Şimdi Ara

2020 yılında çıkacak SP&MP barındıran Büyük Strateji Oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • 2020 yılı yeni, başarılı ve köklü Strateji oyunlarının çıkış yapacağı bir yıl. Ben de böyle bir haber konusu açmak istedim. Bu konuda sadece Single-player ve Multi-player seçeneklerini bir arada barındıran, büyük strateji oyunlarını üstün körü paylaşacağım. Amaç hepsi birbirinden değerli ve nadir geliştirilen bu oyunların fark edilmesi ve sesimiz geliştiricilere-yayıncılara ulaşması eğer ilginizi çekiyorsa istek listenize ekleyebilirsiniz ve Türkçe dil desteği için steam topluluk merkezine, sosyal medya hesaplarına, forumlara, maillere mesaj atabilirsiniz.


    GERÇEK ZAMANLI STRATEJİ OYUNLARI


    Stronghold: Warlords [Türkçe] - RESMİ Sayfa - STEAM Sayfası - 26 Ocak 2021

    Doğuya Yolculuk

    Firefly Stüdyolarının strateji serilerindeki sıradaki bölüm olan Stronghold: Warlords Firefly'ın Uzakdoğu'nun kale ekonomiklerini yeniden yarattığı ilk oyunu. Warlords, Japon kalelerini ve takviye edilmiş Çin şehirlerini kuşatırken Moğol ordularını, imparatorluk savaşçılarını ve samuray klan üyelerini komuta etmene izin verir. Yeni barutlu kuşatma silahları, klasik birlikler ve Stronghold oynamanın tamamen yeni bir yoluyla tarihi savaş lordlarının etrafını kuşat.

    2020 yılında çıkacak SP&MP barındıran Büyük Strateji Oyunları





    Iron Harvest [Türkçe] - STEAM Sayfası - RESMİ Sayfa - 1 Eylül 2020

    “Büyük Savaştan sonra çiftçiler tarlalarını sürerken patlamamış mühimmat, dikenli tel, silah, şarapnel ve bolca mermi buldular. Buna Demir Hasadı dediler.”

    Iron Harvest, Büyük Savaş'ın sona ermesinden hemen sonra 1920+'nin alternatif gerçekliğinde geçen gerçek zamanlı bir strateji oyunudur (RTS). Büyük bir ankette 15.000'den fazla RTS hayranına modern bir RTS'den ne beklediklerini sorduk ve topluluğumuzla sürekli temas halindeyiz. Amacımız RTS hayranlarının gerçekten istediklerini yapmak.

    2020 yılında çıkacak SP&MP barındıran Büyük Strateji Oyunları





    Knights of Honor II – Sovereign - STEAM Sayfası - RESMİ Sayfa - 2021

    Hükümdarınızın önünde diz çökün!

    Sovereign, oyuncuların büyük strateji türüne giriş kapısı olurken oyuncuların istediği tüm derinliği içerir, dünyayı yaşayan, nefes alan bir minyatür, canlı ve olgunlaşmış olarak sunar. Kraliyet maiyetinizi dikkatlice seçin ve zenginlik, fetih, entrika, ticaret veya yenilgi olsun, halkınızın kaderini belirleyin! Topraklarınızı savunmak veya düşmanla savaşmak için orduları oluşturun - hatta aksiyon dolu RTS mücadelesinde doğrudan savaşa atlayın. Yol açık: halkınızın gerçek Hükümdarı olun.

    2020 yılında çıkacak SP&MP barındıran Büyük Strateji Oyunları





    Crusader Kings III - RESMİ Sayfası - STEAM Sayfası - 1 Eylül 2020

    Bir Mirascı Doğuyor

    Crusader Kings III , Paradox Development Studio'nun sevilen ortaçağ rol-yapma büyük strateji oyununun en yeni neslidir. Güçlü bir krallık veya mütevazı bir bölge olsun, bölgenizi genişletin ve geliştirin. İspanya'dan Hindistan'a, İskandinavya'dan Orta Afrika'ya uzanan titizlikle hazırlanmış ayrıntılı bir haritada gücünüzü ve prestijinizi artırmak için evlilik, diplomasi ve savaş kullanın.

