Şimdi Ara

2022 YKS hazırlanma serüvenim ve hikayem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
5
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Part 1-1
    Merhaba arkadaşlar. Ben L. Aralık 1996 doğumluyum. (Genelde 97 derim ) 2 üniversite bırakmış, 3. Üniversitesinde de hala gerçek hedefine ulaşamamış bir bedeviyim. Tüm gerçekliğim ile burdayım. Yargılayan, eleştiren olabilir. Hep oldu, ben kendim başta olmak üzere. Anksiyete, sosyofobi ve mükemmeliyetçilik hastalığı ile yaşıyorum. İlaç da kullanıyorum ama ilaçtan çok insanın kendi iradesi etkili bu hastalıkta. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum, ama başaramadığımda herhangi bir şeyi kendimden nefret ediyorum. Her neyse asıl konuya gelicem. Eleştirilecek ana kısım. Tıp fakültesine hazırlanıyorum. Hem de okul derslerimi,notlarımı yüksek tutma takıntıma rağmen bugün başlıyorum. Bir yandan üniversitem bir yandan da tıp hayalim. Yaşım umurumda değil 3 kez tıp için hazırlanmış ve girememiş olmam da umurumda değil. Ben bu yolda çok şey kazandım. İngilizce ikinci ana dilim oldu. Çizim yeteneğimi kullanabileceğim bölümde güzel vakit geçirdim. Çok önemli hocalardan dersler aldım ve almaya devam ediyorum. Java ve arduino öğreniyorum. Diğer programlama dillerini öğrenmeyi de çok isterim gelecekte. Zaman boşa geçmedi. Hala çok gencim ve hala gerçekleştiremediğim bir sürü hayalim var. Bisiklet alıp dışarıda sürebilmek ne kadar basit gelse de size benim için büyük bir adım olacak, ama yapıcam. Tek başıma bir şeyleri yapabilmeyi öğrenicem. Kaçmıycam artık, yenilenicem. Kalbimi her aklıma geldiğinde sıkıştıran cerrah olma hayalimi bırakmiycam. 50 yaşında bile olsa devam edicem. Bu hikaye başarana kadar bitmeyecek.
    Bugün online derslerime giricem, çap yayınlarının elimde olan organik kimya fasikülünden yks çalışması yapıcam ve bugün tek başıma yürüyüşe çıkıcam.
    Gece 11.50 de burada olucam.
    Buraya kadar okuduysanız da teşekkürler. 2022 sınavına kadar her gün tek kelime bile olsa yazıcam inşallah. Belki sınavdan sonra da ama umarım sadece kazandım yazarım :))

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Durumum olunca okuyacagim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum hayat senin, hayatını ister tıp fakültesinde heba et istersen simülasyonun başka bölümünde şaka bir yana eğer inanıyorsan, mücadele edecek gücün varsa bırakma.

    Bir arkadaşım var adama ya bu saatten sonra olur mu dediler?

    Arkadaşımsa diplomayı önlerine koyacak seneye :)

  • geçiminizi nasıl sağlayacaksının hocam. zor olmayacak mı sizin için. aileniz sizin destekçiniz mi ?


    önemli şeyler bunlar.

  • en son girdiğiniz bölüm ve sıralamanız nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Part time çalışmayı düşünüyorum. Yazın ve ara tatillerde elimden geldiğince. Sevgililik ve evlilik müessesesinden de uzağım zaten. Ha olursa da asıl hedefim bu dediğim gibi. Şimdi okulu bitirene kadar kazanamazsam bitirince kazanırsam, kendi işimi yaparken de tıp okuyabilirim. En azından birkaç ay denerim, aldığım maaşı da idare ederim. Tutumlu bir insanımdır, şimdiden gelecek için para biriktiriyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Allah yolunuzu açık etsin , ayağınıza taş deymesin. Mutlu ve güzel çalışmalar

  • FENci7474 F kullanıcısına yanıt
    İyi dileklerin için teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burayı tekrar hortlatmaya geldim.6 gün olmuş. Tam bir salağım. Tek başıma evden çıkma işi yalan oldu. Yanımda vardı birileri ama olsun. Dersler yoğundu. Midtermler başladı. YKSye filan başlayamadım. Mühendislik okuduğum için zorunlu aldığım MATH152ye çalıştım,92 aldım. Comp dan da tüm kodları gönderdim, bakalım not nolucak. Bunlarla geçti, daha var bir sürü sınav ama her saatim dersle geçmiyor, elbet buna da vakit ayırmam gerek, hayalim için. Hatalıydım bir daha yapmıycam. Şimdi arı gibi çalışma vakti, gece 2 ye kadar kendime meydan okuyorum. Buraya gelip yazıcam, okul dersi +yks bakıcam. Görüşürüz 2.00 da.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 ye kadar dedik 1 buçuk oldu, biraz sıkıntı geldi.15 Nisan biter. Part 1 e son verebiliriz. Yarın part 2 devam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hort.
    Çok sıkıldım. Acayip yalnızım. Telefonla iletişim kurduğum birkaç üniversiteden arkadaşım var onlar da acayip çıkarcı. Bıktım. Sığamıyorum bedenime. Bu aralar aburcubur çekiyor canım deli gibi patates kızartması yemek istiyorum. Ama yiyemiyorum. Bir şey beni durduruyor. Bedenimden hoşlanmamaya başladım. 51 kiloyum ama annem zayıfsın deyince hakaret etmiş gibi geliyor çünkü değilim. Mekik filan çekiyorum boş kaldıkça. Bir ses sürekli hadi diyor. Hadi hadi bir şey yap. Değiş. Ama değişmenin hayali bile yorucu geliyor. Neden herkes kötülüğümü istiyor? Sorun bende mi bilmiyorum. Belki sana öyle geliyor diyeceksiniz ama öyle. Kimse başarılı olmamı istemiyor. Kuzenlerim ben 57 yken göbeğimle filan dalga geçiyordu. Geçen gün kapıya geldi bir şey vermeye, beni görünce morali bozuldu. Sinir ya. Eskiden onla da içli dışlıydık ama nasıl, ulan kapı komşusuyuz diğer kuzenlerimi çağırıp beni çağırmazdı. Ben de hep sallardım. Hiçbiri normal değil. Arkadaşlarım çıkarcı, kuzenlerim normal değil, annemle babam kendi aleminde. Yemin ederim yalnızlıktan ölünse ben ölürdüm. Yks ye hazırlanıcam tekrar diye açtım ama vizelerden gözüm açılmadı. Ödev, proje, vize, quiz. Bunlarsız bir gün bile yok. E kopya vercek arkadaş da olmadığından onlineda bile çilenin devini yaşıyorum. Neyse uzattım baya. Çok bunalmıştım, yazmak istedim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 30AlpereN30 kullanıcısına yanıt
    160. Benim gibi aburcubur manyağı ve full time masa başındaysan oluyor. E biraz da kendileri pireyi deve yapmayı seven tipler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 'kimse başarılı olmamı istemiyor' bu hissi anlıyorum aslında ben de yaşıyorum ama bence bunun sebebi insanların umursamaması.gerçekten de yeri geliyor aile bile fazla umursamıyor seni.arkadaşlar zaten çoğunlukla anlamsız.kendimiz varız sadece şu hayatta :( gerçekten sizinkisi zor bir süreç şu süreçte en çok içinizdeki güç size yardım edebilir.umarım güzel olur sizin adınıza.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.