Şimdi Ara

2997 TL Xiaomi Redmi Note 10 128GB/6.43 S.AMOLED(1100nits peak)/Snpdrgn 678/4GB/48MP(IMX582)+13MP (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
14.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • man utd kullanıcısına yanıt
    fiyatların ucuzlayacağı falan yok hocam. Bunu beklersek eskisi gibi bir telefonu 5 sene kullanmamız gerek.Ayrıca bunu alana kadar onu alana kadar gibi bu işin sonu yok hocam.Kabul etmek lazım benim gibi kriterleri olanlar için amoled ekran, stereo hoparlör, uzun pil ömrü, irda gibi özellikleri ben başka bir cihazda bulamadım
    Tasarım da on numara.Her şeyi geçtim tam ekran hareketlere alışınca ,sanal tuşlu diğer ilkel görünümlü aletlere bile bakasım gelmiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Peki

    Note 10 mu 9s mi ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    note 10 henüz elime ulaşmadı kargo da.

    Ancak araştırmalarıma göre bu kıyaslama doğru değil.

    Note 9 un halefi olan note 10 ,buna göre kıyaslarsak tabi ki note 10.Ancak note 9 unda kendine göre artıları var.Elime ulaşınca daha doğru kıyaslama yaparım.

    note 9s ile note 10 nu sorarsanız , işlemci ve batarya ömrü açık ara note9s in önde.Daha büyük ve seğmentinin gerçekten en büyük telefonlarından. Büyük telefon sevenler için ideal.

    Benim note 10 alma sebebim bildirimlere önem verdiğim den ,amoled ekran ve always on display olduğundan tercih ettim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışı alsak redmi serilerinde yazılımsal sıkıntılar oluyor mu arkadaşlar?

    Min 600 700 fiyat farkı oluyor. Yazılım sıkıntısı olmuyorsa yurtdışı, kayıtlı daha mantıklı geliyor. Ekran kırılması vb durumlarında servis zaten çok para istiyor, dışarıda yaptırıyorsun o zaman da garanti dışı kalıyor zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkanç V kullanıcısına yanıt
    Sorun oluyor artık, redmi note 10,poco X3 pro ve m11 serisi imei atılamıyor xiaomi sim2 de şifreleme sistemine geçtiği için ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 18 Nisan 2021; 5:52:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Resmi note9 da var mı sorun?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil zayıf degilmi artık 4000 mah?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün elime geçti.Tr rom ile değil global rom ile geldi.Alacak olanların bilgisine .Uygulama kasası yok.google discover var malasef.



    2997 TL Xiaomi Redmi Note 10 128GB/6.43 S.AMOLED(1100nits peak)/Snpdrgn 678/4GB/48MP(IMX582)+13MP
  • 4K 806ppı ekranlı snpdrgn 810işlemcili sayamadığım kadar kamera ve hi res clear aptx Vs ses özellikleri bulunan sony z5 imin düşürmelerden dolayı ekranı hafiften kalktı.Yeni telefon arayışındayım.1500e aldığım telefonun yerini nasıl dolduracam?Bırak 3bini 5bin 6bin 7bin versem bile dolmuyor.Bu kadarmı kötü durumdayız beee...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salvery

    4K 806ppı ekranlı snpdrgn 810işlemcili sayamadığım kadar kamera ve hi res clear aptx Vs ses özellikleri bulunan sony z5 imin düşürmelerden dolayı ekranı hafiften kalktı.Yeni telefon arayışındayım.1500e aldığım telefonun yerini nasıl dolduracam?Bırak 3bini 5bin 6bin 7bin versem bile dolmuyor.Bu kadarmı kötü durumdayız beee...

    Belki samsung a52 ile biraz dolabilir 4bin tl fiyati var. Yalniz bahsettiginiz telefon da kamerasi haric 2000yl civarlarina yeri dolmayacak bir telefon da degil artik manevi degeri de vardir tabi..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salvery kullanıcısına yanıt
    2,5 yıllıkken letgodan aldığım ve +3 yıldır da benim kullandığım Z5 için de benzer fikirdeyim.

    220 TL ye full kutulu & TR cihazı olarak satın almıştım ve çok memnunum,

    Fm radyo , nfc , 4.5G , kulaklık ve hafıza kartı destegi , kamera olarak her işimi görüyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sorunlar bitmiyor.Sim kart yuvasında 2. sim de takoz var ve japon yapıştırıcısı gibi birşeyle yapıştırılmış gibi çıkmıyor.Sözde trendyol dan aldım GENPA garantili.Elimden 5 tane redmi cihaz geçti böyle birşey görmedim.Korkuyorum ithalatçı garantililer gibi sim 2 çalışmayacak diye.

