Şimdi Ara

2021 Kia Sonet tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2021 Kia Sonet tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri



    Ocak ayındaki Delhi Auto Expo 2020’de konsept olarak tanıtılan Kia Sonet, bugün seri üretime hazır haliyle karşımızda duruyor. Yıl sonuna doğru önce Hindistan’da satışa sunulması planlanan Kia Sonet, ardından global pazarda da boy gösterecek. Hangi ülkelerde satılacağı ise henüz belli değil.



    2021 Kia Sonet’in tasarımına baktığımızda, konsept modelde karşımıza çıkan pek çok detayın final versiyonuna da taşındığını görüyoruz. Fakat küçük yan aynalar ve pop-up kapı kolları, aradan geçen süreçte yerini daha geleneksel parçalara bırakmış ve jantlar da küçülmüş. Öte yandan Kia’nın simgesi haline gelen ‘tiger-nose’ ızgara, LED farlar, kaplan gözünden esinlenildiği belirtilen LED gündüz farları ve mat krom detaylara sahip tampon, Kia Sonet konseptinden aşina olduğumuz detaylar arasında.



    Ayrıca Bkz.Nissan, yeni kompakt SUV konsepti Magnite'in iç mekanını gösterdi



    2021 Kia Sonet’in dinamik bir görünüme sahip olmasını sağlayan detaylar yanlarda ve arka bölümde de devam ediyor. Gövde rengiyle kontrast oluşturan siyah tavan, kendine has tasarıma sahip C sütunu, 16 inç elmas kesim alaşım jantlar, öndeki aydınlatmalarla uyumlu grafiklere sahip, boydan boya uzanan LED stoplar ve aracı çevreleyen siyah plastik eklentiler bu detaylar arasında gösterilebilir.



    2021 Kia Sonet tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri



    2021 Kia Sonet’in kabininde, bitişik ekran tasarımına benzer bir yerleşim söz konusu. Fakat yüzer ekran olarak tabir edilen 10.25 inçlik bilgi-eğlence ekranının aksine gösterge paneli konsolun içine gömülmüş. Ayrıca gösterge panelinde de 4.2 inçlik küçük bir ekran kullanılmış. Canlı trafik ve kablosuz güncelleme desteğine sahip bilgi-eğlence sistemi, Smart Pure hava filtresi, yedi hoparlörlü BOSE Premium ses sistemi, soğutmalı ön koltuklar, ambiyans aydınlatması, UVO Connect ve Smart Key ile motoru uzaktan çalıştırma ve soğutma özelliğine sahip akıllı telefon şarj ünitesi gibi özellikler de 2021 Kia Sonet’in dikkat çeken özelliklerinden.



    2021 Kia Sonet, Hindistan’da iki benzinli ve bir dizel motor seçeneğiyle satılacak. Benzinli tarafında 1.2 litre atmosferik dört silindirli Smartstream ve 1.0 litre T-GDi turbo üç silindirli motorlar bulunuyor. Dizel tarafında ise 1.5 litre CRDi Hindistan’daki tek seçenek. Söz konusu motorlarda 5 ve 6 ileri manuel şanzımanların yanı sıra 7 ileri DCT ve 6 ileri akıllı manuel şanzıman (iMT) seçenekleri de mevcut.



    2021 Kia Sonet tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri








  • Hindistan da satılacak diyor da hindistan bu aracı alabilecek refaha sahipmi ki! Adamlar kendi karınlarını zor doyuruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Dünya'nın en büyük 5. pazarı. Geçen sene 3 milyon otomobil satışı olmuş.
    https://www.theglobaleconomy.com/rankings/passenger_cars_sales/

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yc#1

    Dünya'nın en büyük 5. pazarı. Geçen sene 3 milyon otomobil satışı olmuş.
    https://www.theglobaleconomy.com/rankings/passenger_cars_sales/

    Cok guzel bir liste teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yc#1 kullanıcısına yanıt

    Dünyanın En kalabalık ikinci ülkesinde yılda 3 milyon araç satılması komik. 3 milyon / 1 milyar = bir hesap yapıverin isterseniz.nüfus 1 milyarı geçti hatta.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mini mini suvcuk ya da crossover lardan bir bana mı gına geldi? Yeter artık ya...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CapriceClassic

    Bu mini mini suvcuk ya da crossover lardan bir bana mı gına geldi? Yeter artık ya...
    Gayrimeşru velet gibi anasini satayim önune gelen firma yapip saliyor piyasaya.

    Şu b ve c segment arabalari suva cevirmek kadar sacma bisey yok arkadas. Yapiyosan d ve e segment platformlarina yap iki tane bi orta bide buyuk boy yeter iste.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Aynen. Firmalar peydahlayıp salıyorlar sokağa veled-i zina gibi. Baksan kianın portföyüne bir ton bu tipte araç vardır. Git enerjini başka işlere harca, yeni motor yap pil geliştir. Kia otomobil endüstrisine ne katmış bugüne kadar yenilik olarak! Başkası geliştirsin onlar kopyalayıp kullansın. Oh ne ala memleket. Armut piş ağzıma düş. Sabah sabah sinirlendim valla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    burası için sölicektiniz diliniz sürçtü.

  • Kia Avrupalı bir çok markayı hem tasarımda hem de kalitede geçmiş durumda, öyle ki abd ve İngiltere piyasasının en çok satan yabancı markası durumunda ayrıca son zamanlarda yılın otomobili seçiliyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.