Şimdi Ara

2020de Xbox One S Alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
8.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benzer konulara girdim fakat bir kısım alınır neden olmasın, diğer kısım sene 2020 donanım zayıf kalıyor diyor.
    Benim oynayacağım oyunlar fif 20, pes 20, gta 5, bf, star wars gibi oyunlar. Öyle üst seviye oyun meraklısı değilim. Hem konsol merakım hem de kol ile oynamak istediğim için konsol almaya karar verdim. Şuan internette 1400 liraya satılıyor en ucuz yanında 1 adet kol ve 3 tane oyun ile. 1400 lirayı bile anca verebilecek durumdayım o yüzden one x gibi cihazlara çıkamam. Sizce iş görür mü en 3-4 sene?

    bu arada fifa-pes falan oturdum mu 4-5 saat kalkmam en az oyunun keyfini çıkartırım yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axlrose. -- 26 Aralık 2019; 10:27:5 >



  • Buna katılmıyorum ben. En az iki yıl daha tüm yeni oyunların Xbox One’a da geleceğine eminim. Cyberpunk, Halo Infinite gibi oyunlar Xbox One’a duyuruldu zaten. Bunların geleceği kesin. Tamam Cyberpunk muhtemelen 900p çözünürlükte ve en düşük ayarlarda çalışacak ama 1400 liralık bir PC’de de daha iyi çalışmaz zaten, eğer çalışırsa. Daha bir yıl yeni konsol yok ortada. Yeni konsol çıktığında da milyonlarca satmış bir bir nesil hemen terk edilmeyeceğinden şu aşamada “Xbox one alırsan yeni oyunları oynayamazsın” demek doğru değil.
    Sizin konunuzu baltalamis gibi oldum kusura bakmayin.

    Xbox one S kullaniyorum yaklasik 7-8 aydir. Daha önce hic konsolum yada gamer bilgisayarim olmadi.
    Celeron 333 4.3 gb hdd, 32 mb ekran kartiyla 16 mb ram quake vb. oyunlari 20 sene önce oynamis biri olarak s veya x alman seni üzmeyecektir.
    Hala ps3 oynayanlar oldugunu dusunursek, one s'de bir 5 sene daha rahat rahat oyun oynatir. Fakat oyun sektorude bos durmuyor tabi, her cikan oyun bir oncekini versiyonundan cok daha guzel grafiklerle cikiyor piyasaya.
    Yinede 1000-1500 lira bandinda oyun oynamak icin en mantikli secenek xbox one s, pisman etmeyecektir sizi.
  • Merhaba

    Ben de 1 ay önce a101'den aldım.

    Gamepass Ultimate ve Ea Access sayesinde Gears 4-5, Bf Serisi, Pes 2020, Fifa 19, Pubg, Rocket Leauge, Fallout 4 gibi oyunları çok rahat oynayabiliyorum. Daha keşfedemediğim yüzlerce oyun var.

    Oyunlarda herhangi bir fps drop görmedim. Sadece Pubg, Bf1 gibi oyunlarda oyunun açılması biraz uzun sürüyor. Mesala pubg'de 10-9-8 diye saymaya başlarken oyuna girebiliyorum. Bazen de kendimi uçakta buluyorum. Bazen haritaya indiğimde henüz binalar yüklenmemiş oluyor ama bu durum 1-2 sn sonra düzeliyor. Bu durum ileriye etkisi ne derece olur bilmiyorum.

    1300 TL+185(ilk alışverişte gamepass ucuza geliyor.)+65 TL'ye bu kadar oyun oynayabilmek Türkiye şartlarında imkansız. Ama xbox bunu başarıyor.

    Ben desteğin series x çıktıntan sonra bile en az 3 sene daha devam edeceğini düşünüyorum. Series x çıktı/çıkacak diye 50 milyon adet satan one serisini bir anda köşeye atacaklarını düşünmüyorum.

