir $ey oldugunu bir anlatın, bu yayın karsılıgında, size 50 k veririz, size layık değil ama i$te bir corba parası olur, hem de namınız yürür, üniversiteye hoca muayenesine daha cok mü$teri geilr, vakvakları biraz ürkütün falan diyecekler, ben hemen hay hay tabii ki derim ve covid19 canavarını TV'de anlatırım.. a$ıları da yağlarım ballarım.. özetle, porofosorun anlattıgı $ey budur..


    bu demek değildir ki, porofosor porofosor değildir... sonucta porofosor tabii.. cok fazla hastalanınca caresizlikten gidersin elinde bir takım tanı aracları vardır i$te MRI BT röntgen falan istifade edersin.. ama nezle yani covid19 olacağım korkusuyla zıplayıp a$ıları caktırmaya gerek yoktur.. hic bir $ey olmasa omuzdan siniri $i$lerler kolunuz rahmetli keto ağabey gibi yamuk kalır, ağzınız da 2. a$ı da, beyin hasarından dolayı yamulabilir.. allah korusun yamuk yumuk kalırsınız.. o yüzden üzerinde vaccine yazan her $eyden uzak durun.. eskiden cocuklara a$ı vurulması taraftarıydım artık onun bile lüzumsuz oldugunu düsünüyorum doğal bagısıklık daha önemli.. polio cicek zaten dünyadan kazındı kalanlar da döküntü yapar gecer a$ıya kimse icin kesinlikle gerek yoktur...


    herkese a$ısız günler dilerim..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 18 Ekim 2021; 10:34:12 >




  • Ne yazsam gg.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 18 Ekim 2021; 10:38:42 >
  • doktor ve porofosorlar da öyle söylüyorlar.. ne söylesek gg en iyisi a$ı olun diyorlar. $imdi dü$ün ben bir güya biz hayal ediyoruz $u an bir aile hekimiyim.. adam bana geliyor a$ı olsak mı döhtör bey diyor.. ben gerek yok olma bir $ey olmaz diyorum.. adam covid kapıyor sonra doktor böyle söyledi ben covidden böyle oldum diyor al sana gg.. ben adamlara hak veriyorum.. benim gibi konu$sunlar, 1 gün daha doktorluk yapamazlar.. adamlar enayi mi maa$ı bırakıp i$siz gücsüz gezecekler..

  • 3. doz BioNTech aşısına gerek var mı?Haber Reporttwitter
    “Özlem Türeci ve Uğur Şahin: 3. doz BioNTech, koronavirüsün bulaşmasını tamamen durduracak.”
    https://twitter.com/HaberReport/status/1450018452215898114



    Müjde diyebiliriz 3. doz BioNTech aşısına gerek var mı? 

  • Aşı olmak da olmamak da risktir. Bu risk kişinin kendi tercihi şu an için.


    Ben aşı olmadım, aşısız covid geçirdim geçen ay. Daha ağır geçirdiğim griplerim oldu. Tat koku gitmese covid olduğuma inanmazdım. Öyle böyle gitmedi tat koku. Daha önce böyle bir şey yaşamadım. Çeyrek su bardağı elma sirkesi içtim hiç bir şey hissetmedim, o derece.


    2 doz biontech olan kayınpederim ve kayınvalidem benden daha ağır geçirdiler.

    2 doz sinovac olan kayınpederin annesi yine benden ağır geçirdi.

    tek doz sinovac olan eşim benden ağır geçirdi.

    Yine çevremden 2 doz biontechli fındık alım satımı yapan bir toptancımız şu an yoğun bakımda, entübe değil ama oksijen veriliyor. Allah şifa versin inşallah.


    Dediğim gibi bu risk kişinin kendi tercihi, kendi riski. Aşı olmak da bazen riski düşürmüyor gibi.


    Ben hala aşı olmayı düşünmüyorum. Olmak isteyene de olma demem. Kendi tercihiniz kendi riskiniz.





