Şimdi Ara

2500 TL'ye kadar telefon yardımı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle durumu hiza etmekle başlayayım. Alacağım telefonu 2 3 sene sorunsuz kullanmak istiyorum başıma ağrı ettirmeyecek bir sistem olsa yeter. Çok oyun oynayan biri değilim telefonla ara ara can sıkıntısıyla bakarım. Telefonu internet sosyal medya ve iletişimde kullanıyorum . Birde müzik konusunda kamera konusunda aşırı aşırı bir takıntım yok. Şimdi bana fanboyluk yapmadan gelmenizi tavsiye ederim. Android'i 3 senedir bıraktım. Nokia Lumia 920 kullanıyorum evet stabilizesi önemli. Samsung'ta bilindik olan stabile problemi ve yeni gelen android güncellemeleriyle telefonun performans düşüşü gibi birçok sorun mevcut. Bana önerebileceğiniz modeller tahminimce belli M9 olabilir , z5 veya z5 premium , S6 , S6 edge veya Note5 diyenlerinizi duyuyor gibiyim . Bana pişman olmak istemediğim telefon modeli söylerseniz sevinirim. Samsung ta 1 seneden sonra pişman olacak gibi hissettiğimden biraz sony tarafından bakabilirim. Fikirlerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.



  • quadr0fx Q kullanıcısına yanıt
    note 5 4gb ram ve çok güçlü işlemci artık hayatda pişman olmazsınız
  • hocam o konuda evet ama işletim sistemini samsung stabilize edemiyor ve sony de o destek güzel oluyor ondan düşünüyorum :/ sonra sorun yaşama derdi istemiyorum ama samsung note 5 in evet cok güzel özellikleri var s pen parmak okuyucu hafıza kartının olmayışı evet biraz kötü 32 gblık sistemde kac gb yiyor ? samsung s4 zamanında 8 gb sistem dosyası yiyordu...
  • quadr0fx Q kullanıcısına yanıt
    Suan Note 5 kullanıyorum, hafıza 25 GB veriyor size 32 GB versiyon için. Samsung Microsoft Onedrive ile anlaşmış 100 GB alan ucretsiz veriyor direk telefona kurulu geliyor. Ayrıca bende Sony z2 vardı, Android'den çok sıkıldığım için sattım bütçem sizin gibiydi Apple baktım bayagı ama i6'yı bir türlü beğenemedim gittim Note 5 aldım. Z2 Sanpdragon 801 4 cekirdek 3 RAM tatminkar donanımlı bir makineydi ve zamanında cezbetmişti beni, sonralarda telefon ufak kasmalara donmalara başladı(Apple tercih edeceğimi burada karar verdim). Şuan yine Android ve hemde Samsung markaya geçiş yaptım. 4 RAM ve Exynos işlemci gerçekten kendini gösteriyor. S-Pen benim pek işime yaramıyor ama illaki yarayan yerleri olacaktır. 1 saat civarlarında tam şarjı var tam şarjı ben 1 günde bitiremiyorum Wi-fi hep açık oyun oynamam. Sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim. Ben Note 5 öneriyorum kesinlikle memnun kalacaksınız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • z5premıum butcesı varsa cokda kararsızlık yasamaz zaten insan,samsung arayuzunde sorunlara devam ederken hele.

    41.dakıkadan ıtıbaren



  • O bütçelere çıkılabiliyor iseniz,iPhone öneriyorum.
    Bütçenizi azıcık daha arttırabilir veyahut biraz daha bekleyebilirseniz,iPhone 6s alabilirsiniz.
    Android tarafında ise,z5 veya Note 5 en iyi tercihler olacaktır.Evet,Samsung ne yapar ise yapsın,bir türlü oturtamadı sistemi,bakalım belki bir umut düzeltirler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crauls hocam spam gibi şu mesajı atmaktan bıkmadın mı arkadaşlar ben max 2500 tlyi gorebilirim hani daha fazlası çıkmaz çıksa da 16 gb iphone almak istemem. Şarkı ve video fotoğraflarını saklayan bir kişiyim. O yüzden alan benim için lazım. Bende onedrive kullancısıyım. Hesabımda var 9 gb sadece fotoğraflarım o konu da guzel . Ben oyun oynamayı sevmiyorum ama ara ara oynarım çok sıkılınca zaman öldürmek için o sırada zaten gerekenleri karşılar telefonlar. Benimki hem kullanış hem sağlamlık açısından. Lg g4 şekil ve kamera yonuyle hoşuma giderken sensor hatası ve telefonun şarjının hızlı bitmesi canımı sıkan husus oldu. Bakındım evet biraz inceledim. Note 5 guzel donanımsal özelliği filan olsun. Dayanıklı mı bilemiyorum zaten kullanımı buff la yaparım. Başka şekilde sorun olacağını sanmıyorum. Yardımlarınız için sağolunda . Cruel hocam herkese de aynı şeyi atma 😄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.