Şimdi Ara

26Bin Araç Satılıyor, 2. El Fiyatlar Düşecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Beyler,

    Filo Kiralama sektörünü takip edenler "Fleetcorp" iflas ettiğini de biliyordur. Piyasaya 1 Milyar TL üzerinde borç takarak batan "KATAR" merkezli firmanın filosundaki 26 Bin araç İstanbul İcra Müdürlüğünce satışa çıkıyor. Filo araçları genelde 2-3 yaşından fazla olmazlar, bu da 2015-2016 Model ve üstü her segmentden 26 Bin araç yakın zamanda piyasaya girecek demektir.

    26 Bin aracın sektör açısından boyutunu şöyle gösterelim, şuan Sahibinden üzerinde 2016 ve Üstü satılık 48 Bin araç ilanı var. İstanbul genelindeki 2016 ve Üstü satılık araç sayısı ise 17Bin adet. Sadece İstanbul'da satılacak bu araçlar, piyasayı etkileyecektir.

    Bu araçları ihaleden ilk önce alacaklı sıfatında olan bankalar ve galeriler alacaktır. Sonrasında bu araçlar 2. el piyasasına girecek, çok sayıda aracın birden arz edileceğini düşünürsek, zaten ekonomik durgunluk sebebi ile kısıtlı olan talep yüzünden bu araçlar piyasayı aşağı çekecek.

    KAYNAK:https://tr.sputniknews.com/ekonomi/201903061038031987-istanbul-icra-mudurlugu-26-bin-araci-yari-fiyatina-satisa-cikardi/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elky -- 6 Mart 2019; 16:4:36 >







  • Son kullanıcıya yar olmaz o araçlar. Bir kaç filo şirketi, bir kaç büyük galeri toplanıp süpürür o araçları.
  • 2.el fiyatlarının düşeceğine gönülden inanıyorum
  • Yarın kredi çekip ihaleden yüzde 50 indirimli araç alayım,,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ikna oldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real Madrid ligden düşer, 2.el fiyatları düşmez. Hayal kurmayın. Sayısal loto oynayın :)
  • Bu araçları zaten ilk önce alacaklı sıfatında olan bankalar ve galeriler alacak. Fakat bu araçlar sonrasında 2. el piyasasına girecek, çok sayıda aracın birden arz edileceğini düşünürsek, zaten ekonomik durgunluk sebebi ile kısıtlı olan talep yüzünden bu araçlar piyasayı aşağı çekecek.

    Başka Filo Kiralamacı firmalar bu araçlara talip olması zor, "Fleetcorp" zaten en büyük 5 kiralama firmasından birisiydi, 5 büyükten diğer 2 firmanın da durumunun kötü olduğu söyleniyor. Bu durgunluk ve döviz artışı sebebi ile normalde 1 yaşından büyük araç tutmayan firmalar bile yeni araç almayı azaltıp, eskiler ile yola devam kararı alıyor.

    @Jackal78



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elky -- 6 Mart 2019; 16:4:50 >
  • Degerli Katilimcimiz; x no.lu Bireysel Emeklilik sozlesmenizin, yildonumu nedeni ile katki payi tutari UFE oraninda arttirilmistir. Yeni katki payi tutariniz 189 TL'dir. Sozlesme yildonumunuzu tebrik eder, Ziraat Emeklilik catisi altinda keyifli bir emeklilik donemi dileriz.

    Dolar fırladı hemde çok fena olacak bu yeni dönem,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • galericiler paralarını çoktan hazırlamıştır. en küçük galeri 10 tane birden alıyor zaten. vatandaş almaya çalışırsa vururlar muhtemelen
  • ne düşmesi ucuza alıp pahalıya satacaklar, aynı n11'de olduğu gibi her sene



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bellup -- 6 Mart 2019; 16:42:43 >
  • hayal görmeyin
    araç fiyatları düşmez
    ne sıfır ne iknici eli
  • Aklini seven uzak dursun. Bundan sonra da,

    Symbol
    Egea
    Passat

    Ikinci el alacaksaniz gecmisini iyi arastirin. Bu arabalardan ciddi miktarda fleetcorp cikmasi piyasaya girecek. Araclarin bir cogu daha ilk motor yagi ile 50 bin kilometreden fazla yol yapmis durumda. Sirketlerin elinde kalan bu araclarin bircogu yagina suyuna bakilmadan hunharca kullanilmis vaziyette. Simdilik yeni olduklari icin ayakta duran arabalar ancak bir iki seneye tumu dert kapisi olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.