Şimdi Ara

27' İNCA LED HDMİ 2MS MONİTÖR 560TL SIFIR ÜRÜN (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
4
Favori
17.990
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Arkadaşlar bugün aldığım INCA IL-1027HD 27 İnc monitörüm ile ilgili ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.Monitörün kutu içeriğini ve birkaç görüntü testini videoda bulabilirsiniz
  • @volkan2006

    Hocam güzel bir inceleme olmuş ama tabi birebir görmediğimiz (kamera çekimi olduğu için) için biraz göz yanılsaması oluyor. Yani görüntüden ne kadar parlak yada renkli olduğu anlaşılmıyor. Buna rağmen tabi ki insana genel bir fikir veriyor. Kutu içeriğini de göstermen çok iyi olmuş. İçinden neler çıktığını ve kutunun boyutlarını görmüş olduk.

    Bunun yanında sende kendi görüşlerini paylaşabilir misin? Daha önce nasıl bir monitör kullanıyordun? Onunla bunu kıyaslayabilir misin? Mesela bir LCD ile kıyaslarsan görüntü canlılığı nasıl? Renkler daha parlak mı?

    Bende bu hafta içinde bir karara varıp almayı düşünüyorum. Bu yüzden yazacakların benim için önemli.
  • Öncelikle daha önceden LG L1953S modeli bir lcd ekran kullanıyordum.Bu ekranda izleme açısı biraz düşüktü yeni ekranımda gerçekten büyük bir izleme açısı var bu benim için çok önemliydi.
    Ekranın parlaklığı gayet yüksek hatta ilk olarak vga'dan bağladığımda gözü yorduğu için kısmak zorunda kaldım.Yalnız HDMI bağlantı yaptığımda ayarları kendi otomatik yaptı ve gayet güzel oldu.
    Renkler gayet canlı ve güzel tabi daha canlı renklerde görmüştüm.Bence fiyatına göre(HB'nin kampanyasından 500 tl'ye maloldu.) gayet güzel bir ürün ve aldığıma seviniyorum.Tavsiye ederim.
  • ben asıl çocukluk ark.ım @carismags ' nin yorumlarını bekliyorum, beni lcd tv - monitör araştırmalarımda bilgilendirmişti saolsun.. monitör geldiği gün birlikte test etmiştik, internet bağlantısında problem olduğu için giremiyor.. bugün tekrar hatırlatimda o da bi şekilde kendi yorumlarını eklesin ;)
  • Ürünü alacak arkadaşlara tavsiye ederim; fiyat performans açısından inanılmaz derecede iyi, monitörde 24" 'den yukarısı için iyi olmaz derdim ama 27" hemde INCA olunca biraz tereddütte kaldım...... Ama PS3 performansını biraz abartarak test ettik arkadaşla (KeZzZaP) hele hele Gran Turismo 5 'de şov yaptı, tam anlamıyla monitör kendini aştı diyebilirim Uncharted 3, inFamous 2, Dead Space 2 gibi oyunlarda da çok çok iyi performans verdi; alacak arkadaşlar bu fiyata bu boyutlarda daha iyisini bulamazlar gibi bişey, şiddetle tavsiye ederim....




  • biri ekranın boyutlarını yazabilirmi
  • Ürünü 31 aralık günü aldım. bügün kargoya verilirse yarın elime ulaşır inşallah :)
  • Bende bu monitörü aldım. Yalnız bakış aısını değiştiriken bazen ortalarında bir kararma gözüküyor. Bu normal mi? Ayrıca mönitör ayak üzerinde sabit mi? Ben ileri geri oynatamadım. Sağ sol önemli değil ayağıyla birlikte sağa sola çevirmek sorun değil, ama ileri geri önemli. Zorlarsam kırılır diye korkuyorum. Ayak üzerinde ileri geri oynuyor mu?
  • takip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cyberfalcon

    Bende bu monitörü aldım. Yalnız bakış aısını değiştiriken bazen ortalarında bir kararma gözüküyor. Bu normal mi? Ayrıca mönitör ayak üzerinde sabit mi? Ben ileri geri oynatamadım. Sağ sol önemli değil ayağıyla birlikte sağa sola çevirmek sorun değil, ama ileri geri önemli. Zorlarsam kırılır diye korkuyorum. Ayak üzerinde ileri geri oynuyor mu?

    monitörü ayaklıktaki klips e oturttuğun için sağa sola ayaklıkla birlikte döner...
    ileri geri den kastın laptop ekranındaki gibiyse evt oynatabiliyorsun
  • bugün ürünü alırsanız yanında şu mouse hediye..

