Şimdi Ara

2023 YKS 'ye Hazırlıkta Eski Nesil Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Ben 2014 yılında liseden mezun oldum.Daha sonrada bir üniversite bitirdim.Şuan 2023 yılında tekrar üniversite sınavına girmek istiyorum fakat ben mezun olduktan sonra müfredatlar ve sınav sistemi değişti.Bu nedenle size sormak istediğim bazı sorular var.


    Okullarda derslerde hep eski nesil mi çözüyorsunuz yoksa sadece konuyu kavratmak için biraz eski nesil çözülüp sonra yeni nesile mi geçiyorsunuz?Tam olarak nasıl dersler işleniyor?



    Şimdi ben 2023 sınavına hazırlanırken önce eski nesil klasik tip sorulara iyi bir şekilde hakim olmak için birkaç tane YGS soru bankası çözmeyi planlıyorum.Eski nesil klasik tip sorular sayesinde konuya iyice hakim olup sonra yeni nesile geçmeyi düşünüyorum.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?








  • 23 TAYFAYA SESLENIYORUM DUA EDİN Kİ BEN GÜZEL SIRALAMA YAPAYIM YOKSA SIZI MANYAK BIR RAKIP BEKLIYOR YANI BEN... AZ ONCE 2 HAFTADIR UZERINDE CALISTIGIM YILLIK PROGRAMIMI BITIRDIM 12 SAAT İLE ÇALIŞMAYA BASLAYACAGIM VE AZ ONCE TELEFONUMA 140 BIN TL KREDI BASVURUMUN ONAYLANDIGI HABERI GELDI HER DERSTEN OZEL HOCA TUTACAGIM HERGUN EVIME OZEL OGRETMENLER GELECEK AYRICA SINAV STRESINI YONETMEK ICIN HAFTADA 2 SEANS PSİKOLOGLA GORUSME AYARLADIM VE TABIKIDE GUNDE 16 SAATE ÇIKACAK KILÇIKSIZ ÇALISMANIN YANINDA SIZLERE UNIVERSITEDE KIZ BIRAKMAMAK ADINA OZEL BIR SPOR HOCASI VE EVDE VAKIT KAYBETMEMEK İÇİN AŞÇI AYARLADIM.VE BANA HER DURUMDA YARDIM EDECEK 2 ASISTAN HANIM BENI HAZIR OLARAK BEKLIYOR OLACAK.SIZIN ADINIZA UZULUYORUM BOYLE BIR RAKIPLE ACABA NASIL BASA CIKACAKSINIZ O YUZDEN DUA EDIN BENIM BU SENE SIRALAMAM IYI GELSIN YOKSA BENIM CALISMA HAYATIM SIZLERI IMRENDIRIP PISKOLOJIK DURUMLARA SOKABILIR BENDEN SOYLEMESI
  • piyasada yeni cıkan kitaplari takip et, cogunun icinde hem eski hem de yeni nesil sorular var. ygs
    kitaplariyla ugrasma.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yukarı!

  • Sadece kitap oku

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • say mı ea mı

  • EA hocam.

  • Mezun2014 M kullanıcısına yanıt

    EA değmez hocam çalışmaya hangi bölüm düşünüyorsunuz

  • blacklistmember kullanıcısına yanıt

    Elimde 3D Karekök vs var zaten.Fakat sanki klasik tipte soru sayısı ve soru çeşidi olarak az geldi.Mezun olalı çok oldu fazla bilgim yok yeni sınav sistemi hakkında.

  • Yukarı.Bu arada özellikle yüksek derece yapmış arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

  • ygs kitabına gerek yok karekök çözebilirsiniz eski nesil temeli için tyt adına, kalanı deneme ile götürüldüğünde az çok bir hakimiyet kazanmaya başlayabilirsiniz


    yeni nesil çok da ''yeni'' değil zaten

  • abi bi gidin gerçekten ya, ilk defa üniversiteye girecek gece gündüz bunun için çalışan insanların işini zorlaştırıyorsunuz. Bu ne böyle 2 senede herkese bir ders sevdası geldi ki anlatamam. Yine de kolay gelsin, yeni çıkan kitaplar her şey için yeterli YGS kitapları çok müfredat dışı sakın alma.

  • Adam okuduğu yerden verim alamamış hayatını sürdürebilecek bir işe sahip olamamış ki bu topa giriyor,sınava ilk kez gircek insan çalışsın? Twitter'da 80 yaşında kadın sınava girdi diye ağlayan kızdan ne farkın kalıyor bunu yazarak.Adamın güncel sınav sisteminden bile çok haberi yokmuşki bu başlığı açmış,haberi olan birini geçebilmek için de çok çalışırsa kimse de buna bir şey diyemez hakkı yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PUHAHAHA

  • Bence bu kadar şikayetçi olmak yerine ders çalışabilirsin.Ayrıca bana kalırsa asıl mesele OBP.Benim gibi ileriki yaşlarda girenler değil.Eğer ben bu kadar sene sonra girip iyi bir sıralama yapabiliryorsam oturup kendine bak.Sonradan gelip sana yetişiyorsam sorun sendedir.Bende yada başkalarında değil.Eğer birisi beni yıllar önce üniversiteden mezun olup sınava girip geçseydi suçlamazdım.Çıkıp helal olsun derdim.


    Ayrıca böyle düşünürsen iş hayatında başarısız olursun.Kimse kimseye merhamet etmiyor bu hayatta.Herkes hayatını kurtarmaya çalışıyor.Hayat kavgası bu.Ben A101 de çalışacağıma git sen çalış.Şimdi senin yerinde olsam oturup çalışmaya başlardım.

  • Jwthh kullanıcısına yanıt

    Hocam haklısınız ben mal gibi triplere girdim yalnız insanın bazen morali bozuluyor çünkü bu aralar cidden herkes çalışmaya başladı rekabet çok fazla, yakında uzak doğu gibi olucaz diye korkuyorum. Herkes çalıştığı için ancak doğuştan dahilerin başarılı olabildiği bir sistem olacak.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.