    İkinci el de düşünebilirsiniz. Forumda 1000 TL civarında neredeyse sıfır cihazlar var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sata90 -- 26 Aralık 2019; 11:10:2 >




  • Merhaba, linke eklediğim youtube videosunu izleyip BF1 maç sonu menusunde böyle takılmalar yaşayıp yaşamadığınızı inceleyebilir misiniz? Bf1 ile ilgili çözemediğim kasılma, donma sorunları yaşıyorum da, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    Modemi değiştirdim, ADSL olan internetimi VDSL'e çevirdim, SSD harici disk alıp oyunu harici diske kaydettim, xbox'ı hard reset yaptım ama kasılma, anlık donma, fps drop sorununu çözemedim.
    https://www.youtube.com/watch?v=c-bSDkGHaEo&feature=youtu.be
  • Rdmytm kullanıcısına yanıt
    X’te bile yaşanabilir bu, arkada bir sonraki haritayı yüklüyor makina, normal böyle takılması. Akşam kontrol ederim yine de oyunu silmediysem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam SSD'de yüklü oyun, maç sonu ekranındayken arka planda harita yüklenmiş oluyor genellikle bende, ama oyun mekaniğinden dolayı hemen diğer haritaya girmiyor, belirli bir süre sonra sıradaki haritaya geçiyor. İlk haritaya giren ben oluyorum ve benden yaklaşık 30-40 saniye sonra diğer oyuncular girmeye başlıyorlar.

    Bu arada SSD muazzam hızlandırıyor oyun başlangıcını, harita yüklenmesini vs. Dolayısıyla oyun oynarkende harita yüklemeye çalışmadığından grafiklere etkisi de kendini belli ediyor.

    Ama ne yaptıysam şu BF1'deki problemi çözemedim, kalabalık haritalarda makina resmen işkence çekiyor benide delirtiyor.

    Modemi değiştirdim ADSL'den VDSL'e geçtim, harici SSD taktım, son iki seçenek dahili hdd'yi veya internet servis sağlayıcımı değiştireceğim veya bu xbox'u atacağım 5. kattan aşağıya.
  • Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. İkinci el evet daha uygun ama maalesef nakit veremem. Kredi kartı üzerinden almayı planlıyorum şubat ayı gibi. Hep bir konsol özlemim olmuştur. Ps4 malum pahalı. Xbox hem ona nazaran daha ucuz ve sizin de söylediğiniz gibi oyun paket sistemleri avantajlı hale getiriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin konunuzu baltalamis gibi oldum kusura bakmayin.

