Şimdi Ara

2021 F/P OTEL FIRSATLARI (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.331
Cevap
162
Favori
375.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oz_Webster O kullanıcısına yanıt

    Sueno'nun konserlerini sevmeyen bir ben varım sanırım. Biz de tam tersi konsere denk gelmeyelim diye çabalıyoruz. Hem aşırı kalabalık oluyor hizmette aksaklıklar yaşanıyor. Hem de sanatçılar bize hitap etmiyor. O yüzden temmuzda bile gidecek olsak konsere denk getirmemeye çalışıyoruz. Hizmet kalitesi benzer fiyat aralığında otellere göre bence iyi. Voyage'larda olmayan içkiler bile sunulabiliyor. Onun dışında rubi platinum gerçekten kaliteli bir otel. Erken rezervasyonlarını takip etmek lazım seneye.

  • Merhaba arkadaşlar,

    Hiç bilmem böyle otel falan, İstanbul'da yaşıyor olsak bile memleketimiz Erdek olduğu için hep yazlıkta geçirdik tatilleri. Bu sene evleniyorum, balayı için Pazartes-Cumartesi Ultra Her şey dahil Grand Ring Otel'den rezervasyon yaptırdım Temmuz tarihli, 5.000 TL'ye sizce nasıl. Yaklaşık bir ay önce rezervasyon yaptırmıştım. Daha önce giden, deneyimleyen oldu mu?

  • Haleluyah kullanıcısına yanıt
    Net birşey söylemek zor, ancak yaz dönemi telafi eğitimi 27 Ağustos ta bitiyor, sonraki haftayı seminer devamı da okul başlangıcı görünüyor en mantıklı, milli eğitim bakanı cnnt türk programında 1 Eylül de açacağız okulları dedi,hatta hafta ortası zafer bayramı takvimine bir plan yapacağız dedi, ama burası Türkiye her an her şey değişebilir belki oteller bastırır Eylül ortasına alınır başlangıç, siz yine de tebdirinizi bu yönde alın demek istemiştim,ilgili programın haberini de paylaşıyorum
    https://t24.com.tr/haber/milli-egitim-bakani-selcuk-eylul-un-ilk-haftasi-okullar-acilabilir,956402

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atesoku kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle suenoya gidilecekse çok aşırı bir ebru gündeş vs sevgisi yoksa konser dışı zamanda gidilmeli. 3 otelin birden müşterileri deluxe doluyo ve yeme içme de dahil o günlerde çok kötü oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 18 Haziran 2021; 12:23:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk tercih seçeneklerimden biri bu otel aslında. Daha önceden MEGA saray'a gitmiştim bir de KAYA Ramadaya, denizleri hep çakıl ve birden derinleşiyor. O yüzden aynı yerlere pek gitmeyi istemiyorum aslında. O yüzden yeni yerler denemek istiyorum. Zaten asıl amacımız deniz ve çocuğun eğlenmesi o yüzden yemek ve havuz kısmına pek takılmıyorum. Yorumları okuyorum bayadır. Genel olarak çok beğenilmiş İC hotels, listemdeki diğer hotellerle kıyaslayınca F/P olarak iyi gibi duruyor.

  • Acentacı arkadaşın dediğine göre kurban bayramı için otellerin yerli kapasitesi full dolmuş durumda,fiyatları 3 katına çıkartıp yabancı turist kontejanlarının satmaya başlamışlar.
    Taleplere yetişemiyorlarmış o kadar yoğunluk varmış.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oz_Webster O kullanıcısına yanıt

    Hocam o RUBİ tesisi çok pahalıymış ama ya. 25k tl konaklama tutuyor bunun yolu da var. Ben bu fiyatın yarısı kadar bir miktara tatili ayarlamaya çalışıyorum. Bunlar beni aşıyor. En fazla 15k ya zorlayabilirim o da bi yere kadar. Başka önerilerin varsa fikirlere açığım.

