Şimdi Ara

29 Ekim Sabancı Cumhuriyet Seferberliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
31
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vay be... Gururla izledim her sahnesini, Atamızın güzel bir cümlesinden yola çıkan 15 bin gönüllü... Buna vesile olan koskoca bir şirket. 29 Ekimde duygusal reklam filmlerinden çok böyle elle tutulur çalışmalara ihtiyaç var. Sabancı Holding’i gönülden kutluyorum. Sahaya inip her işin üstesinden gelmek herkesin harcı değildir. Seferberlik dediğin böyle olur. Umarım bir sonra ki sene katlanarak büyür bütün çalışmalar.



    ınstagram
    Sabancı Holding on Instagram: "Konu Cumhuriyetse #YorulmakOlmaz. Sabancı Topluluğu olarak 60 binden fazla çalışan ve paydaşımızla ülkemizin dört bir yanında gerçekleştirdiğimiz, Türkiye’nin en geniş katılımlı sosyal sorumluluk hareketi Sabancı Cumhuriyet Seferberliği ile bu sene de Cumhuriyeti sadece kutlamıyor, çalışarak yaşatıyoruz. Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun! 🇹🇷 #SabancıCumhuriyetSeferberliği #CumhuriyetBayramı"
    https://www.instagram.com/reel/CkObfjVg41b/?utm_source=ig_web_copy_link



  • Televizyonda izlemiştim sabah, ne kadar güzel düşünmüşler diye geçirdim içimden. Keşke bütün şirketler böyle adımlar atsa, ülkeye ne kadar fayda sağlarsak o kadar gelişiriz. Canı gönülden helal olsun Sabancı...

  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.