    Xbox one S kullaniyorum yaklasik 7-8 aydir. Daha önce hic konsolum yada gamer bilgisayarim olmadi.
    Celeron 333 4.3 gb hdd, 32 mb ekran kartiyla 16 mb ram quake vb. oyunlari 20 sene önce oynamis biri olarak s veya x alman seni üzmeyecektir.
    Hala ps3 oynayanlar oldugunu dusunursek, one s'de bir 5 sene daha rahat rahat oyun oynatir. Fakat oyun sektorude bos durmuyor tabi, her cikan oyun bir oncekini versiyonundan cok daha guzel grafiklerle cikiyor piyasaya.
    Yinede 1000-1500 lira bandinda oyun oynamak icin en mantikli secenek xbox one s, pisman etmeyecektir sizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben yeni geçtim xboxa. Şöyle bir düşününce ps4 oyunlarına daha fazla para yetiştiremeyeceğimi anladım. Bir senelik oyunlar en iyi ihtimal 84 tlye düşüyor. Ben de sırf gamepass için xbox one s aldım, bir ay önce 1400 tlye. Gamepassteki Dmc5 MetroEx Outer Worlds oyunlarını ps4te alacağın paraya 1 senelik Gamepass alırsın. Şu an çok memnunum. Tavsiye ederim.
    Bu arada pes 2020 de gamepasste...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey oynayamamaktansa 1400tlye öyle ya da böyle oyun oynamak iyi.o parayla su dönemde giriş seviyesi telefon bile zor alınıyorken özellikle. ancak şunu bilmen gerekir. yeni çıkan oyunların neredeyse hiçbirini oynayamacaksın (indie oyun hariç) bunu bilerek satın almalısın. yine de 1400 tl için bulunmaz nimet. Sonuçta bilgisayar sahibi olan insanların hepside güncel oyun oynamıyor. ben geçen steam indirimlerinde wolfeinstein 2 the new colossus aldım 2017 oyunu. bunu sen de oynayabilirsin. ama muhtemelen cyberpunk'u oynayamayacaksın veya sürekli drop yiyecek şekilde oynayacaksın. eğer ki çok bir beklentin olmadan satın alırsan memnun kalırsın ama çok beklenti içine de girme.
  • womanZ kullanıcısına yanıt
    Buna katılmıyorum ben. En az iki yıl daha tüm yeni oyunların Xbox One’a da geleceğine eminim. Cyberpunk, Halo Infinite gibi oyunlar Xbox One’a duyuruldu zaten. Bunların geleceği kesin. Tamam Cyberpunk muhtemelen 900p çözünürlükte ve en düşük ayarlarda çalışacak ama 1400 liralık bir PC’de de daha iyi çalışmaz zaten, eğer çalışırsa. Daha bir yıl yeni konsol yok ortada. Yeni konsol çıktığında da milyonlarca satmış bir bir nesil hemen terk edilmeyeceğinden şu aşamada “Xbox one alırsan yeni oyunları oynayamazsın” demek doğru değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak söyleyeyim one s olsun one x olsun eski nesil işlemciler . Yani online açık oyun dünya oyunlarında Red dead online gibi her türlü drop olur. S de de olur x de de oluyor ( kendim x de yaşıyorum ) . Aradaki 200 300 mhz işlemci ocsi pek bir işe yaramıyor. Özellikle hikaye odaklı oynanacaksa s temiz temiz 2 yıl daha götürür .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bende uzun yıllardan sonra tekrar oyun oynamak çocuklarımla eğlenmek için one s all digital versiyon almak istiyorum. Bütçe buna yetiyor. HB gibi sitelerde 1399 ve 3 oyunlu satışı var. Daha uygun alabileceğim bir yer varmı? Kampanya için Sömestr tatilini beklemelimiyim. Üstüne EA ve Gamepass almak istiyorum. Aliexpr. Den 2. Kol almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı bir yol mu olur. Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • standbye S kullanıcısına yanıt
    2. elere baka bilirsin 2. soluda sıfır alırsın daha ucuza kapata bilirsin.
    yok ben sıfır bakıyom diyosan amazon.de baya güzel indirimler oluyor
    millet ordan 1100tl civarı alıyordu en son 160€ civarımı neydi galiba .
  • Millet halen ps3/360 oynuyor, kafelerde oyun yükletiyor. 2.el ilanları kapış kapış gidiyor. One S hayli hayli 6-7 sene daha götürür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 3 Ocak 2020; 17:50:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen spontane şekilde dün ps4'ü satıp temiz 1000 liraya aldım bir tane. Ps4'de superonline fiber ile bfv almanya sunucusuna 44 ping almama rağmen acayip delay, gecikme ve yavaşlık vardı. Diğer oyunlarda da aynı,şimdi sabahtan beri pes, bfv, fifa, nhl oynuyorum oyunların hepsi yağ gibi akıyor ne gecikme ne takılma. Ps4'ün online servisi çöpmüş, boşuna kriz geçirmişim. Özellikle bfv'de ttk o kadar harika ki yeni kol ile kd kasıyorum sabahtan beri. Ps5 alana kadar oynayacağım süper online servisi.
  • Sonunda dün karar verip xbox one s 1TB çift kollu modelden aldım. Deneme game pass üyeliğim ile pes 20, gta5 ve bir kaç oyun daha indirme kuyruğuna eklendi. sanırım indirme işlemi bitmiştir ve akşam eve geçtiğimde oyun dünyasına yeniden dönebilirim.
  • Ben de 2 gun once 1 tb all digital s aldım baya bir oyun da indi. halo reach'de bırakmıştım 360 zamanı xbox'ı en son. eski hesabımı açtım halo 5 mp'e düştüm şimdiden daha gelicek çok oyun var bu arada. 2-3 sene daha götürür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: standbye

    Merhabalar bende uzun yıllardan sonra tekrar oyun oynamak çocuklarımla eğlenmek için one s all digital versiyon almak istiyorum. Bütçe buna yetiyor. HB gibi sitelerde 1399 ve 3 oyunlu satışı var. Daha uygun alabileceğim bir yer varmı? Kampanya için Sömestr tatilini beklemelimiyim. Üstüne EA ve Gamepass almak istiyorum. Aliexpr. Den 2. Kol almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı bir yol mu olur. Teşekkür ederim.
    N11 den kupon (forumda 100 tllik vardı ben aldığımda) ve size uyan banka kampanyası yakalarsanız 150-200 lira ucuza gelir.
    Division 2 oyunlu olanı alırsanız belli bir fiyata oyunuda satarsınız daha uyguna gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 10 Ocak 2020; 9:18:3 >
  • Bugün one s ile oynayabileceğiniz yüzlerce kaliteli oyun var. Görüşüm, hala en iyi seçeneklerden biri olduğu yönünde. Sorusu olan olursa özelden cevaplayabilirim
  • Neden alinmasinki ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.