    2020 yılında çıkacak SP&MP barındıran Büyük Strateji Oyunları





    The Settlers - RESMİ Sayfası - EPİC Sayfası - 2021

    Yerleşimciler Geri Geliyor

    Yepyeni bir orta çağ fantastik dünyasında keşfe çıkmak, fethetmek ve yeni adalar kurmak için bilinmeyene doğru yelken açmaya hazırlanın!

    2020 yılında çıkacak SP&MP barındıran Büyük Strateji Oyunları





    Humankind - RESMİ Sayfa - STEAM Sayfası - 2021

    Humankind Amplitude Studios'un magnum opus'u(şaheseri), insanlığın tüm anlatısını yeniden yazacağınız tarihsel bir sıra tabanlı strateji oyunudur - sizin kadar eşsiz bir uygarlık yaratmanızı sağlayan kültür, tarih ve değerlerin kavuşmasıdır.

    2020 yılında çıkacak SP&MP barındıran Büyük Strateji Oyunları





    Old World - RESMİ Sayfa - EPİC Sayfası - 5 Mayıs 2020 Erken Erişim çıktı

    Civilization IV ve Offworld Trading Company'nin Baş Tasarımcısı Soren Johnson'ın elinden çıkan bu tarihi destansı strateji oyununda Old World'ün hakimi ol. Her sıra bir yıl ve her lider sıradan bir insan. Bu yüzden süregelen hükümdarlığın, ardında bıraktığın mirasın olacak.

    2020 yılında çıkacak SP&MP barındıran Büyük Strateji Oyunları





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim770 -- 31 Ağustos 2020; 20:5:25 >



  • Ck2 oyuncusuyum ve Civilization oynamayı da çok seviyorum (bayadır sınav yüzünden doya doya oynayamıyorum), o yüzden Humankind oyununun TÜrkçe olmasını çok çok isterim. The settlers ve koh2, ck3 de ilgimi çekiyor. Ama asıl Humankind için heyecanlıyım bana tüm civ serisinden daha güzel ve sağlam gibi geliyor. hunlar ve bizansı bile birleştirebileceğiz :) civ 4 ile başladım ama oyunu öğrenmek çileydi ama yavaş yavaş zorlayarak öğrendim 5 -6. çıktı. onları daha kolay anladım. Aynı şey ck2- eu4 için de geçerli. Arkadaşlarımdan oynayan çok az, insanları ikna edemiyorsun çünkü çok zor geliyor bilmeyen insanlara. Bir sürü yabancı kelime. O yüzden tüm oyunları istek listeme aldım ve mesaj atacağım ama yarın .d Hiç olmazsa humankind ve CK3 türkçe olmalı. Paradox bunca türk oyuncuya rağmen nasıl Türkçe eklemiyor? bu insanlar nasıl sesini çıkarmıyor? anlamış değilim.
  • Güncel. Yahya arkadaşım uyardı old world oyununu da ekledim ve kendini geliştiricilere ifade ettiği için teşekkürler. Açıkçası konuyu biraz açmak istedim. Boş bir konu mu diye. Ayrıca Destek gelmemiş insan öne çıkarır :)
    Konuşalım. Bu oyunların hepsini, hiç yoksa ilginizi çekenleri İstek listenize eklemenizi rica ettim. Bu geliştiricilerin kim var kim yok hakkında bilgi sahibi olmasını sağlıyor. Gidin adamların hesaplarına bakın, bir çoğu istek listenize alın diyorlar hatta her paylaşımlarında. Onlar oyun öne çıksın diye mi oyuncu potansiyeli ölçmek için mi C D E veya hepsi için mi pek bilmem. Ama yaygın bir hareket.
    Ardından geliştiricilere mesaj atabilirsiniz dedim her türlü yerden istediğiniz zaman da ve mekanda Zaten adamlar cevap verdiği zaman da biz sizi dinliyoruz diyorlar. Yani planlasalar da planlamasalar da sizi dinliyorlar ve fark ediyorlar. Bazıları ilk konuş sonra satın al diyor. (Nerede derseniz her yerde var bu insanlar atılan mesajlara geliştirici niyetine cevap verdiklerini sanıyorlar). Yarı yarıya haklılar. Çünkü satın alma bu konuda çok önemli bazılarında tek kriter de olabilir adam önüne bakmaz arkasına bakar. Ama oyuncu eğer ingilizce bilmiyorsa ona satın al diyemezsin, veya adam ingilizce oynamak istemiyor olabilir. Nihayetinde Türkçe olsa alacaktır. Bu yüzden arkadaşlar herkes istediğini söyleyebilir. Satın alma bir ölçüdür ve topluluk da bir ölçüdür. Oyunu satın almış olsanız da almamış olsanız da her zaman isteğinizi belirtin. 2020 Sp&Mp içeren Büyük Strateji oyunları bunlardır(sanırım). Bu oyunlar için Türkçe istemeyeceğiz, Türkçe gelmeyecek de hangileri gelecek. Ayrıca Bugün olmaz yarın olur. Kimse bilemez. İleride ki oyunlara yansır bu isteğiniz. O kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunlar efsane
  • KoH 2 yi baya abya bekliyorum. Aralarında en patlak oyun İron Harvest olacak.
  • Crusader Kings 3 için bir imza kampanyası başlatmış bir arkadaşımız, desteğinizi esirgemeyelim. Ayrıca konuyu ve imza konusunu öne çıkartabilirsiniz. Bu konunun açılmasının amacı bu tür Türkçe dil desteği talebi hareketlerine destek sağlamak. Bu oyunların Türkçe olmasını istediğimizin geliştiricilerin veya yayıcıların duyması. Konuyu açıklayan güzel bir Azerbaycan atasözü: Tek elden ses çıkmaz.

