Şimdi Ara

3 çocuk sahibiyim iş için yardımlarınızı istiyorum (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
6
Favori
79.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
491 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de insanım yalnız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krem sür geçer ablacım

    Burası iş kur mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam icerik yazarligi yapabilirsiniz. Bionluk ve onun gibi freelancer sitelerinden isler bulabilirsiniz.
  • Öncelikle büyük geçmiş olsun tez yakın vakitte sihhatinize kavuşursunuz.Suriyeli olup çoğu yardım alsanız bu kkadar ergen yada saçma konuşan kişiyle denk gelir miydiniz bilemem ama inşallah kiminin duası kiminin parası demişler her şey güzel bir şekilde gider sizin için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede son yıllarda ekonomiden de öte ahlak bozuldu. Had bilmiyor insanlar. Adam pasta ustasıydım demiş, iyi bir pasta ustası burada ona dil uzatanları donunda sallar. Sonradan sıkıntı yaşamış adam. Edebiyatınızı başka yerde yapın, az adam olun ya çok az. Az empati yapın.

    Ben de kolay kolay çocuk yapmam, gelir düzeyim düşük çünkü. Ama adamın zamanında iyiydi belki, ya da şartlar öyle gelişti Bizi ilgilendirmez.

    Yardım edemiyorsan, iyi de bir dileğin yoksa insanın moralini bozmak ne işine yarıyor? O aptal egon mu tatmin oluyor? Az vicdan, az had bilme gerek ya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: equallyworthless

    Ya sayfalardir ayni argüman. O dediğin seyin olma ihtimali milyonda bir. Asgari ücretle calisan adamin nasil zengin olmasini bekliyorsun? Çocuklarinin büyüdüğünde sana sovmesini istiyorsan buyur 100 tane çocuk yap. Ama gelip de burada ağlama sonra.
    Herkesin düşüncesi kendine.
    Ama unutma. Nüfus olarak azınlık olduğumuz zamanlar da gelecek Türkler olarak TR'de azınlık olacağız. Yani nüfus her zaman önemli.
    Asgari ücretle çalışan adamın zengin olması beklenemezken üretken olup fikirden yola çıkarak zenginleşen çok insan da var ;)
    Her şeyi bilmeyin ya.
  • Böyle bir yorumun cevap olarak geleceğinin farkındaydım Hükümetlerin birbirine tarih boyunca yaptıklarını sıralarsak dünya üzerinde bir tane hakkaniyetli ülke kalmazdı buna her ülke türkiyede dahil.Adı üstünde siyaset. Amerika kuruluşundan beri dünya üzerinde etkili olma politikasını dominant olma politikasını izlediğini görürsün yani sadece türkiyeye karşı oyun oynamıyorlar merak etme gerçi Amerika olmasa Amerikanın yardımları paraları olmasa türkiye hala kazma kürek ile tarım yapıyor olurdu ama neyse doğruya Türkiye kendi kendine kalkındı hiç destek görmedi yurtdışından yav he he.Hatta güney koreyede kendi rızasıyla asker gönderdi Natoya girememe korkusundan değil amerikanın baskısından değil. O yüzden devletlerin politikalarını onun insanları sorumlu değildir. Merak etme şu donanımhaberde ateist diye gezinip nefret püsküren insanlardan çoğu yabancıda o nefret ve kin düşüncesi yok bile saygı var saygı.

    Hem şu cümlelr çok saçma Amerika bize kötülükler yaptı bayrağını kaldır böyle uzar gider ingilizce öğrenme,ingiliz malı kullanma komik ve cahilce malesef bu düşünce tarzları.
    Kapitalist sistemin bir parçası olmayan babayiğit varsa eyv ozaman o kişinin diğer ülkere laf sallama hakkı vardır.Sizin değil.




