Şimdi Ara

2K Games destek birimi saldırıya uğradı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2K Games destek birimi saldırıya uğradı



    Oyun dünyası GTA 6 sızıntısının şokunu yaşarken diğer bir oyun devinden daha saldırı haberi geldi. 2K Games destek birimi siber saldırıya uğrarken kullanıcıların kişisel verileri de tehlike altına girdi.



    2K Games kullanıcıları dikkat!



    2K Games firması müşteri destek platformunu üçüncü taraf firmaların desteği ile yürütüyor. Gelen bilgilere göre bu üçüncü taraf firmalardan birisi siber saldırıya uğramış ve sahip olduğu müşteri verilerini çaldırmış. Dolaylı olarak 2K Games de saldırıya uğramış oluyor. Saldırganların email adreslerine oltalama postaları gönderdiği ifade ediliyor.



    Ayrıca Bkz.Ödüllü Future Cup 2022 Turnuvası başlıyor



    2K Games yaptığı açıklamada kullanıcıların orijinal gibi görünen sahte emaillere kesinlikle aldanmamalarını, sistemlerinde virüs taraması yaptırmalarını ve şifre saklama uygulamalarını sıfırlamalarını istiyor. Destek birimi ise çevrim dışı moda geçirildi.



    Henüz kaç tane 2K Games müşterisi bu durumdan etkilendi bilinmiyor. Bununla birlikte mail adreslerinin çalındığı kesin gibi. Bu bakımdan 2K Games oyunlarını oynayanların dikkat etmesi gerekiyor.




    Kaynak:https://www.tweaktown.com/news/88535/2k-games-support-hacked-dont-open-any-emails-or-click-links/index.html







  • Yahu bunları yapabilecek kadar bilgili ve yetenekliysen bu yeteneğini git daha iyi yerlerde kullan nasıl bir sapkınlık bu ya

  • Ohooo, yeter ya. Vatandaşı tehlikeye atan şirketlerin analarının ağlatılması lazım. Kan kusturulmaları lazım. Yoksa bu güvenlik problemlerinin çözüleceği yok.


    "Özür dileriz" diyerek alay ediyolar vatandaşla bildiğin, böyle bir aşağılanma yok.


    Vatandaş akıllanmadıkça böyle rezaletler ne Türkiye'de biter ne Amerika'da. İnsanların ciddi düzeyde tepki göstermesi lazım.


    Oh valla, şirketlerin sorumsuzluğu yüzünden kullanıcıların başına gelmeyen kalmasın, özür dileyip şaka gibi cezalarla sıyrılsınlar. Yok böyle bi dünya.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.