  • fractal design kullanıcısına yanıt

    Maşallah, sizin çevrenizde de hep aşı olup da hastalığı ağır geçirenler varmış, geçmiş olsun.

  • BJK kullanıcısına yanıt

    "Benden ağır" ile "ağır" arasında fark var. Yanlış anlaşılmasın. Ben çok az belirti ile geçirdim. Benden ağır dediklerim 2 gün evde yatacak şekilde geçirdiler. Daha fazla öksürük ve halsizlikleri oldu.

    Kayınvalide ve kayınpederin annesi hastanede film çektirip kontrol edilip tekrar eve gönderildi.


    Yukarıda yazdıklarımdan sadece 1'i hastanede tedavi görecek kadar ağır geçirdi/geçiriyor ve şu an hastanede tedavi görüyor.

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Aşısı henüz bulunamadı bunlar deney sıvıları pilot ülke Türkiye denek olmak senin için akıllılık ve denek olmak istemeyenlerde gerzekse yapıcak hiç birşey yok arkadaşım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monacomen kullanıcısına yanıt

    senmi oturdun ürettin bu aşıyı? sana sorsam 1 aşı nasıl üretilir ve milyon kopya haline getirilir bir fikrin varmı?


    sağlık bakanının fikri varmı? oturup analiz etme şansın varmı görebiliyormusun biontech aşısının vucuta zerk edildiğinde


    ne yaptığını hücre seviyesinde? bu kaçıncı sağlık bakanıydı? kaç tane bakan yolsuzlukdan görevden el çektirirlidir, hangisini yargıladılar!


    senin bilimsel olarak teknik olarak hiç bir fikrinin olmadığı bir kimyasal sıvıyı, nasıl insanlarına dayatırsın, vucutlarına zerk ettirirsin!


    anlıyorum senin kendi canının bir değeri yok, tanımadığın ak elitlerin makamlarında "bakan" kelimesi geçtiği için pisikolojik itaatkarlıkla uyuyor ve güveniyorsun!


    asıl senin bu aşı yaptırın çığırtkanlığın, bakalım bu hükümet değiştiğinde, ve adalet gerçekden uygulandığında, sen bunun hesabını nasıl vereceksin,


    UNUTMAMAK GEREK, BU GÜNÜN EZİLENLERİ YARININ EZENLERİ OLUR,


    konu aşı değil, aşıyı olup olmamakda değil, virüs de değil gerçektir değildir, sorun senin hukuken ve bilimsel olarak nerede olduğun ne yaptığın,


    çarşıya çıktığımda görüyorum, daha yolda yürürken, kaldırımda sağdan gidilip sağdan gelindiğini bilmeyen, insanların üstüne yürüyen yol vermesini bekleyen,


    merdivenden sağdan çıkılıp sağdan inildiğini bilmeyen acayip insanlar yığını, neyse gerçek hayat eğitecek sizleri yaşatarak.


    itaatkar değil sorgulayan araştıran bireyler olun!!





  • Babam 2 doz Biontech'e rağmen korana olmuştu.
    2 de her zaman yetmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salın olalım şu 3. dozu. 5 ayı geçti, koruyuculuk azalıyor

  • babayı izle kullanıcısına yanıt

    nüfusunun yüzde 95'i aşılanan ülkeler de bu illetten kurtulamadı cahil cahil konuşup tek kurtuluşun aşı olduğuna inanmayın artık. açın araştırın azcık

  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun Cübbeli’nin Şifa Ayetleri kitabı dururken aşıdan ümit buluyoruz. Aşı olmayın oğlum memlekette yeteri kadar gereksiz var biraz temizlik olur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hiçbir aşı ömür boyu korumuyor. Biontech'in koruyuculuğu 6 ay ile 12 ay.

  • 2 sinovac 1 bitcoin oldum, 4.'yü farklı düşünüyorum. kelle paça işkembe beyin ortaya karışık.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.