    İmza konusu:https://forum.donanimhaber.com/crusader-kings-3-icin-turkce-dil-destegi-kampanyasi--143637521

    İmza:https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?url=https://www.change.org/p/paradox-interactive-crusader-kings-3-t%C3%BCrk%C3%A7e-dil-deste%C4%9Fi?recruiter=1092180278&recruited_by_id=88e945a0-9b66-11ea-b847-913915ba29c3&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=petition_dashboard



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim770 -- 25 Mayıs 2020; 22:48:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battle for middle Earth reforged u çıkarırsa fan ekibi bunların esamesi okunmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Strateji oyunları, aksiyon ve macera gibi türlere baktığınız zaman çok da büyük bir oyuncu kitlesine hitap etmez. Yine de bu türü çok seven oyuncular bulunur ve o oyuncuların karşısına 2020 senesinde birbirinden başarılı strateji oyunları çıkacak. Bizler de 2020 senesinin en iyi strateji oyunları yazımız ile bu oyunları, sizlere sunmak istiyoruz. Eğer strateji türünü çok seviyorsanız, sayacağımız oyunları da duymuş olabilirsiniz ama yazımız sürekli güncelleniyor olacak; belki yeni oyunlar keşfedersiniz!
  • Arkadaşlar buraya yorum atıyorsunuz da şu işe de bir destek çıkın lütfen öne çıkartın oyunları istek listesine alın oyunların yapımcılarına mesajlar yollayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İhsanblack02 -- 28 Mayıs 2020; 19:49:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Humankind ilgi çekici. Ya oyunlar güzel de Türkçe olmayınca olmuyor işte. 2020 oldu hala daha Türkçeyi standart haline getiremedik bu da bizim ayıbımız.
  • https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Iron_Harvest_Turkce_Geliyor-102394.htm

    Beklentimiz vardı biraz geç duyuruldu hatta, bu yılın beklenen Rts oyunu Iron Harvest çıkışında tamamen Türkçe Arayüz ve Türkçe Altyazı desteği sunuyor. Üstelik 92TL standart sürüm. Gayet cazip.

