Şimdi Ara

Beta Kuşağı Nesillerinin İnternetten Para Kazandığı Site

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Myiyo ismini belki daha önce duymuşsunuzdur. Özellikle internetten kolay para kazanmaya çalışanlar arasında oldukça popüler bir isim. Peki bu myiyo nedir? Ne işe yarar? Nasıl kazandırır? Cevapları yazımızda.


    Myiyo nedir?

    Myiyo anket sitesi; 2006’dan beri aktif olan, dünyanın en köklü anket siteleri arasında yer alıyor. Aynı zamanda günümüzdeki dolar/euro kurları sebebiyle en çok para kazandıran 2 anket sitesinden de biridir. Myiyo’da size gönderilen anketleri çözerek anket başına 2 Euro’ya kadar para kazanabilirsiniz.

    Myiyo’dan ne kadar para kazanılır?

    Üyelik Bonusu : 0,60 Euro

    Anket Başı Kazanç : 2 Euro’ya kadar

    Para Çekme Limiti : 20 Euro


    Myiyo anket başına 2000 puana kadar ödeme yapıyor. 1000 puan 1 Euro‘ya denk geliyor. Ayrıca üye olduğunuzda ve profilinizi doldurduğunuzda 600 puan hediye ediyor. Toplam puanınız 20.000 olduğunda, 20 Euro karşılığı Türk Lirası’nı banka hesabınıza havale edebiliyorsunuz. Daha fazla detay ve ödeme kanıtı yazımızın devamında sizleri bekliyor.

    Myiyo’dan nasıl para kazanılır?

    Myiyo üyeliğinizi oluşturduktan ve profil bilgilerinizi doldurduktan sonra zaten 600 puan (0,6 Euro) kazanmış oluyorsunuz. Paranızı çekebilmek için kazanmanız gereken 20.000 puana ulaşmak içinse, öncelikle e-posta adresinize gelen maili cevaplayarak, e-posta adresinizi aktif hale getirmeniz gerekiyor. Sonrasında size uygun anket oldukça e-posta adresinize gönderilen mail’lerle size haber verilecek. Bu anketleri cevaplayarak, anket başına 1 Euro’ya kadar para kazanacaksınız. Myiyo’da ayrıca bir de “arkadaş davet etme” uygulaması bulunuyor. Arkadaşlarınızı myiyo’ya davet ederek, üye olan her arkadaşınız için 0,5 Euro kazanabilirsiniz.


    Myiyo referans uygulaması nedir?

    Myiyo hesabınıza giriş yaptığınızda “Bu Bağlantıyı Paylaş” başlığının altında göreceğiniz size özel referans linkini Facebook, Twitter vb. sosyal medya adreslerinizde paylaşarak siteye üye yaptığınız her arkadaşınız için 500 puan kazanıyorsunuz. Böylece paranızı çekebilmek için ulaşmanız gereken 20.000 puan barajına daha hızlı ulaşabiliyor ve 20 Euro’yu banka hesabınıza çekebiliyorsunuz.


    Myiyo güvenilir mi? (Ödeme kanıtı!)

    Beta Kuşağı Nesillerinin İnternetten Para Kazandığı Site


    Myiyo internetteki en güvenilir anket sitelerinin başında geliyor. Biz myiyo’dan kazandığımız parayı banka hesabımıza havale ettik. Yaklaşık 1 hafta sürdü ve hiç bir komisyon kesintisi olmadan para hesabımıza yattı. Bu yüzden gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz ki myiyo oldukça güvenli bir site.


    Myiyo’yu Ziyaret Etmek İçin Tıklayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halil Çağlar -- 28 Eylül 2022; 16:17:44 >







  • Reflinkin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta Kuşağı Nesillerinin İnternetten Para Kazandığı Site


    Günümüz insanı en çok parayı kazanmak için elinden tüm imkanlara başvurmaktadır. Gelirlerine ek gelir eklemek istemektedir. Ek gelir elde etmek isteyenlerin başvurdukları adreslerden ilki tabii ki internet siteleridir. İnternet siteleri birçok kişiye ek iş imkanı sağlamaktadır. Bu nedenle doğru iş imkanı bulabileceğiniz internet sitelerinde vakit geçirmek gerekir.

    İnternetten para kazanmak için doğru adrese bakmak gerekir. Doğru adres de iseniz kendinize göre doğru işi bulabilme şansınız artmaktadır. Sizde ek iş arıyorsanız ve zaman kaybetmek istemiyorsanız adresini mutlaka ziyaret etmelisiniz. Ek iş imkanlarına inanmıyorum paramı vermiyorlar demeyin birçok site gerçekten yaptığınız işlerin karşılığını vermektedir. adresini ziyaret ederek birçok ek iş makalelerini okuyarak işler hakkında geniş bilgi alabilirsiniz. Birçok ek iş imkanı hakkında bilgi veren bu sitede size uygun işi seçip ve yapmaya karar verdiğiniz zaman iş hakkında yeterli bilgiye sahip olmanız durumda başvuru yaparak para kazanabilirsiniz.


    İnternet sitelerinde o kadar çok ek işler hakkında bilgi verilmektedir ki başvurularda kafa karışmakta olup güven konusunda sıkıntı yaşanmaktadır. Güvenli bir işe başvuru yapmak için başvuru sahipleri ile telefon veya mail ile ayrıntılı görüşmek gerekir. Ek iş veren bir firma iş hakkında geniş bilgiler sunması gerekir. Sitede birçok iş imkanları mevcut olup bu işler hakkında bilgi sahibi olarak en doğru kararı alabilirsiniz.


    Ek işlerin kazançları çok yüksek olarak lanse edilmektedir. Bu yüksek kazançları elde etmek mümkün değildir. Bu tür kazanç sağlayanlara inanmayın. Ek işverenlerin iş hakkında doğru bilgi verdiği ve iş hakkındaki tüm soruları cevapladığı aynı zaman da iletişim bilgilerini verdiği işlere inanın ve bu işleri yapmaya başlayın.


    BUYRUN İNCELEYİN




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halil Çağlar -- 7 Şubat 2021; 13:32:47 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.