Şimdi Ara

2023'te en çok beklenen oyunlar | Oyun Muhabbeti 0. Bölüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir yılın daha sonuna geliyoruz ve oyuncular olarak gözümüzü 2023 yılına dikmiş durumdayız. Şu an için geleceğini bildiğimiz oyunlara baktığımızda bile son yılların en iyi yıllarından birisi olacağını görebiliyoruz. Biz de yeni kanalımızda ve yeni programımızda bu konuyu konuşalım istedik. 



    Oyun Muhabbeti bizleri takip edenlerin zaten geçmiş yıllardan bildiği bir seri ve bu seriyi canlandırmaya karar verdik ama ufak bir farkla. Bundan sonra Oyun Muhabbeti'nin her bölümünde sektörden, tanıdığınız isimlerden bir konuk ağırlayacağız ve seçtiğimiz konuyu konuk ile konuşacağız. Pilot bölümümüz yani 0. bölümümüzü ise kendi içimizde yapmak istedik ancak diğer bölümlerde konuklar bizlere eşlik edecek.



    2023 yılında çıkacak oyunlara dönecek olursak gerçekten güzel bir yıl bizleri bekliyor. Video bahsetmediğimiz oyunlar da mevcut ancak bunun sebebi video çektiğimiz tarih The Game Awards töreninden önceydi. Bu yüzden Star Wars Jedi Survivor, Armored Core gibi oyunlardan ne yazık ki bahsedemedik. 2023 yılında çıkacak oyunlara şöyle bir baktığımızda ise öne çıkanlar şöyle:



    2023 Yılında Çıkacak Oyunlar




    1. Diablo 4

    2. Starfield

    3. Hogwarts Legacy

    4. Resident Evil 4 Remake

    5. Marvel's Spider-Man 2

    6. Baldur's Gate 3

    7. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

    8. Star Wars Jedi Survivor

    9. Armored Core





  • Paldır küldür zaten çıkmadımı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey söylemek istiyorum, uzuun zamandır girmiyordum forumunuza. Yeni tasarım şahsi fikrimce, harika olmuş. Ellerinize sağlık. Tüm ekip arkadaşların başarılarının devamını dilerim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.