Şimdi Ara

2020 Turizm sezonu Temmuz iç pazar fiyatları SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dacianın 140 bin konsolun 7000 civarı olan yerde.
    Tatilde 25 bin olur.

    Biz ölmüşüz ağlayanımız yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence her şey dahil böyle otellerde kalmak daha iyi ve daha mantıklı. Diğer türlü konaklarsanız esnaf sizi kazıklıyor her şeyi 5-10 katına satıyorlar, doya doya yemek yiyemıyorsunuz.


    Boyle her şey dahil kaliteli bir otelde kalırsanız günde 3 öğün + aralarda sınırsız istediğinizi yiyip içebiliyorsunuz. Kendisine ait sahili var, şezlonga para isteyen kazıkcı esnafla muhattap olmuyorsunuz.


    Biz eskiden normal otellerde kalırdık, yemegı dışarıdan yerdık bolgeyı gezerdık ama son yıllarda her şey dahil otellerde tatıl yapıyoruz, bana gore en iyisi bu.

  • O fiyatlar dolar üzerinden belirlendiği için geçen seneye göre artık kur farkından. Bir de kışın oteller 3te1 bir fiyatına olur Antalya da. Baktığınız oteller zaten Türk müşteri beklemez pahalı otellerin genel müşteri profili Alman müşteridir.
    Rusların da tercih ettiği yerler oluyor fakat, Rus müşterilerin gittiği oteller genelde 4 yıldızlı. Ben şahsen Rusların yoğunlukta gittiği otelleri tercih etmiyorum. Adamların beklentileri çok düşük onun için tesis pek umursamıyor. Sıra çalan beklemeyen, havuzda insan dışı davranışlar yapan adamlar bunlar. Öğlen içmeye başlayıp akşam yemeğinde rezillik çıkarırlar çocuğunuzla gittiğiniz tatil rezil olur. Tatil bu adamlar için alkolden ibaret. Size tavsiyem alman müşterilerin gittiği otelleri tercih etmeniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bay kabulu etmeyen oteller şimdi alıyorlar   

  • Umarım şu turizm kartelleri bu sene virüs nedeniyle alayı batar sektöre güvenilir çakal olmayan firmalar çıkar.

  • Bir de şöyle bir durum var ki pandemi nedeniyle oteller neredeyse yarı yarıya müşteri sayısını azaltması gerekiyor sosyal mesafe vb önlemler için bu da otel karını yarı yarıya azaltıyor. Ayrıca alınan ekstra koruyucu önlemler de bir ek maliyet getiriyor mesela termal kameralar vb. gibi. Bu yüzden birim maliyetler ve satış fiyatları da artmış durumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

    cok gezen biri degilimdir ama bir yere gideceksem pansiyona giderim. uyandigim zaman cikar uyumaya geri donerim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leipold

    Turizmcilerin hepsi umarim bu sene batar 

    Bu fiyatlar bize böyle yurtdışından gelen insanlar daha uyguna alıyor örnek rusyada yaşayan arkadaşım eşinle 1 haftalık tatile yaklaşık 24.999 ruble uçak dahil ödeme yapmışlar..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SilenthillDream

    Bu fiyatlar bize böyle yurtdışından gelen insanlar daha uyguna alıyor örnek rusyada yaşayan arkadaşım eşinle 1 haftalık tatile yaklaşık 24.999 ruble uçak dahil ödeme yapmışlar..



    Alıntıları Göster

    Rusya'da yasiyorum 


    Bu yuzden batmasini istiyorum zaten bu sahsiyetsizlerin. Kendi ulkesinde kendi vatandasina bu serefsizligi yapan vampirlerin yatacak yeri yok gozumde. Sirf bu yuzden Turkiye'de tatil yapmiyorum uzun yillardir, yapmam da. En kotu yazligimda otururum.


