Şimdi Ara

207 outdoor premium mu? __clio grand tour executive mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar

    bu iki araç arasında gidip geliyorum, her ikisi de en üst donanım, outdoor da cam tavan var, dış görüntü çok güzel ama fiat 36500(henüz pazarlık yapılmadı, ilk verilen fiyat)........grand tourda alınan fiyat 33750, iç panel görüntüsü hoş değil ama 2'nci el avantajı, her ikisinde de kendini kanıtlamış dizel motorlar...............4-5 sene kullanacağım, siz ne dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kk35 -- 26 Eylül 2010; 12:57:46 >



  • eğer ileriye doğru satmayı düşünür ve çok zarar etmek istemiyorum dersen kesinlikle clio derim 207 pazar payı düşük olan bir araç sonuçta ikiside fransız ama yinede clio daha cazip gibi geliyor bana
  • 207 SW güzel araç ama TR de pek tutmadı. O fiyata C sınıfı araç alınabiliyor çünkü.
    Clio3 ise özellikle avrupada çok satan bir araç. Gerek motor gerek kasa olarak kendini ispatladı. Makyajla birlikte biraz daha estetiğe kavuştu bence.
    3000 lira fazla vermeye gerek yok bence clio sw al...

    Zaten piyasada araba bulmakta zor bu aralar, en iyi 1 ay zaman veriyolar yurtdışı için...
  • Kesinlikle Peugeot 207 Outdoor sınıfının en iyi ve taklitleride en çok araba. O sınıfının lideri bence. Outdoor çıktıktan sonra Toyota, Renault vs.. taklitlerini çıkardı. ANcak hiçbiri onun estetiğine sahip değil.
    Gelelim 2. el sorununa. Bizim Türkiye'de halkımız binmek için değil satmak için araba almak gibi saçma sapan bir zihniyetle hareket ettikçe altına değil bronza değer vermeye devam eder.
    Bende 2009 model 207 Outdoor var ve 2011 model outdoor premium full siparişi verdirdim.
    NEDEN DERSENİZ SATMAK İÇİN DEĞİL BİNMEK KEYFİNİ ÇIKARMAK İSTİYORUM.
    CLİO TENEKE GİBİ BENCE.... HAYIRLI OLSUN
  • selamlar
    buı iki araç arasında ben de epey gidip geldim dersem yalan olur ..çünkü clio nun tadını bilen biriyim .. sonuçta tabiiki alcak kişi sizsiniz. ama ben yukarıda yorum yapan arkadaşıma katılıyorum..satmak için alacaksanız hiç girmeyin ama ben binmek istiyorum derseniz jkesinlikle 207 outdoor derim..
    Ben şu anda 2011 full unu kullanıyorum ..ne desem size..keyif rahatlık güvenlik yakıt ekonomisi..ferahlık...harika bir araba bana kalırsa...Yüksekliği suv tarzı vites geçişleri göstergelerin rahatlıgı konforu deri döşemeleri full özellikleri ile aile arbası spor otomobil sw dağ arabası bir arada...

    Şahsım adına söylüyorum maalesef Vatanımda sürücüler hoyratca araba kullanıyor..bu koşulları ele alacak olursanız al sattan evvel güvenliği ön plana alın derim ben ve 207 outdoor u mutlaka iyice değerlendirin ...Clionu fordun ve 207 outdoor un dizellerini kullanın göreceksiniz ki sizi en az rahatsız edecek araba yine 207 outdoor olacaktır...

    Tecrübe ile yazdım bunları eğer isterseniz de yazın bana tüm deneyimlerimi tek tek yazayım size..
    saygılar
  • ikisde güzel araba ama 207 nin tipi daha güzel galiba birde panaromik cam tavan var
  • Merhaba arkadaşlar, bende 2008 model siyah bir 207 outdoor almak üzereyim. İnanın şu anda bu araç hakkında her bilgiye açım. Bana bilgi ve tecrübelerinizi iletirseniz çok memnun olacağım.

    Saygılar
  • selam arkadaşlar bende 207 outdoor alma niyetindeyim.. 2011 modellerde outdoor premium panoramik cam tavan açılabilir bir tavan mı yoksa sadece canm tavan mıdır birde sıfır alan arkadaş siparişi veren ne kadara getirdiniz aracı son fiyat olarak ona göre pazarlık yaparız teşekkürler...
  • Uğur bey, 2011 modellerde panaromik tavan açılmıyor sadece cam tavan. ancak elektrikli kademeli perdesi var.siz kademeli olarak perdesini açabiliyorsunuz.
  • clio grand tour executive
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.