    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=52&Productid=bd4171
  • merhaba arkadaşlar. Ben bu monitörü alma konusunda birkaç şey soracaktım. Arkadaşlar hemen hemen bütün yorumları okudum. 1 ay önce 100 tl çek, world card kampanyası felan 550 tl olan fiyatı 400'e kadar çekmiş.Şu anda bu kampanyalar devam ediyor mu.Bugün alsam kaça mal olacak. Anlayan ve son alan arkdaşlar yardımcıı olursanız çek sevinirim zira 27 " monitörler 2ms led olanlar 750 nin altında yok.200 tl iyi miktar.
  • Bu monitörü alanlar normal masaüstünde günlük kullanım için kullanmıycak herhalde bunu Gözünüze beyninize yazık yahu 22' bile gereksiz büyük geliyor çoğu zaman bana. Ps 3 e bağlanılıyorsa ideal lakin. İnca'nın Türk oldugunu da bilmiyordum birisi yazmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 16 Ocak 2012; 4:34:58 >
  • Arkdaşlar dün sparişi verdim bugün öğlen monitörüm geldi.Heyecanla açıp denemelere başladım ancak ses olayı pek iyi olmamış. Yani bana göre ses seviyes düşük. Daha iyi yapabilirlerdi.monitörün yapısını beğendim gayet iyi ayaklığı hariç. Ancak film izlerken bişey dikkatimi çekti.Arada hafif dalgalanmalar oldu ama 2-3 kere olunca sanırım filmden kaynaklandı.bence çok başarılı.ben çok beğendim.
  • 866,31 TL olmuş :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apollonx

    Monitöre HDMI çıkışlı uydu alıcısını bağlayınca TV'de oluyormuş bunuda yeni öğrendim, iyi oldu.

    Böyle birşey var mı hakikaten ?? Dvi a dvi to hdmi dönüştürücu ile taksak hdcp destekli monitörde ise yarar mı ki aynı sekilde ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hiickimse


    quote:

    Orijinalden alıntı: apollonx

    Monitöre HDMI çıkışlı uydu alıcısını bağlayınca TV'de oluyormuş bunuda yeni öğrendim, iyi oldu.

    Böyle birşey var mı hakikaten ?? Dvi a dvi to hdmi dönüştürücu ile taksak hdcp destekli monitörde ise yarar mı ki aynı sekilde ?

    o kadar karıştırmaya gerek yok,

    monitörü odama kurdum,
    dvi girişini bilgisayar kasasına bağladım,
    hdmi girşinide uydu alıcısına bağladım.
    monitörün altındaki "source" tuşuna basıyorum, basitçe tv ile bilgisayar arasında geçiş yapıor

    hakkını fazlasıyla veren bir alet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashxxx -- 20 Ocak 2012; 0:06:19 >




  • Arkadaşlar bende bu monitörden satın aldım.
    ATI 4850 ekran kartı kullanıyorum.
    HDMI dan bağlayıp FULLHD (1920x1080p) çözünürlük seçtiğimde masaüstündeyken görüntünün dört kenarında boşluklar var.
    Tam ekran oyun gibi bir uygulama çalıştırırken görüntü ekranı kaplıyor ama masaüstünde durum dediğim gibi.
    Bazı arkadaşlar bunun sürücü ayarlarından ve sürücü güncellemesiyle çözdüklerini söylemişler. Nasıl yaptığınızı yazabilirmisiniz.
    Ben bayağı bir uğraştım olmadı.
  • hb de 539 a inmiş
  • inca 22 inç (16:10) vs inca 27 inç (16:9)



    Arada boy farkı var mı? Siz karar verin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eferik -- 20 Ocak 2012; 21:04:02 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.