    Ama Putin efsane bir kararla ic turizmi batirmadi, aksine rekora dogru kosuyor. Cikartmiyor ruslari bu yaz disari. Soci patlamak uzere, gol kenarindaki otellerde bile normal haftasonu yer bulamiyorsun gecesi 35.000 rubleye bile. Uzerine Almanya'da salmiyor kimseyi Avrupa ulkeleri disina.


    Her ikisinin de derdi ulkeden para cikmasin, para iceride donsun ic piyasalar canlansin. Bizim turizmcinin derdi ne? Gelene sokabildigim kadar sokayim... Yillardir kanini emdiler yerli yabanci herkesin. Batsinlar da bir gerceklik duvariyla tanissinlar...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 17 Haziran 2020; 22:1:14 >




  • Euro ile kazananlar için bedava. Ülkede sebzenin meyvenin iyisi bile yurt dışına gidiyor hakkımı var vergisini verdiği 7/24 televizyondan dinlediği izlediği yerlerde tatil yapmasının. Yol parasını denkleştirip kaldı ise dededen atadan bir köy evi orada 3,4 gününü geçirir o kadar.

  • Yalnız dikkatimi çeken en tuhaf şey az önce taksi haberine şimdi bu habere girdim sürekli insaların batmasını isteyen insanlar var. Bu arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor anlamakta güçlük çekiyorum. Esnaf batsın, taksici,minibüsçü,turizmci batsın o batsın bu batsın. Ne yapsın bu insanlar babalarınızın hayrına mı size hizmet versin. İnsanların batmasından zevk alacak kişiler acaba kendi işleri hakkında ne düşünüyorlar

  • bu fiyatlar gerçek mi? bir de böyle bir dönemde? tüm zararı çıkaracaklar anlaşılan :) gitmeyi düşünen arkadaşlar bi daha düşünün.

  • oldukça uygun. halkı galeyana getirmeyin. asgari ücret alıp kirada oturan biri çok rahat bu otellerde günlerce tatil yapabilir.

  • bu ücrete yol ve yiyecek de eklenecek. nereden baksan 2-3 bin daha eklenecek.


    ortalama 30 bine zaten amerika veya avrupada uçak bileti dahil çok rahat tatil yaparsın. Hatta 30 bin bile tutmaz.


    neden 1 otele okdr para verirler ki...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 18 Haziran 2020; 1:54:1 >
  • Maske, temizlik ürünleri, otomobil, ev derken şimdi de turizmin fırsatçıları mı çıktı. Memleket çiftlik oldu iyice  

  • Tatil kredisini neden vermeye başladılar sanıyorsunuz? Oteller fiyatları yine yüksek tutup sen kredi çekesin diye. Turist yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birlik yok ki yaz sezonu gelince insanların tatile çıkma isteği tavan yapıyor.. Otellerin grafik işini yapıyorum bir gün siparişleri götürmeye gittim.. Yahu Kadın gözümün önünde 1 haftalık tatil için 55 bin tl ödeme yaptı.. Yahu benim içim gitti.. Çokmu tatile çıkma isteğim var alırım çadırımı giderim arkadaş hem tatil yaparım hemde günün boş zamanları etraftaki çöpleri toplarım en azından faydam olur doğaya.. Ama yok tatil sezonu geldimi karı kocalar birbirine giriyor çevremden çok şahit oldum kadın bağırıyor onlar tatile gidiyor şuraya gidiyor buraya gidiyor diye kavgalara şahit olduk.. Sonra adam bir sinirle gidiyor kredi çekiyor.. Olan sıkışan yine onlar oluyor onuda anlamıyorum.. Bazı bayanlarda bu sene tatile giderim diyor gelecek sene adam yok derse hemen boşanan bayanlarada denk geldim :D Yok enteresan bir milletiz

  • routemaster kullanıcısına yanıt

    Yurt dışı acente ile gelenler yerli turistten daha uyguna kalıyor diye biliyorum 15 bin TL bile yoktur belki onlara. Her halükarda bu fiyatlar ile yurt içinde bu otelleri tercih edecek kitle azınlık kalır.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.