Şimdi Ara

23 24 yaşında saç ektirir miydiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yanlarım dökülmüş. Sanırım açılmaya devam ediyor çünkü saçla kapatabiliyordum birkaç ay öncesine kadar ama artık gizleyemiyorum. Anne babamlarda kel yok niye böyle oldum anlamadım.

    23 24 yaşında saç ektirir miydiniz?



  • Ben size olacakları söyliyeyim; önce sol ve sağdan açılmalar olacak, sonra ortadan açılma olacak ve o açılmalar tepe bölgesne kadar gidecek. Anne,baba tarafında saçı dökülen yani kel olarak sıfatlandırılan kişi yoksa, saçınızın dökülme sebebini araştırınız. Şayet dökülme varsa önlemde gecikmeyiniz. Saç ekimini en son düşünün.
  • minoxil ve xpecia tablet kullan hocam. Şampuan olarak da sebamed dökülme karşıtı şampuan kullan. Bunları yaparak dökülme hızını yavaşlatırsın malesef eninde sonunda dökülecek genetik olduğu için, ekim son ancak en verilmli çözüm görünüyor şu halde
  • Omq kullanıcısına yanıt
    Genetik değil hocam stresten oldu sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam aynı dertteyiz şuan idari ediyordur. Bende 27 yaşındayım hala idari ediyor ama seneye bilemem. Ama ektirme bekle. Tam ektircen. Bir arkası dökülcek. İyice dökülsün öyle ektir. Yada 2 yılda bir ektiririm dersen ektir. Sorun yok. Ama 2 3 sene daha bekle bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adem-123 kullanıcısına yanıt
    hocam üzüntü stresten olmuş olamaz mı genetik değil bence
  • Olur ancak dökülen döküldü. Mesela benim alnım açık. Ama saç tarayışım sağa doğru. 17 18 li yaşlardada memnun değildim önlerden. Bir bakıma aşır taktığımız için bize öyle geliyor. Temiz tutmaya bak. Önemli olan ensede saçın gürlüğü. Orası saç ektircemiz yer. İnanılmaz gür en ensem. Birde ince telli saçlıyım. Kafaya takarsan daha kötü. İnan geçmez psikolog oldugum halde zamanında takmıstım.

    Ben biraz gözlem yapıcam saçıma. Gerekirse kliniğe giderim ne gerekiyor öğrenirim. Onlar fikir verir. Zaten 3 4 yere gidince aşa yukarı ne gerekçe ortaya çıkar.

    Ama acele etmicem kötü değil. Şuan saçlarım yağlanınca önler belli oluyor. Birde 50 gündür karantinadayım önler uzadı. Yzun saç dahada kel gözükür.

    Bakalım dünyanın sonu değil. Saçı dert yapçak kadarsa sorunumuz demekki pek problemimiz yok demektir😂 milletin ne dertleri var. Çok takma kafaya okadar kötü değil. Dışardaki insanlar emin ol senin kadar dikkat etmiyor.

    Sorun kızlarsa kızlar tipe bakar bu bir gerçek ama. Asıl olay tip değil bunuda belirtiyim size.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.