Şimdi Ara

2si1 'Bi garip' Teknoloji ve Oyun programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ALkan bey dimek



    birine benziyor diyordum ...

  • mesut çevik i 1080 p görüp napacaksınız olm :))
  • Oyun dünyası yerlerde

  • şanlıurfadayım 172tl elektrik geldi evde 2 kişiyiz biraz laflarınıza dikkat edin

  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkcald

    şanlıurfadayım 172tl elektrik geldi evde 2 kişiyiz biraz laflarınıza dikkat edin

    Genelleme yapmak her zaman yanlış. Haddimi aştım sanırım kusura bakmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Sorun düzeltildi arkadaşlar.

    37 dakika mı video yoksa tam düzeltilemedi mi alıştık 1 saatte eğer teknik sorun yoksa az geldi 37 dakika
  • Mesut abinin kaçak elektrikle ilgili ifadesi pek iyi olmamış ama güney ve güneydoğuda kaçak elektrik kullanım oranı oldukça yüksek. Açıkçası şimdi bu konu geçince kaçak kullanım oranlarına baktım ve canım sıkıldı. (%90 orana sahip illerimiz var.) Bir de zaten bedava kullandıkları için kullanım miktarına hiç dikkat etmeyenlerin sayısı epey fazla olmalı ki vay halimize o zaman. Maalesef kaçak elektriğin cezasını da dürüst vatandaşlara kesiyorlar. Devlet adalet sağlaması gerekirken, dürüst insanları cezalandırıyor. Bana kalırsa özellikle kaçak kullanımın en yüksek olduğu illerden başlanarak evlere tek tek bakılmalı. Kaçak kullanım yapanlara ağır cezalar kesilmeli. Aynı şekilde kaçak olmayan illerin de ödüllendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Her ay ya da her yıl kaçak elektriğin en düşük olduğu il tespit edilmeli ve bu ilde elektrik belli bir miktar ucuzlatılmalı. Sezar'ın hakkı Sezar'a.




  • Logo 1 haftada eskidi
  • Yayında bir kez geçti sanırım şu "hardcore gamer" şeysi.

    Benim anlayamadığım kısım gamer dediğimiz kişiler her oyunu oynayan, oyun sektörü hakkında hangi oyun ne zaman nasıl çıkar gibi soruların cevabını bilen, olayla ilgili, daha çok tek kişilik ilerlemeli oyunları yapay zekaya karşı oynayan kişi midir?
    Yoksa belirlediği kaliteli sağlam birkaç oyunun ilerlemelisini(varsa) bitirdikten sonra çoklu oyunculu kısmında olay hakkında uzmanlaşan (pro dediğimiz) kişiler midir?

    Peki soracağım asıl soruya gelirsek:
    -Şahsen hala Counter-Strike oynarım. Şimdinin ortaöğretim/ilköğretim öğrencileri bilmezler, eskiden beta 5.2 6.0 7.1 gibi sürümler vardı, benim çocukluğumda. M4A1'in dürbünü vardı ve susturucusu çıkmazdı. Ha işte ta o zamandan beri cs'ciyim ve şu anda da Global Offensive oynuyorum.
    -Onun dışında ilkokuldayken Warcraft III ve halilyle de DotA ile tanıştım. Artık üniversite öğrencisiyim ve hala DotA'cıyım, turnuvaları takip ederim(yayında da bahsedildiği gibi The International4). Şimdi ise DotA 2 oynuyorum.
    -Son olarak da Battlefield 3-4 oyunlarının atmosferi beni çok etkilediğinden dolayı fps olarak o tarafa doğru kaymış durumdayım(elbette ilerlemeyi bitirdim,ama bir daha yüzüne bakmadım ve çoklu oyunculu kısmına geçtim) Sürekli yeni oyunları takip etmem ve piyasa hakkında ünlü firmalar dışında aşırı detaylı bir bilgim, takibim de yoktur.

    Şimdi bu bilgilere göre ben hardcore gamer mı oluyorum? Yoksa ne gamer oluyorum? Açıklayabilen birileri çıkarsa sevinirim.

