Şimdi Ara

29.01.2021'de Başlayan TurkNet 'Macerası, Pardon Rezalet' İade Talebi ve Zorla Ödetilen Modem Parası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktaki tarih başvuru tarihim. 1 haftada TurkNet ekibi geldi. Sadece modeme dsl kablosu takıp gittiler. Denildi ki DSL Sinyali yokmuş Türk Telekom ekipleri gelip bakacakmış. 1-1.5 hafta sonra Türk Telekom ekipleri geldi. Adresiniz yanlış buraya bağlantı kuramayız diyip gittiler. TurkNet'i aradım adres değişikliği yaptım. Aradan yine 2 hafta civarı geçti. Ne gelen var ne giden. Ne zaman TurkNet'i arasam "Mağduriyetinizi ekiplere iletiyoruz, arkadaşlar kontrol edecekler" "Mağduriyetinizi ekiplere iletiyoruz, arkadaşlar kontrol edecekler" "Mağduriyetinizi ekiplere iletiyoruz, arkadaşlar kontrol edecekler" "Mağduriyetinizi ekiplere iletiyoruz, arkadaşlar kontrol edecekler" "Mağduriyetinizi ekiplere iletiyoruz, arkadaşlar kontrol edecekler" "Mağduriyetinizi ekiplere iletiyoruz, arkadaşlar kontrol edecekler"... diye devam eden diyaloglarla karşılaşıyorum. Türk Telekom sizi ciddiye almıyorsa gidin kendi altyapınızı kurun. Eşim öğretmen. Evden ders veriyor. Biz tekelleşmeden kurtulalım, farklı firmalara yönelelim diyoruz siz bizi böyle mağdur ediyorsunuz. Pazartesi de bağlantım sağlanmazsa, aldığım modemi vs. iade edeceğim. Üyeliğimi de iptal edeceğim. Yağmurdan kaçalım dedik doluya tutulduk.

    29.01.2021'de Başlayan TurkNet "Macerası, Pardon Rezalet" İade Talebi ve Zorla Ödetilen Modem Parası

    29.01.2021'de Başlayan TurkNet "Macerası, Pardon Rezalet" İade Talebi ve Zorla Ödetilen Modem Parası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 23 Şubat 2021; 20:3:51 >



  • Geçmiş olsun maalesef durum böyle kimi kime şikayet edeceksiniz.

  • Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Gerek yok teşekkür ederim. Sizi aşıyor sanırım bu olay. 29.01.2021'de Başlayan TurkNet "Macerası, Pardon Rezalet" İade Talebi ve Zorla Ödetilen Modem Parası 29.01.2021'de Başlayan TurkNet "Macerası, Pardon Rezalet" İade Talebi ve Zorla Ödetilen Modem Parası
  • Sulu Çor Kağan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Arızanın çözümü için arkadaşlarım yerleşik operatör ile sürekli iletişim halindedir. Ben de sürecin uzaması üzerine önceliğini arkadaşlarıma ilettim. Gün içerisinde sizinle iletişime geçerek bilgi verecekler.
  • İade talebinde bulundum. Kullanmadığım modemi bana 15 gün bunların beceriksiz ekipleri bağlantı kuramadıkları için kitlediler. Almadığım hizmete için 444 lira modem parası ödeyeceğim. Gerçekten TürkTelekoma rahmet okuttunuz. Türknetmiş yerliymiş aman aman uzak olun bundan sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.