Şimdi Ara

230bin TL'ye Tavsiye ve Yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar daha önce 150-170bin tl aralığında araç tavsiyesi istemiştim fakat o fiyatlara maalesef içimize sinen hiçbir araç olmadı. Şimdi bütçemizi 230bine çıkardık ve bundan 1 lira fazlasını veremeyiz hatta noter, trafik sigortası, exper ücreti , kasko vs derken 225bini aşmamak istiyoruz. HB bir araç istiyoruz. Ailenin ilk ve tek aracı olacak haftaiçi çalıştığımızdan dolayı haftasonları ve bayramda vs şehirdışı kullanılır o nedenle 10-15bin bakımlarına bile yılda 1 kez girer diye düşünüyorum bu nedenle dizel yerine benzinli seçmek daha mantıklı geliyor.

    Tek istediğimiz bize sıkıntı çıkarmayacak yılda bir veya kilometresi geldiğinde servise gideceğimiz sanayi yollarında arşınlamayacağımız bir araç.


    Aklımızda ki araç 2020 model 0.9 tce clio 15-30bin kilometrelerde servis bakımlı kazasız belasız tramersiz bir araç. Bu fiyatlara dolu bir joy(tesla ekran , kolçak vs) veya boş bir touch alınabiliyor.


    Fakat çevremden 2017 model 1.5 dci clio tavsiye edenlerde mevcut. 0.9 motoru ileride satmakta zorlanacağımızı vs söyleniyor. 4-5 yıldan aşağı satacağımızı düşünmüyorum o da ileride ev alma niyetimiz olursa satarız ama değerinin de ölmesini istemem tabi ki.


    Ne yapmalıyız? Siz olsanız dediklerim doğrultusunda hangisine veya neye yönelirdiniz?








  • Manuel vitese tamam derseniz şöyle bir şey paylaşılmıştı.


    https://forum.donanimhaber.com/sifir-arac-ve-arac-fiyati-teklifi-alanlar-2022--132918743-8139#152035349

  • jquidd J kullanıcısına yanıt

    Crossland mesajı için attınız sanırım linki fakat çok şükür engelli bir birey yok ailede o nedenle ötv indiriminden yararlanamayız.

  • hocam düşük hacimli motor konusunda endişelenmeyin...benzin mazot yakında 20 tl olacak...



    millet artık turbolu olmak kaydıyla 1.0, 1.2 gibi küçük hacimli motorları hem düşük tüketimleri hem de vergi avantajları nedeniyle tercih ediyor..daha doğrusu etmek zorunda kalıyor..

  • Guest4354564 G kullanıcısına yanıt

    Bende dedikleriniz gibi düşündüğüm için 0.9 tce ye yöneliyorum açıkcası. Yoksa 1.0 sce ve 1.2yi daha uygun fiyata bulmak mümkün.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.