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsbourneReynolds -- 26 Temmuz 2014; 0:58:05 >




  • abi logo noldu

  • Battlefield Hardline, çolk bariz GTA V'ten ilham alınarak yapılmış. Şehir, ortam, kovalamacalar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hasan07-36

    Mesut abinin kaçak elektrikle ilgili ifadesi pek iyi olmamış ama güney ve güneydoğuda kaçak elektrik kullanım oranı oldukça yüksek. Açıkçası şimdi bu konu geçince kaçak kullanım oranlarına baktım ve canım sıkıldı. (%90 orana sahip illerimiz var.) Bir de zaten bedava kullandıkları için kullanım miktarına hiç dikkat etmeyenlerin sayısı epey fazla olmalı ki vay halimize o zaman. Maalesef kaçak elektriğin cezasını da dürüst vatandaşlara kesiyorlar. Devlet adalet sağlaması gerekirken, dürüst insanları cezalandırıyor. Bana kalırsa özellikle kaçak kullanımın en yüksek olduğu illerden başlanarak evlere tek tek bakılmalı. Kaçak kullanım yapanlara ağır cezalar kesilmeli. Aynı şekilde kaçak olmayan illerin de ödüllendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Her ay ya da her yıl kaçak elektriğin en düşük olduğu il tespit edilmeli ve bu ilde elektrik belli bir miktar ucuzlatılmalı. Sezar'ın hakkı Sezar'a.

    Bu dediğin şeyin Türkiye de imkansız olduğunu ve o %90 lık kısmın ortak havuzdan bize kitlendiğini biliyor musun ? 2 yıl Diyarbakır da kaldım her evde klima vardı , hava gunduz olduğunda bile evin girişindeki ışıklar yanıyordu köyün birinde adam ahırın tavanına yaptığı ısıtma sistemini de elektrik ile sağlıyordu düşünün gerisini . Sırf ses etmesinler diye göz yumuluyor ama nankör olunca... Ayrıca %90 orana kimse genelleme yapmayın demesin .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 26 Temmuz 2014; 3:38:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alkan hocam daha iyi sunmus haberleri bence

  • Düşünce yapılarımız çok benziyor birine.

  • Sondaki videoyu 4k izlemenizi tavsiye ederim

    http://www.youtube.com/watch?v=S8b1zWOgOKA&index=9&list=WL

    Bu arada elektrik konusunda %90'ın genellenecek yeri mi kalmış
  • sonunda yamakasiye bağlamışlar şuh olmuş :)
  • Alkan Adakaner bu işin hakkını verdi. Bence "2'si 1" kadrosuna Alkan Adakaner'in de katılması lazım. Talha ise opsiyon olarak kullanılsın :)

  • Önceden de uyarmıştım ama hala aynı.Güneydoğu bölgesine dokunuşlarda,teknoloji kulvarınızı aşıp şahsi siyasi eleştirilerinizi yansıtmakta olduğunuzu görüyorum.Sizin göreviniz burada bize teknolojideki gelişmeleri anlatmaktır,eğer işiniz haricindeki görüşlerinizi bu videolarda harmanlarsanız izleyici kitlesine aktarılması gereken teknoloji bilgisi haricinde olayı manipüle etmiş olursunuz.İzleyici kitlesinin ihtiyacı herhangi bir düşünceye,renge,siyasi kimliğe sahip editörler değildir.İyi çalışmalar.

  • a firması b ye
    b firması c ye
    c firması d ye bırakıyor işi.

    bunun cevabı basit abi. Rant meselesi biliyorsun.

    Taşeron yasası tartışılıyor bugünlerde Mecliste. Milletvekilleri taşeron sistemi ile milleti nasıl asgari ücrete çalıştırıp, nasıl devleti sömürdüklerini herkes biliyor.

    Kanun tekliflerinin nasıl bir bir reddedildiğini görün.Tbmm tv yi izleyin.

    Bir milletvekili geçenlerde çıktı dediki "devletten ihale alan bazı milletvekillerinin isimlerini 10 dk molada araştırdım. bunların arasında bir milletvekilinin karısının şirketi de var. Bu şirket (soma)" dedi. tek tek saydı biride çıkıp yalan diyemedi. Biz böyle bir ülkede yaşıyoruz. Üretimin olmadığı. Mühendis mezunlarının son senelerinde torpil aradığı. Parası olanın özel üniversite okuyup fakirin okuyamadıgı bir SOSYAL DEVLETİZ biz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 26 Temmuz 2014; 12:16:16 >
  • Şimdi güney doğuda yada şırnakta elektrik faturası 50 lira da gelse kaçak kulanalar baya var onların ücretlerini de bize kakalıyolar bişey diyormuz

    Ama adamlar çalışsa işleri olsa belki faruralarnı ödiyecekler

    Bu iklkime gibi de olsa da başkasınını ödemediği faturayı ödeyere eneyi yerine konmaktan da bıktım öyleyse elektrik direklerini sökün komple bakalım

    nereye tel atacaklar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.