Şimdi Ara

24 yaşında 15 yaşındaki velet gibi gözüküyorum. kurtulmak için ne yapabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • konuyu açacak bir alt forum bulamadım, yanlışım varsa özür diliyorum.

    kısa kesicem konu başlıktaki gibi.


    bu güne kadar öncelikle - kız arkadaşı demeye dilim varmıyor o kadar dandik-, böyle değişik bir ilişkim oldu 1-2 aylık. onun dışında konuştuğum hiçbir kız suratıma bakmadı. bunu belirteyim.


    konuştuğumda suratıma bile bakmayan kız mı dersin, uzun uzun flört edip konuşsak sexting vs. olsa bile en sonunda ben seni tatlı bi çocuktan ileri göremiyorum diyip kaçan mı dersin, bankaya carta curta gittiğimde yaşımın sorulması mı dersin, bakkalda vs. de sen kaça gidiyosun diye alay eden insanlar mı dersin, artık gına geldi. kendi yaşımda gözükmek için ne yapabilirim?


    kadınlar konusunda kesinlikle muhabbetim kötü değil veya utangaç değilim. ama karşımdaki bi duvar örüyor araya istediği gibi gözükmediğim için. Birinin masasına otursam rencide ederek kovuyor vs. Tinder'de 6 aydır aktifim 2 tane like 1 tane match alabildim anca. durum özetle böyle.


    estetik olsun ne olursa olsun yeter ki bu hastalıktan kurtulayım. kendimi çirkin görmüyorum kesinlikle. sıkıntım çocuk gibi gözükmek. kadınların çocuk gördüğüyle konuşmaması ve gittiğim yerde çocuk olarak görülüp insan yerine konulmamak ağır psikolojik sıkıntıya sokuyor beni. Konuyu açma sebebim ağlamak değil, çözüm aramak. fikrinizi belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.


    not: sakal bi tek çenede ve bıyık çıkıyor o da güzel gözükmüyormuş öyle diyolar.


    resim :

    24 yaşında 15 yaşındaki velet gibi gözüküyorum. kurtulmak için ne yapabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdeniz1997 -- 4 Ekim 2021; 17:31:45 >







  • yakışıklı adamsın hocam. bu çocuksuluğunu engellemek için mimiklerin üzerine çalış, hiç gülme her olayda ciddi davran. aklıma başka bir şey gelmiyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Saçını kısa yap


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bebeye bak aklı sıra bizi yiyecek 24 yaşındayım diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şırıngayla testosteron bas

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 18 yaşındayım senden 5 yaş büyük görünüyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yorumlardaki adam bile yaşıma inanmamış. vay benim halime... böyle davranıştan cart curttan öte medikal bir şey önerisinde bulunursunuz diye şey yapmıştım açıkçası. çünkü davranış olarak yaşımdan daha olgunum. tek sıkıntı surat çocuksuluğu.


    hayatımı yaşayamıyorum bu yüzden. çoktan yaşayıp atlatmış olmam gereken takıntılarım hala devam ediyor ve hayatıma devam edemiyorum bu takıntılar yüzünden. acilen bir şey yapmam lazım. yaşın artınca iyi olur diyenler olacak ama 50 yaşında benimki kalkmayacak o yüzden yani, her şeyin kendi yaşında olması lazım, ve ben oldukça geç kaldım.

  • Ne güzel baby face yakışıklı çocuksun senin de kaderin buymuş demek sorana yaşını soyliycen ben de 21 yaşındayım beni de 15-16 yaşında zannediyorlar. Napayım yani öleyim mi ? Yaşımı söylemekle ağzım mı yorulacak boşver takma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derdini mikeyim, yakışıklısın işte küçük görünmek kötü bir şey mi sanki ben 21 im 30 görünüyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne güzel a* işte ben 21 im alkol alırken kimlik gösteriyom

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la bi yuru git


    model gibi tipi var gelmis agliyor burada

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mustafa1524 M kullanıcısına yanıt

    benden de istiyolar moruk :d niye yazdın ki bunu anlamadım.

  • bdeniz1997 B kullanıcısına yanıt

    Yaşın küçük gözükmesi iyi hayvan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu bana hep diyolar. tamam. model tipi vardır. tamam. da ne işe yarıyor? hiçbir şeye yaramıyor ki.


    ya minibüse binsem, öğrenci olmamama rağmen benden öğrenci alsa EYVALLAH. o da olmuyor. çiğ köfteci verirken öğrenci kimliği istiyor. yalan da söyleyemiyoruz. söylesek inancaklar ama kimlik istiyolar mesela. gerçekten hiçbir işe yaramıyor. allah belamı versin iki gözüm önüme aksın yaramıyor.


    ben saygı göremeyeceksem, beğendiğim bi kızla konuşunca araya duvar çekip konuşmayacaksa napayım ben model yüzünü ya. bi yararı yok ki bana. 1 kere 2 kere deil 100 lerce kez olmuş bir şey bu.


    geçen bimdeyim. biri sırada öne geçiyor. dedim nereye falan filan. kadın biz burdaydık zaten falan diyor. ben de dedim yeni girdiniz ne burdasınız. kadın sinirlendi. diyecek bi şey arıyor, ne diyo biliyon mu hakaret olarak. ERGEN. bana ergen diyor ya. kaç yşaında gelmiş. üniversite bitirmiş. yurt dışında yaşamış çalışmış, ne deneyimlere sahip adama ergen diyor. çok zoruma gidiyo bunlar benim.





  • Tek çözümün kas yapmak, seni birkaç yaş daha büyük gösterir. Hiçbir şey yapmasan bile bir iki seneye yüz hatların oturur ve yaşını belli edersin. Çok dert edecek bir durum yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslan parçası tipin gayet normalin üstünde yaşıtlarına göre küçük gösterebilirsin ama sende git senden 3-4 yaş küçük kızlarla takıl senin tek sıkıntın bir tarza sahip olmaman. insanlar seni tipinle değil yaptıklarınla yargılasınlar 24 yaşında 15 yaşındaki velet gibi gözüküyorum. kurtulmak için ne yapabilirim. 

  • bdeniz1997 B kullanıcısına yanıt
    sennde git 18 yasindaki kizlara yaz bilader

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sakal ektir, spor yap, saçları da skin fade kestir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oNrr kullanıcısına yanıt

    o konuda zaten haklısın kendimden küçükle takılıcam mecbur da, bana anca liseli kızlar yanaşıyor. onlar da yaşımı öğrenince oo çok büyükmüşsün diyip kaçıyolar. elde var sıfır. çıkmaz döngüye girdim. onu geçtim kafa olarak biraz çocuklar. gerçekten olmuyor. anlaşamıyoruz. aynı benim lisedeki halim gibi çekilmez kıvamdalar 24 yaşında 15 yaşındaki velet gibi gözüküyorum. kurtulmak için ne yapabilirim. o yüzden bi şey diyemiyorum. ha insandan insana değişir de, bana denk gelmedi henüz.


    yaptıklarımla yargılanma kısmı -> asla yargılanmıyorum, çünkü ne yaptığım direkt umurunda olmuyor insanların. o da başka bi konu. 24 yaşında 15 yaşındaki velet gibi gözüküyorum. kurtulmak için ne yapabilirim. 

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.