Şimdi Ara

27 Haziran Kemal Kılıçdaroğlu Basın Açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.youtube.com/watch?v=WUMUXH6viwo


    "Önümüzdeki seçimlere ciddi bir hazırlıkla gideceğiz."

    "Muharrem İnce bizim bir değerimizdir, Tüm ilk başkanlarına talimatımdır, 81 ili gezecekmiş. Onu karşılayacaksınız, halkla buluşturucaksınız ne gerekiyorsa yapacaksınız. Gülerek sevineren ve heyecan içinde yolcu edeceksiniz."

    sözlerini kullandığı konuşmadır. Havuz medyasının " K.K., İnce'yi böyle harcadı! " başlıklarından sonra yapılan bir adım gibi duruyor. Ayrıca, il başkanlarına böyle bir talimat vermesini ben çok etik ve samimi bulmadım.

    " İnce'yi üzmeyelim, yedirip içirelim bir süre daha! " gibi bir açıklama gibi geldi bana.

    Kemal Kılıçdaroğlunu severim. Dürüst, saygılı, sakin ve ağır başlı birisidir. CHP'nin içinde bulunması gereken bir kişidir. Ancak, genel başkan olarak bulunmaması gerektiğini düşünüyorum. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, çok iyi birisiniz ama artık olmadı. Bunu kabul etmeniz gerek.

    Hatta ve hatta ben CHP adı altında artık Türkiye'de bir başarının imkansız olduğunu düşünüyorum. Bunda yapılan yanlış söylemler ve politikalar dahil. %52'lik kesmin kafasına CHP-PKK algısı haksızca yerleştirildi...

    Ha, AKP'nin yanlış söylemleri ne olacak? İşte orası zaten garip. Bunlardı PKK ile sarılıp, öpüşüp resim çekenler. Ama sütten çıkmış ak kaşık gibi CHP-PKK lafını ağızlarından indirmiyorlar...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.