    2997 TL Xiaomi Redmi Note 10 128GB/6.43 S.AMOLED(1100nits peak)/Snpdrgn 678/4GB/48MP(IMX582)+13MP2997 TL Xiaomi Redmi Note 10 128GB/6.43 S.AMOLED(1100nits peak)/Snpdrgn 678/4GB/48MP(IMX582)+13MP2997 TL Xiaomi Redmi Note 10 128GB/6.43 S.AMOLED(1100nits peak)/Snpdrgn 678/4GB/48MP(IMX582)+13MP
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şimdilik sorunlardan bahsedeyim.Ben elimdeki cihazı dayıma satmak zorunda kaldığımdan alel acele aldım.Fiyatta 2630 gelince kaçırmak istemedim note 10 nu.Ancak almak isteyenler kesinlikle beklesin derim.Elimdeki hatta şuan piyasada ki tüm cihazlar ilk jenerasyon , şubat ayında çıkmış yazılım ile geldi. 12.05 e haliyle hatalar ve geri dönüşlere bağlı düzeltmeler için epey vakit var.Tahminen haziran veya temmuz aylarında oturuşmuş olur cihaz.


    1) Always on display var ama yok.10 sn içinde kapanıyor haliyle bu her zaman açık ekran olmuyor.12.05 ile düzelir dedim güncelledim düzelmedi.Çoğu kişi miui 12.5 ile düzelecek diyor.Samsung gibi gelişmiş te değil zaman ayarı,parlaklık ayarı hareket özellikleri yok.Mesaj içeri bile gösterilmiyor.


    2)https://mifirm.net/model/mojito.ttt#global

    sitedende anlaşılacağı üzere tr için derlenmiş rom yok.Global rom ile geliyor.Haliyle çok sevdiğim uygulama kasası yerine işlevsiz google discover var.

    3)Çift tıkla ekran kapatma ,miui arayüzü den daha stabil oluşundan ve en önemlisi uygulama kasası gelsin diye poco launcher kurayım dedim bu sefer de android 11 kaynaklı tam ekran hareletleri çalışmıyor.Sadece stok arayüzde çalışıyormuş.

    4)Tüm xaomi cihazlar için bölgeyi Endonezya yaparsanız mi sağlık uygulaması geliyor bilgi olarak bahsetmek istedim.Ancak uygulama kasası olmadığı için işlevsel olmuyor.

    5)Kamera arayüzünde son bahsedilen klon ve diğer özellikler henüz yok.

    6)Yine bilgilendirme için yazayım 1 seneden fazla süredir eu rom dışında mi arama ve mesaj uygulaması yerine google ın saçma çirkin uygulamaları var.Haliyle sevdiğim özellik olan görüşme kaydedici ne yazık ki yok.

    Cihaz ekranı güzel ancak koruma jelatinden olsa gerek yatay bakıldığında kırmızılaşmalar oluyor.Yazılı metinlerde kaydırırken çok hafif yazılarda gölgelenme oluyor sanırsam ekran 60 hz diye oluyor.120 hz olan note 10 pro videolarından gördüğüm üzere böyle bir durum yok.

    Stereo hoparlörler çok güzel müzik dinlemesi zevkli ancak üst kısımdan bir tık daga az ses geliyor gibi.Ayrıca ses kaliteli ancak beklediğim kadar ses seviyesi yüksek değil.

    Kızılötesi kumanda ve radyo güzel çalışıyor.

    Ahize sesi yüksek ve tok.Redmi note 6 pro daha tiz ve net olduğuna biraz garip geldi.Ayrıca yanınızda olan biri rahatça konuşulanları duyuyor gizlilik açısından biraz sıkıntı.

    bildirim ışığı yok, flaş bana emsallerine göre daha güçlü geldi.


    Hızlı şarj ,seri şarj olarak isimlendirilmiş ki gerçekten 33 watt şarj aleti cihazı 30 dk da % 50 den fazla dolduruyor.Şarj sırasında çok hafif bir ısınma oluyor.Şarj aleti vınlama yapmıyor.Sanırsam Xiaomi kendi üretmiş.Öncekileri hep başka bir fimalara ürettirir di , şansıma olsa gerek gece uyurken vınn lama sesi duyardım.

    sormak istedikleriniz olursa memnuniyetle cevaplarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.