  • Port Nature Luxury Resort Spa oteline giden varmı acaba

  • atesoku kullanıcısına yanıt

    Konser olmayan oteller ilk tercihim desem   hiçbir zaman da gitmemeye özen gösteriyorum o ortam çocuklara göre değil ve kafayı çok yoruyor.

    Hiç gerek yok yani...

  • alikkkk A kullanıcısına yanıt

    O haberi bende okudum ya, bugün ikindi vakti gibi müdür beye sorunca buraya gelip en azından bizim okulla alakalı net bir bilgi paylaşırım. Her okul farklı bir şey uygular mı bilmiyorum ama fikir verir en azındaın.

  • @Diverso merhabalar hocam Hotel Turan Prince anlaşması vardı sanırım seturun 26-31 temmuz hotel standart kara ve deniz tarafı için 2 kişilik fiyat alabilir miyim lütfen?

    Bir iki gün içerisinde netleştirmek istiyorum artık rezervasyonu çok uzadı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat_60 -- 18 Haziran 2021; 12:52:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sueno da tatil yapmış biri olarak;


    Avantajları:

    • Yemekler ve içecekler
    • Otel'in konumu ve geniş bir alana sahip olması
    • A la carte restoran ( Balık ) deneyimledik ve çok memnun kaldık.
    • F\P otel olarak geçen seneyi sayabilirim.


    Dezavantajları:


    • Denizi maalesef öğle saatlerinden sonra berraklığını kaybediyor.
    • Konserler ve akşam aktiviteleri beklenenden uzaktı.


    Bir kez daha tercih etmem gerekse eder miyim ? Evet ederim.

  • Şuraya bak şu an 2k olan dandik oteller bile bayramda 8k ister olmuş

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Otel fiyatları yüksek gerçekten ama doviz bazlı düşününce normal hatta ucuz bile kaliyor. Yurt dışında yaşayan çok arkadaşım var. Minimum izinleri 25 günden başlıyor 40 güne kadar çıkanlar var. Tatil için genelde Yunanistan'a gider beraber tatil yapardık. Bu pandemi dolayısıyla biz yurt dışına çıkamaz olduk. Onlar da değersizlesen turk lirası sebebiyle Türkiye tatil yapmaya gelir oldular. Adam oradaki haftalık kazancı ile burada iyi bir otelde ulaşım dahil 10 gün konakliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bir şey soracağım. 5 yıldızlı otellerde 3 yaş 9 aylık bir çocuğu kids clubta oynaması için bırakabilir miyiz acaba? Kızım aşırı sosyal ve bu tarz ortamlara bayılan bir çocuk, eminim kids clubtan çıkmak istemeyecektir. Sadece 4 yaş üstünü mü kabul ediyorlar bu şekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayhanbusra K kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 2.5 yaşindaki kizimi birakip aquaparka gitmistik 1 saat.

    Cocuk durabiliyorsa sikinti olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sume -- 18 Haziran 2021; 15:54:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sume kullanıcısına yanıt

    sueno deluxe te cocuk alanina hemde bir gorevliye emanet edip birakmistik 2 sene once.icimize sinmemisti bolumunonunde ki kafede bi 10 dk oturalim dedik.aradan 5 dk gecti bi baktik bizim cocuk otelin ortasinda sagina soluna bakiyor.


    otellerde onun icin cocuk birakmayi pek uygun gormuyorum.

  • İnternet te ersin tekin Tatilyum diye bir acentacı arkadaş var. Otelleri baya baya iyi bir şekilde geziyor. Neredeyse 1 saat sürüyor. 30 40 otel var güncel. Gitmek istediğiniz oteller varsa ya da merak ettiğiniz videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Bodrum, Antalya ağırlıklı geziyor. Ben takip ediyorum, içki markalarına kadar gösteriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemnalbant -- 18 Haziran 2021; 17:21:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hava ısındığına göre yarın bi Bodruma yapılır ☀️🏄‍♂️

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.