    16-22 Haziran arası demolarına steamden ulaşabileceğiniz oyunlar

    Üs inşa etme ordu yönetme rts
    Iron Harvest (Tam sürümde Türkçe)
    Stronghold Warlords (Tam sürümde Türkçe)

    Rts Taktiksel /
    Partizan 1941 (Tam sürümde Türkçe)
    Desperados 3 (tam sürümü çıktı ama ne türkçe ne de türüne göre makul fiyat(laf aramızda 219TL:) sunuyor. Yine de eğlenceli oynamak için satın almak zorunda değilsiniz

    Hepsine baktım ve genel olarak beğendim. Kaliteli oyunlar tabi desperados 3 hariç diğerlerinde bazı hatalar, eksiklikler var sonuçta geliştirme süreçleri devam ediyor. Sizlere de bakmanızı öneririm. Türkçe için özellikle kaliteli uygun fiyatlı Türkçe oyunlara destek çıkmamız gerektiğini düşünüyorum çoğu kişi gibi. Umarım diğer oyunlar da Türkçe olacak, umutluyum. Biri yapınca diğeri de Türkçe oyuncu kitlesini daha çok fark ediyor. Humankind 2021 ertelendi. Ve ck3 de ıron harvest gibi 1 eylül de çıkıyor onu da Türkçe görmek çok iyi olacaktır. Lütfen Yapımcılara Türkçe dil desteği isteklerimizi her mecradan iletelim. Bugün Türkçe dili steamde %2.09 ile 9. Sırada lehçe ve korecenin arasında ilk 10 içindedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koh2:s için. Geliştiriciler bir çok dil üzerinde duruyoruz demişler. Yorumlarınızla destek çıkabilirsiniz isterseniz

    https://steamcommunity.com/app/736820/discussions/0/4577300586770881663/


    Humankind için yeni oynayış videosu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim770 -- 2 Eylül 2020; 20:49:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stronghold: Warlords(2021) Türkçe

    Steam: 62 - En son 52 - Türk puanları 73
    Metacritic: 65 - Kullanıcı puanı 6.3
    Opencritic: 71 - Tavsiye oranı %36

    Iron Harvest(2020) Türkçe

    Steam: 75 - En son 75 - Türk puanları 78
    Metacritic: 75 - Kullanıcı puanı 6.5
    Opencritic: 75 - Tavsiye oranı %67

    Knights of Honor II – Sovereign -TBA (çıkış tarihi belli değil) Türkçe çıkabilir

    Crusader Kings III(2020) Yama mevcut

    Steam: 93 - En son 91 - Türk puanları 92
    Metacritic: 91 - Kullanıcı puanı 8.4
    Opencritic: 91 - Tavsiye oranı %98

    The Settlers -TBA

    Humankind -2021

    Old World -Erken Erişim

    Çıktıklarından sonra bakarsak, bugün bakınca en beğenilmeyen eski ve sıradan hissettiren warlords oldu. Iron Harvest güzel ama sıkıcı. Coh gibi, sıradan ve yenilik yok strateji az. Crusader 3 güzel daha kolay lakin biraz güncelleme ile oturması lazım. Genel olarak strateji oyunları fiyatları uygun. Türkçe olması güzel. Ama daha çok küçük stüdyoların Türkçe koyması hem değerli hem üzücü. Yapacak bir şey yok parayı veren düdüğü çalıyor doğal olarak. Zaten yamalar kaliteli olunca daha iyi oluyor. Sondaki üç oyun Türkçe gelmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Warlords başarısızmı oldu bu beni üzdü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knights of Honor 2 bekliyorum. Türkçe çıkarsa şahane olacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Knights of Honor 2 bekliyorum. Türkçe çıkarsa şahane olacak.

    Bari o iyi çıksa, eski bir stronghold'cu olarak warlords için düşük puanlar görmek hiç olmadı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.