  • Bence twitter'a bu konuyu açsanız daha etkili olur.
    Size uygun iş verecek bir işveren olabilir.
    Umarım tekrar saglığınıza kavuşursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en az 5 çocuk hamdolsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlet bankasında müdür yardımcısıy ,eşim de avukat . 1 tane çocuk yapmayı düşünüyoruz ve hala düşünme aşamasındayız.ne kadar rahat 3er 5 er çocuk doğurabiliyorsunuz hayret ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz üniversite mezunları olarak ne iş olsa yaparız diye iş arıyoruz, daha kötüsü ise konuyu açan abimiz gibi aile babası olup da iş aramak zorunda kalanlar... Çok üzücü be halimiz.
  • bu hükümet suriyelileri el üstünde tutuyor,buna ses yok.ses olmadığı gibi dalga geçenleri bir kenara bırakıyorum,bu ülke bu günlere bir günde gelmedi.

    bu forumun geldiği durumuda bu başlık açıkça gözler önüne seriyor,böyle bir başlık altında ülkenin geldiği noktayı çok net görüyoruz.

    ayrıca forum yönetimi ülkede sıkıntı var savaşamı gidiyoruz diye başlık açtık sildi birde bana mesaj yolladı,burdan yazıyorum,DH kıyamet gibi banner reklamları alıyor,google adwords ya da başka şekilde bilenler bilir,bu arkadaşa iş bulmak çok zor olmamalı.

    toplum olarak birliğimiz çöküyor,bunları konuşmadan her konudan eğlence malzemesi çıkararak kimse huzur bulacağını zannetmesin.

    bu ülkeyi facebook instagram ve twitter kurtarmaz,tüm hayatını buradan yönetenlere duyurulur,saçma sapan dizileri izleyip akşama kadar giyim siteleri gezip avm lerden çıkmayarak hiç bir yere varamayız.

    ülkede ne olacak biraz buna kafa yoralım,halen evinde 30'lu yaşlarında anası babası ile yaşayan okul mezunu milyonlar var,bunları konuşmazsak insanlarda gelir böyle bilgisayar dünyasının konuşulması gereken yerde iş arar,halen memleketin nereye gittiğinden bi haber yaşayanlara duyurulur,paralı askerlik falan hiç girmiycem.ülkede bir uriyeli rezilliği var buna bir çözüm şart,devletimiz herşeyi çözer vatan millet sakarya ver mehteri kafası ile hiç bir yere varamayız.

    suriyelilerden başka özbekler başta olmak üzere Türk'i cumhuriyetlerden gelenlerde az değil,yarın burada iş arayan arkadaşın durumuna hepimiz düşebiliriz,bilginiz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGP970OB -- 16 Ağustos 2019; 15:45:1 >




  • Arkadaşım umarım en yakın zamanda iş bulursun. Çocuklar evin bereketidir. Derdi veren Allah dermanınıda elbet verir. Şuan için önemli olan moralini yüksek tutmak. Moralini yüksek tutmazsan başka hastalıklara kapı açmış olursun aman dikkat. Seni iyi anlayabiliyorum ama kafanı gece yastığa koyduğunda bazı şeyleri çok takmayacak Allah’ına dua edeceksin. O sana sabrı verecek, bir kulunuda karşına çıkartıp derdine derman olduracak.

    Sabret, şükret.

    İş bulduğunda konuyu editlersen mutluluğunu bizde paylaşmış oluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun geldiği durumlara bakın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E41A5AE05

    Ben kimseye hayat dersi vermiyorum. O çocuklardan birisi ciddi bir hastalığa yakalansa nasıl tedavi ettirecek ? Bu kadar kolay mı ya yeni bir birey dünyaya getiriyorsun.Bu dünyada fakirler ve alt kademe çocuk yapmasa bu düzen sürmez böyle, ama ısrarla anlamamazlıktan gelip kendiniz süründüğünüz gibi sürünecek başka bireyler oluşturuyorsunuz.

    Alıntıları Göster
    Sen anne-babanın parası olduğu için mi dünya ya geldin saniyorsun.Allah bi cana ruh verip hayata getirmis.Bu işleri para mi belirliyor saniyorsun akıl yoksunu.Kaç trilyon sadece bi kalp veya bi göz olusturabilir bana söyler misin.Kurdun kuşun rızkını da zengin hayvanlar mi karşılıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • tunga83 T kullanıcısına yanıt
    ya bi git arkadaş bir de seninle mi uğraşacağım. ruh falan yok.
    ileride bilim ile organ üretildiğinde bu kuranda yazıyordu falan diye gelirsiniz boş yapma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E41A5AE05

    ya bi git arkadaş bir de seninle mi uğraşacağım. ruh falan yok.
    ileride bilim ile organ üretildiğinde bu kuranda yazıyordu falan diye gelirsiniz boş yapma.
    Doğru belki organlardan bazıları yapilabilir ama "ruh"... tabi zaten öyle bisey yok dimi işimize gelmeyen yok işimize gelen var yoksa da yapılabilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sence evet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.